درودی دوباره ...
یواش یواش جواب پستها شبیه به چت کردن شده ( سریع والسیر ) ... خوبه البته
FARIDNAJAFY و مدیر محترم انجمن افتر افکت shirani عزیز
ممنون که به این پست هم ارج نهادید و شرکت کردید و نظر دادید ؛ رسالت این پست حتما همین بوده تا بهتر آشنا شویم .
ادبیات من شاید کمی متفاوت و یا بهتر بگویم شاید بخاطر دانش آموختن در یک کالج
ایدئالیستی شده باشد ! بنوعی که شریاط ایدئال برایم مهمتر از انجامش است ( شامل کمی و کیفی * فردی و گروهی )
قطعا با ایجاد این بحث هدف هرگز زیر سوال بردن زحمات و شب نخوابی های فراوان و هزینه کردنهایی که رسیدن شخصی به هر جایگاهی را حادث شده را نبوده و نخواهد بود ...
این مبحث صرفا جهت چالش زدایی یک حرفه و به چالش کشیدن حاشیه های آن خواهد بود .
اصل قضیه هرگز زیر سوال نرفته است
در یک پروژه سینمایی در کشور با کارگردانی برای نحوه فیلمبرداری اش صحبت می کردیم که چه بشود و چه نشود و غیره تا در نهایت منجر به خروجی تروکاژ یک صحنه شود که متوجه هرج و مرج فراوان در بین عوامل شدم ( گویا می بایست بدلیل فکوس نکشیدن یک دستیار صحنه ای را مادام تکرار می کردیم که اصلا بر وفق مراد نبود . بالاجبار) . قرار بود برای آن صحنه نور پردازی خواصی صورت بپذیرد که تا به حال در ایران چونین کاری صورت نگرفته بود . چند فیلم مطرح رو بازبینی کردیم مثل تایتانیک و . . . تا اینکه نتیجه بر آن شد که از بالن لایت استفاده شود و دوباره فیلم برداری مجدد و هزا درد بی درمون دیگه .
سر آون کار فهمیدم
افراد ناواردی هستند در ایران که جرات دارند ؛ صابون کارهای بزرگ رو به تنشون بمالند . ( کار اشخاص حقیقی زیر سوال نرود) این تجربه تلخی برایم بود ( نه اینکه من خبره باشم و از یک عالم دیگری آمده باشم ، نه اشتباه نکنید من هم از جنس شما ام )
اما به من آموختن در کار خودت روبه جلو برو . اگر مقایسه کردم این دلیل را داشت در ایران چند دستیار فیلمبردار فقط و فقط تخصصشون فکوس کشی است ؟ چند نفر در اسپیشال افکت فقط و فقط پارتیکل کار می کنند ؟؟
زیاد نیستند . اما زیاد هستند ...
اگر در این تاپیک یا هر مجله دیگر و رسانه ای اینگونه بحث ها میشود صرفا ، جهت گرفتن صحیح ، بسوی پیشرفت است .
پیمان ابدی را یادتان هست ؟؟؟؟؟؟؟ چی شد ؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟
هشدار برای کبرا 11 در هر سکانسش یک اتومبیل ( بی ام دبلیو ) را به ارتفاع 10 متر به هوا پرتاب می کند ؛ بدون اینکه خونی از دماغ یکی بریزد .
د
وستان عزیز اصلا کرک و اصلی بودن نرم افزار مد نظر من نبود ، بنده هم مثل شما بخشی از ابزارم کرک شده است و طبیعی خواهد بود .
منظور من شعور استفاده از امکانات است ... اخلاق اخلاق اخلاق
حداقل اگر به این گفته بسنده کنیم همه چیز حل است
(( همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند )) چیزی را نمی دانیم یادش بگیریم . حتی اگر گوینده آن بی عقل باشد .
اینجا کسی قرار نیست دانشش را به رخ بکشد ( همین نزول می آورد ) ما هم دم از حرفه ای بودن نزدیم و نمی زنیم
درکل ما ایرانی ها سخنور های خوبی هستیم در پای عمل معمولا چیزی دیگر از آب در می آییم ... با دوستان که صحبت شد همه از انفرادی بودن و تخصصی نبودن گله داشتند . چرا پای کار قرار نمی گیریم. چرا گاهی اوقات اجازه نمی دهیم کسی مدیریت درستی انجام بده ( مدیر پروژه ) .
اینجا سر هر تصادفی در خیابان ها دها نفر جمع می شوند و نظر کارشناسانه می دهند ؛ گویی همه کارشناس کروکی هستند . این داستان سر دراز دارد ...
بیاید تغییر کنیم . همه باهم
از صداقت وسادگی من نا امید نشوید ... همواره