آیا استاندارد کار می کنیم ؟؟؟

نظرتان در باره آموزش آکادمیک جلوه های ویژه چیست ؟

• بدرد نمی خورد

رای: 0 0.0%
  • تجربه کفایت می کند

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    11

narciso50

Member
سلام دوستان
هین بحث فوق العادست منتها ما داریم یک دور باطل میزنیم
چرا؟ چون ما هنوز سر اینکه حرفه ای گری چی هست به نتیجه نرسیدیم حالا داریم به چرا و اما اگرش می پردازیم
اول دوستان به یک معیار درست در مورد حرفه ای گری برسند بعد وقتی سنگ محک داشتیم محک بزنیم

compac

Member
سلام دوستان
هین بحث فوق العادست منتها ما داریم یک دور باطل میزنیم
چرا؟ چون ما هنوز سر اینکه حرفه ای گری چی هست به نتیجه نرسیدیم حالا داریم به چرا و اما اگرش می پردازیم
اول دوستان به یک معیار درست در مورد حرفه ای گری برسند بعد وقتی سنگ محک داشتیم محک بزنیم
دوست عزیزم
نظرتان پر ارزش بود
پیشنهاد میکنم مجددا پست شماره 18 در همین صفحه را مطالعه بفرمایید
متاسفانه هنوز جواب یا نظریه ای منوط به موافقت یا عدم موافقت با پیشنهادات بنده حقیر ( در پست مذکور ) ارسال نشده است .
کلیه پیشنهاداتم در مورد ایجاد این بحث به اختصار آورده شده است . این نظریه پردازی بنده که به صراحت کلامم بر می گردد تجربه سالها تدریس و آموختن در رشته جلوه های هنر دیجیتال است چه خارج از ایران چه داخل ...
شاید فکر ورود و عضویت در این فروم و دیگر فرومها و نیز احداث این شیوه از سخنرانی ها خود دلیلی مضاعف بر تایید این گفته باشد که : به هرحال جامعه هنری و *صنعتی هنری ( هنر صنعتی ) ما باید روز به روز از منیت و کج روی دوری بگیرد

پاورقی :
* صنعتی هنری : هنر امروزه با توجه به نیاز بشر اشکال خود را متاوت تر جلوه می دهد و شکل شعار هنر برای هنر پوست برگردانده و نظر به پیشرفت روز افزون علم بخشی از نام خود را با صنعت پیوند داده است .
سینما دیگر هنر محض خوانده نمی شود . صنعت سینما شده است

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در مورد این پیشنهادات :
پیشنهادهای من :
1 - تشکیل صنف معتبر در خصوص سینما و تلویزیون
" که پروانه کسب و مجوز کار را مطابق مدارج علمی و تجربی گروه یا افراد تعیین نماید " مانند درجه یک و دو و سه و ...
با این وصف سفارش دهنده تصمیم می گیرد با چه درجه ای کارکند !!!
2 - تشکیل و برگزاری Workshop و دعوت از اساتید داخلی و خارجی
3 - فرهنگ سازی و ایجاد انگیزه
4 - مبادی سواد بصری و آکادمیک کردن هنر دیجیتال ( دانشکده صداو سیما تا حدودی دست بدین کار زده است )
5 - استفاده از نیروهای جوان کارآزموده در پروژه ها
6 - استفاده از دانش افراد خارج از کشور ( مکاتبه و شرکت در انجمنهای هنری و کارشناسانه )
7 - عدم خرید و واردات غیر کارشناسانه تجهیزات
" در برگزاری یک کلاس نورپردازی در کشور پی به این موضوع بردم "
8 - پرداخت زکات علم

باید به دولت و وزارت ارشاد داد این پیشنهادات را

حالا شما برای اینجا یک پیشنهاد بده که حداقل از خودمون شروع کنیم :rose:

compac

Member
در مورد این پیشنهادات :

باید به دولت و وزارت ارشاد داد این پیشنهادات را

حالا شما برای اینجا یک پیشنهاد بده که حداقل از خودمون شروع کنیم :rose:
shirani عزیز ...
ابتدا باید عرض کنم من از تصویری که برای خودت برگزیدی ( کلوز آپ چشم آواتار ) کمی واهمه دارم ...:green:
والا چه عرض کنم . اینجا محیطی مجازی است و حقیقتها شاید چیزه دیگری باشد و بقول امضای من " همواره حقیقت چیز جداگانه ایست "
حالا اگر خوش بینانه تصور کنیم و صداقتمان را گرو بگذاریم و از تعارف بگذریم ...
با توجه به تهی از مطلب بودن اندیشه های من احساس می کنم این انجمن باید کمی منسجم تر باشد . از این رو شاید نگارش این مطلب من بصورت پیغام خصوصی برایتان مودبانه تر جلوه می کرد . به هر حال ببخشید .
شما مدیر هستید و احترامتان واجب است :rose:

شاید به مزاج خیلی ها خوش نیاید که من تازه وارد و عضو جدید دخالت ها می کنم . اما اگر قصدمان کمک به هم و آموختن بیشتر باشد پیشنهاد می کنم :
* اعضا را باید به سمت حرفه ای نگری و حرفه ای نویسی سوق دهیم ( همه با هم )
* من احساس می کنم باید شخصی گری را کمتر کنیم ( از مباحث انفرادی بگذریم )
* بیایم در این فروم تخصصی مباحثی را برگزینیم که در آن حداقل از آموزشی سخن بگوییم ( البته کم مباحث آموزشی نداریم )
اخیرا مبحثی در خصوص عنوان بندی راه اندازی کردم که بعد از یک هفته هیچ استقبالی از آن نشد ( گویا همگان طراحی عنوان بندی را بطور آکادمیک می دانستند و من بیهوده آنرا ایجاد کردم ) با اینکه هدفم بحث آکادمیک آن رشته بود .... اما اگر معرفی لینک دانلود فلان چیز یا فلان شبکه را می گذاشتم ... به مراتب استقبال بیشتر بود .. چرا ؟؟؟

لینک مربوطه : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=152377

دوست و مدیر عزیزم
داریم حاضری بخور می شیم .... خدا رحم کند
:rose:

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من فقط تو این انجمن افتر افکتز مدیرم و جاهای دیگه را کمتر میرسم سر بزنم

در مورد اون تایپیک هم بلهمتاسفانه من هم چند تا مطلب شروع کردم ولی به خاطر استقبال نشدن دیگه ادامه ندادم

متاسفانه تو ابران کار گروهی و اکادمیک جا نیوفتاده ولی خوب میشه شروع کرد مشکلی هم نیست

ما کلاً از هر مبحث اموزشی استقبال میکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا