با سلام من مطالبم را آماده کردم .چند دکمه که میخوام با کلیک روی هریک ،یک صفحه باز شود البته صفحات را هم آماده کردم اما نمیدانم چگونه باید این کار را انجام دهم لطفا راهنمایی کنید
با سلام من مطالبم را آماده کردم .چند دکمه که میخوام با کلیک روی هریک ،یک صفحه باز شود البته صفحات را هم آماده کردم اما نمیدانم چگونه باید این کار را انجام دهم لطفا راهنمایی کنید
سلام،کسی ننننننننننننننننننننننننننننننننیت؟
سلام سلام؛
یه سوالی داشتم ؛متاسفانه گشتم تو سایتتونا اما جوابمو پیدا نکردم،
ببینید من یه بنر دارم درست میکنم 5 -6 تا دکمه هست خب که نوشته داره توش و لینک میشه به موضوعات وبلاگم ، بعد به هر کدومش هم از راه همون script لینکشون دادم که روش میزنم صفحه وبلاگام باز میشه ، تا اینجا درسته و مشکلی ندارم اما بعدش میخوام وقتی نشانگر موس رو هر کدوم از دکمه ها میره رنگش عوض شه و افکت داشته باشه یعنی کمی برجسته بشه اون دکمه و مشخص بشه نشانگر موس روشونه ، میشه راهنمایی کنید مسیرش رو![]()
onFrame (5) {
setLabel("roll over");
}
onFrame (10) {
stop();
}
onFrame (15) {
setLabel("roll out");
}
onFrame (19) {
gotoAndStop("standby");
}
onFrame (1) {
setLabel("standby");
stop();
}
on (rollOver) {
gotoAndPlay("roll over");
}
on (rollOut,dragOut,releaseOutside) {
gotoAndPlay("roll out");
}
ممنــــــــــــون از پاسخگوییتونمشاهده پیوست 98505
ابتدا از طریق باکس Tool
Rectangle Tool
یک مستطیل رسم نمائید
سپس یک کپی گرفته و مستطیلی که پائین تر قرار دارد را تغییر نام به mask دهید
مشاهده پیوست 98506
هر دو مستطیل را انتخاب نموده و از طریق تصویر دوم در یک movie clip قرار دهید
مشاهده پیوست 98507
سپس از طریق باکس Tool
Ellipse Tool
یک بیضی رسم نمائید
مطابق شکل از طیف سفید - Gradiant - استفاده نموده و در حالت دایره تنظیم نمائید
مطابق شکل
توجه داشته باشید که movie clip را به دلخواه b1 در نظر گرفته ایم
بیضی که در روی دو مستطیل از قبل تعبیه شده قرار دارد
از طریق Timeline و از طریق Move که در بخش Effect قرار داردحرکت می دهیم
بعنوان مثال از چپ به راست
با در نظر گرفتن فایل پیوست مطلب را بهتر درک خواهید نمودید
به b1 کدهای
داده و به مستطیل دوم - بالایی - نیز کد
داده شود
با توجه به فایل پیوست و از طریق بخش Tint در هنگام Roll Over تغییر رنگ و از طریق Transform بزرگ نمایی و کوچک نمایی صورت می پذیرد.
در پاسخ به این پست،با سلام میخام به یه متن فارسی تو سویش مکسافکت حرکت افقی بدم چکار باید بکنم؟
سلام،سلام من یک فایل فلش درست کردم و یک دکمه خروج داره میخوام با کلیک روی آن از فلش خارج شم لطفا راهنمایی کنید
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام فایل آموزش کامل موجو است دانلود کنیم
آموزش کامل سویش میخوام یکجا دانلود کنم کمک کنید
دوست عزیز،عزیز ازنوشته و ÷ست های شما لذت بردم من نرم افزار سویش برای طراحی تابلو led استفاده میکنم میخوام طراحی خود را قوی تر کنم جسارت کردم همین ؟
دوست عزیز،سلام
من میخوام توی سوئیش مکس، یه دکمه بسازم که وقتی روش کلیک میکنیم، یه فایل pdf رو باز کنه.
از دستور getURL استفاده کردم، اما pdf رو با مرورگر باز میکنه!
میخوام با آکروبات باز بشه...
از دستورهای fscommand هم استفاده کردم، اما این دستور یه ایراد داره، و اون اینکه با این دستور، فقط میشه فایلهای exe رو اجرا کرد.
و دوم اینکه فایلهای مورد نظر باید توی پوشه ای به نام fscommand قرار بگیرن! در حالی که من نیاز دارم فایلهای pdf من در چند پوشه مختلف قرار بگیرن
لطفا راهنمایی کنید
ممنون![]()