بی بی کد آپارتمان 10واحدی کریم آباد شهسوار

men

Well-Known Member
سلام به همه.
ممنون از سایت خوبتون.اینجا واسه ما (من) تازه کارا کلاس کرکسیون.
این یه تسته فعلا(اولی سمت چپ).نماش هنو تایید نشده.اگه نظر بدین ممنون میشم.
متریالش سنگه.نمیدونم چطور باس خوب در بیارمش.اگه کسی لینکی چیزی داره از نمای سنگی یا تکسچر سنگ لینکشو بزاره لطف بزرگی میکنه.
آقا اینم رندر نهایی (دومی و سومی) که میره واسه اجرا.
تشکر ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژزه از آقا بهزاد و سعید پاکزاد و سعید مجیک:rose::oops::)

info
3dmax 2010
vray 1.50 sp4
ps
2gig ram
cpu amd athlon x4
render time 3h 15

تقریبا واسه هر کدوم 3.15 زمان برد رندرش.اونم بدون ماشین مازراتی.بعد مجبور شدم regon بگیرم و رندر ماشینو توو صحنه جدا بگیرم و با ps بچسبونم.تمام درها و پرده ها هم proxy هستن وگرنه crash میکرد.

پیوست ها

• Final Render 01.jpg
    Final Render 01.jpg
    887.6 کیلوبایت · بازدیدها: 126
  • Final Render.jpg
    Final Render.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 107
  • Test 01.jpg
    Test 01.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 87
آخرین ویرایش:

pba.max

Member
واقعی نیست... :cool:
.
.
فکر کنم نصفش 2 بعدیه تا سه بعدی....:cool:
.
زاویه دوربینت هم خوب نیست.:cool:

• Like
Reactions: men
سلام خسته نباشی تایید طرحش بستگی به کاربری ساختمان و سلیقه کارفرما داره بیشتر
واسه رندرت به نظر من یک وی ری سان می ساختی مینداختی پشت ساختمان رندرت بهتر می شد

من متریال سنگ بهتر دارم اگه خواستی ایمیلتو بده واست میل کنم
حاجی پنجره هارو یو پی وی سی بزن یعنی هم قابش سفید و پنجره هاش خیلی انعکاس داره و داخلش دیده نمیشه
ارتفاع پنجره تراس هم خیلی زیاد شده

men

Well-Known Member
ممنون بابت نظراتتون.یه وی ری سان میندازم پشتش میزارم پنجره هام سفید میکنم با رفلکت کمتر.سنگم که ممنون میشم اگه بفرستی واسم.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام دوست عزیز خسته نباشی کارت خوبه و لی چرا این جوری زاویه دوربینت رو درست کن رو روشنایی کلی صحنه هم یکم دیگه کار کن قسمت سمت چپ که سایه داره خیلی تاریک شده اون آدم های هم که گذاشتی اصلا خوب نشدن ورشون دار اصلا اونا اونجا چیکار دارن اگه میخوای مقیاس آدم رو تو کارت نشون بدی رو زمین چند تا آدم درخت و ماشین و درخت بزار که کارت ریل تر بشه

men

Well-Known Member
آقا سعید پاکزاد ممنون.خیلی لطف کردی واسه راهنمایی و تکسچرایی که گذاشتی.ایشالا جبران کنیم:):rose::oops:
آقا بهزاد شمام همینطور.این رندر چون واسه نما بود یعنی فقط واسه این بود که بفرستم طراحش ببینه و طرحش روش پیاده کنه.رندرشو که گند زدم قبول دارم ولی ویوشو مثلا خاستم طوری بگیرم که بیشتر فقط نماش به چشم بیاد که طراحش روش کار کنه.

آقا این آدمام جریانش اینه که من 1 رندر از evermotion دیدم که الان میزارم.آدماش فوق العاده بود.من که فکم افتاد بعد 1کم سرچ کردم ببینم چطور این کارو کرده و و فکر کردم که اینا عکسن که alpha ش رو گذاشته توو opacity بعد خود تکسچرشو داده به plan.
مثل بعضی از مدلاای exterior همین evermotion.خاستم اون کارو کنم که اینطوری شد.
حالا شمام ببینید.

پیوست ها

• dune (1).jpg
    dune (1).jpg
    830.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • dune v3 a.jpg
    dune v3 a.jpg
    848.4 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

Active Member
آقا این آدمام جریانش اینه که من 1 رندر از evermotion دیدم که الان میزارم.آدماش فوق العاده بود.من که فکم افتاد بعد 1کم سرچ کردم ببینم چطور این کارو کرده و و فکر کردم که اینا عکسن که alpha ش رو گذاشته توو opacity بعد خود تکسچرشو داده به plan.
مثل بعضی از مدلاای exterior همین evermotion.خاستم اون کارو کنم که اینطوری شد.
حالا شمام ببینید.

میدونم چطوری میزارن من تو بضی از کارام حتی از عکس های خودم استفاده میکردم عکس میگرفتم تو فتو شاپ کانال آلفا درست میکردم و تو صحنه ها استفاده میکردم.این روش خوبه و به شرطی که با پرسپکتیو کار مچ باشه و مثل یه پلان دو بعدی دیده نشه یه سایت بود که از این جور عکس ها وزبیاد داشت آدم درخت چیزای خوبی بود الان میگردم لینکش رو پیدا کردم میزارم همین جا

men

Well-Known Member
وای پسر این سایته فوق العادست.:shock:بخش معماریم جدا داره.3d sectionهاشو:shock:

آقا بهزاد مرسییییییییییییییییییییییییییییی:oops::):rose:

saeedmagic

Member
سلام خیلی بهتر شده ولی هنوز متریال و آدمها و اون سایه درخت خرابش کرده.
متریال ها اگه یه ذره رفلکت گلاسینس داشته باشه بهتره زاویه دوربین هم می تونه بهتر باشه ولی در کل خیلی پیشرفت داشتی ایوووول ایشالا یه کار واسه دل خودت بزن و روش زمان زیاد بزار که خیلی بهتر بشه اگر خواستی می تونی توی مسابقه شرکت کنی

men

Well-Known Member
مرسی سعید جان.من فکر کردم سایه درخته باحال شده که:sad:ولی باشه درستش میکنم:green:آخه این زاویه دوربینو چطوری بهتر کنم که هم نما واسه اجرا کلش دیده شه و هم باحال و هنری شه:-?بابا مسابقه کار ما نیس.ما میایم توپ جمع کن وا میسیم.
ممنون که راهنماییم کردی رفیق:rose:

men

Well-Known Member
سلام taymaz جان.یعنی چی بگم؟
کار اجراییه-توو شهسوار(تنکابن)-کریم آباد-اسم کارفرماشم بگم؟
کارفرما این عکسو داده گفته واسم طراحی کنید.با 1پلان که توو اجرا تغییر پیدا کرده و تغییراتو رو عکس باس میدیدیم و توو 3d لحاظ میکردیم. مام گفتیم چشم.دیگه چی بگم....
نماش هم که دو نوع سنگ انتخاب کردیم.توو فرم دست نبردیم چون بنظرمون به اندازه کافی شلوغ بود خودش.کارفرمام مثل اینکه قبول کرده.
خب حالا که قدم رنجه کردی اومدی توو تاپیک با نظرت راهنماییون میکردی دیگه رفیق.

پیوست ها

• 000.jpg
    000.jpg
    652.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7

men

Well-Known Member
یکی از بچه ها گفتن ماشین خوبی استفاده کردی و گفتن مدلشو میخوان.ممنون.من همش توو همه کارام فقط ازین ماشین استفاده میکردم.نمیدونم بنظم خیلی باحاله.مازراتیه.
چشم رفیق.میزارم هر کی دوس داشت استفاده کنه.1کم سنگینه.فشردش کردم ایشالا اینترنت هندلی ما جواب بده.
اینترنت جواب داد.سایت جواب نداد.49.90mb بود فشردش کردم شد 9.44mb.ولی سایت تا 5 تارو جواب میده.
ولی با win rar تبدیل به 2 پارتش کردم واستون.

پیوست ها

• MASSERATI.part02.rar
    4.7 مگایابت · بازدیدها: 11
  • MASSERATI.part01.rar
    4.8 مگایابت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

Active Member
مرسی دوست عزیز دستت درد نکنه .اسمتون رو نمیدونم با اسم صدات کنم

• Like
Reactions: men

جدیدترین ارسال ها