mohammadfard
کاربر فعال
با سلام خدمت دوستان عزیز
با فرض بر اینکه Air Player بر روی کامپیوتر کاربر نصب است
آیا پروژه هایی که با ادوب Air ایجاد می شوند حتما باید نصب شوند ؟
من وقتی فایل پروژه رو نصب می کنم روی کامپیوتر هیچ مشکلی بوچود نمی یاد
اما وقتی همین فایل ها رو به کامپیوتر دیگری منتقل می کنم بعضی وقتا با خطای زیر روبرو می شم ( منظورم فایل Exe و فولدر META-INF هستش )
This Installation Of this application is damaged. Try re-install or Contacting Publisher for assistance
و اگر هم پیغام بالا رو نده صفه تایید برای کاربر ظاهر می شود که در صورت تایید تازه برنامه اجرا می شه .
اگر واقعا هر محتوای تولید شده بر مبنای Air نیاز به Package و نصب بر روی کامپیوتر کاربر داشته باید باید بگم که تولید سی دی های مالتی مدیا با Air یک کار احمقانه است و باید از همون Zinc استفاده کرد
راستی به صفحات پرسش و پاسخ خود سایت Adobe هم سر زدم خداکنه که من متن زیر رو خوب متوجه نشده باشم وگرنه . . .
با کلی زحمت Air Player رو به صورت Silent روی کامپیوتر کاربر نصب کردم ولی با این یکی مشکل دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم
دوستان Air کار لطفا مرا راهنمایی کنید
با فرض بر اینکه Air Player بر روی کامپیوتر کاربر نصب است
آیا پروژه هایی که با ادوب Air ایجاد می شوند حتما باید نصب شوند ؟
من وقتی فایل پروژه رو نصب می کنم روی کامپیوتر هیچ مشکلی بوچود نمی یاد
اما وقتی همین فایل ها رو به کامپیوتر دیگری منتقل می کنم بعضی وقتا با خطای زیر روبرو می شم ( منظورم فایل Exe و فولدر META-INF هستش )
This Installation Of this application is damaged. Try re-install or Contacting Publisher for assistance
و اگر هم پیغام بالا رو نده صفه تایید برای کاربر ظاهر می شود که در صورت تایید تازه برنامه اجرا می شه .
اگر واقعا هر محتوای تولید شده بر مبنای Air نیاز به Package و نصب بر روی کامپیوتر کاربر داشته باید باید بگم که تولید سی دی های مالتی مدیا با Air یک کار احمقانه است و باید از همون Zinc استفاده کرد
راستی به صفحات پرسش و پاسخ خود سایت Adobe هم سر زدم خداکنه که من متن زیر رو خوب متوجه نشده باشم وگرنه . . .
PHP:
What type of distribution and uses are not allowed?
Modify or redistribute the Adobe AIR runtime, Adobe AIR runtime installer files for the purposes of bypassing the Adobe AIR
runtime installation, AIR application installation, or EULA acceptance.
For example, you may not create software that enables
end users to invoke or run Adobe AIR or an AIR application without installation.
با کلی زحمت Air Player رو به صورت Silent روی کامپیوتر کاربر نصب کردم ولی با این یکی مشکل دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم
دوستان Air کار لطفا مرا راهنمایی کنید
آخرین ویرایش: