آموزش Reactor در 3D MAX8 به زبان فارسی

AVGHH

Member
سلام دوستان عزیز
مدتیه دچار مشکل شدم
وقتی میخوام کارای انجام شده با ری اکتور رو آنالیز کرده و نتیجه رو ببینم ناگهان مکس به طور کامل و بی هیچ اروری بسته میشه!
رم دستگام هم 1.5 هس که البته مطمئنم که اشکال از رم نیس چون عوضش کردم ولی بازم اینطوری میشه، چنبار خود مکس و کامل پاک کرده و دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت، اشکال از سی دی یا دی وی دی نیست چون با مدلای مختلف امتحان کردم. ویندوز هم عوض کردم بازم همین مشکل و داره. سویس پک 2 مکس 9 و هم نصب کردم بازم جواب نداد...!!!
دیگه مخم به جایی قد نمیده...:sad:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوستان عزیز
مدتیه دچار مشکل شدم
وقتی میخوام کارای انجام شده با ری اکتور رو آنالیز کرده و نتیجه رو ببینم ناگهان مکس به طور کامل و بی هیچ اروری بسته میشه!
رم دستگام هم 1.5 هس که البته مطمئنم که اشکال از رم نیس چون عوضش کردم ولی بازم اینطوری میشه، چنبار خود مکس و کامل پاک کرده و دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت، اشکال از سی دی یا دی وی دی نیست چون با مدلای مختلف امتحان کردم. ویندوز هم عوض کردم بازم همین مشکل و داره. سویس پک 2 مکس 9 و هم نصب کردم بازم جواب نداد...!!!
دیگه مخم به جایی قد نمیده...:sad:

سلام دوست عزیز

همون طوری که میدونیم آنالیز کردن نیاز به پردازش سریع اطلاعات محیطی داره که نیاز منده پردازش گر مناسب بسته به کارتون داره
از اونجایی که بنده سنگینی کار شما رو نمیدونم و نمیدونم دقیقا چند تا آبجکت رو با هم تو مکس درگیر آنالیز میکنین، رو این حساب این مشکلات برمیگرده به حرارت بیش از حد سی پی یو و در نتیجه خروج از برنامه یا همون Crash .

خوب یکی از راه هایی که برای خنک کردن دستگاه وجود داره باز کردن در کیس و گزاشتن فن کوچک در عین حال پر قدرت به درون کیس هست
راه دوم که معقولانه تر و تمیز تر هم هست خرید کولر مستر و یا فن های پر قدرت ساخت شرکت های مختلف هست
سیستمی فقط برای ***max*** (
multipage.gif
1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
که در اینجا میتوانید بر حسب توان مالی خود انتخاب کنید

موفق باشید

AVGHH

Member
سلام
این چرا اینجوری میشه؟
یعنی به هم نمیچسبه؟
بعد از اجرای آنالیز ری اکتور کاملا به هم نمی چسبه و همونطور که میبینید فاصله دارن. چی کار باید بکنم؟
ممنون

پیوست ها

• 0000.jpg
    0000.jpg
    21.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 000.jpg
    000.jpg
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
این چرا اینجوری میشه؟
یعنی به هم نمیچسبه؟
بعد از اجرای آنالیز ری اکتور کاملا به هم نمی چسبه و همونطور که میبینید فاصله دارن. چی کار باید بکنم؟
ممنون
سلام
برو تو قسمت رکتور
برو به تب Havok 1 world
گزینه col-Tolerance رو کم کن ( بزار 0.2) کمتر نزار که قبول نمیکنه
بعد دوباره شبیه سازی کن
موفق باشی

من نمی تونم این اموزشهای امینو ببینم. اصلا از کجا باید برشون داشت؟

سلام داداش :wink:
شاید فایلایی که آپلود شده لازمه که دوباره آپ لود بشه (شاید خراب شده باشه)

من درست متوجه ی منظورتان نشدم اما فکر می کنم جوابی که می خواید این باشه:

خوب شما برای گرفتنشون باید روی آدرس یا نوشته ای که به رنگ آبی هست کلیک کنید (نوشته ای که وقتی موس را روی آن می برین نشانگر موس به شکل دست می شود) رویش کلیک کنید و یک سایتی باز می شود ..... شما باید دنبال دکمه ای به نام دانلود بگردید (البته انگلیسی نوشته ها) بعدش روش کلیک کنید و .....

امیدوارم جواب سوالتون همین باشه
موفق باشین
یا علی:rose:

ali2323

New Member
95 درصد از پستای این تاپیک چرت و پرت هستن امین جان خودت یه نقل قول از تمام پستات بگیر و اونهای که در راستا اموزش هستن رو بزار تو یه پستت تا من به عنوان یه کاربر یک ساعت نشینم با سرعت دیال یکی یکی صفحات رو چک کنم ممنون

mohsen_karghah

New Member
بنده هم به نوبه خود از همه دوستانی که زحمت کشیدند و با حوصله به این تاپیک مباحثی را ارسال کردند تشکر می کنم . ام دوستان عنوان این تاپیک آموزش است در حالیکه فایلهای ضمیمه شده اکثرا مثال است حال برای بنده که تازه کار هستم و مراحل انجام کار را نمی دانم چطور باید از راکتور یا از این مثالها استفاده کنم و مراحل کار را بدانم
با تشکر

امین تری دی

Active Member
بنده هم به نوبه خود از همه دوستانی که زحمت کشیدند و با حوصله به این تاپیک مباحثی را ارسال کردند تشکر می کنم . ام دوستان عنوان این تاپیک آموزش است در حالیکه فایلهای ضمیمه شده اکثرا مثال است حال برای بنده که تازه کار هستم و مراحل انجام کار را نمی دانم چطور باید از راکتور یا از این مثالها استفاده کنم و مراحل کار را بدانم
با تشکر
به فکر شما هم هستیم دوست عزیز

فقط کمی صبر داشته باشید :)

max20000

New Member
سلام به همگی وتشکر از امین خان
متاسفانه من یه مشکلی دارم و اون اینکه با اینکه وارد سیستم شدم اما نمی تونم فایهای zip رو دانلود کنم وهر بار به من پیغام میده که شما وارد سیستم نشده اید لطفا" کمکم کنید

امین تری دی

Active Member
من خودم همین الان چک کردم خیلی راحت و بدون کوچکترین مشکلی فایلها را دانلود میکنه

من پیشنهاد میکنم حتما مشکلتون را با مدیر سایت در میان بگذارید تا به مشکل حضرت عالی رسیدگی کنند

متشکرم از شما :)

امین تری دی

Active Member
آموزش جدید Reactor + CAT

سلام خدمت تمام دوست دارن این تایپیک و مبحث Reactor

از زمانی که آخرین پست آموزشی رو گذاشتم مدت زیادی میگزره

ولی دوباره قصد دارم که آموزشها را ادامه بدم

در این مبحث آموزش را به صورت فایل تصویری قرار دادم به همراه فایل Max توجه داشته باشید آموزش با مکس 2009

به همراه پلاگین Cat 2009 است این پلاگین را حتما نصب کنید

زمان تایم آموزش : 11 دقیقه و با حجم 4.5 مگابایت و با فرمت RW است که از Part 01 تا Part05 ادامه داد

و حجم فایل مکس : 157 کیلو بایت است ( ترجیحا مکس 2009 باشه

امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره

موفق و موید باشید :rose:

پیوست ها

• Reactor And CAT Max 2009.part01.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 398
  • Reactor And CAT Max 2009.part02.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 395
  • Reactor And CAT Max 2009.part03.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 395
  • Reactor And CAT Max 2009.part04.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 386