آموزش Asp .net2

شروع موضوع توسط m_ziba ‏17 آوریل 2007 در انجمن برنامه‌نویسی با ASP.NET

  1. m_ziba

    m_ziba Member

    ارسال‌ها:
    549
    تشکر شده:
    41
    امتیاز دستاورد:
    16
    درس اول : معرفي بحث ها
    به نام خدا
    مي خواهيم در اين بحث آموزش ASP .NET 2 را به ياري خدا آغاز كنيم.
    هميشه هر جا آموزش ASP .NET2 را شروع مي كنند فرض بر اين است كه كاربر ASP .NET1 را خوب فرا گرفته. اما ما مي خواهيم در اين بحث فرض كنيم كسي اصلاً از .NET چيزي نمي داند. اما اين فرض را قبول مي كنيم كه لااقل با يكي از زبان هاي برنامه نويسي تا به حال كار كرده و اصول برنامه نويسي را بلد است.

    بنا بر آنچه گفته شد بحث هاي زير را مي توان اينجا بيان كرد:
    1- راهنماي نصب و راه اندازي و آشنايي با .NET
    2- استفاده از MasterPage
    3- آشنايي با validator ها
    3- اتصال به پايگاه داده SQL
    4- استفاده از GridView و ديگر كنترل هاي خاص در .NET
    5- مديريت كاربران در ASP .NET
    6- Ajax در ASP .NET

    من فعلاً نكته ديگري به نظرم نمي آيد. اما هر پيشنهادي داريد خواهشمندم بيان كنيد و هر كس مي تواند براي اين تاپيك كاري بكند دريغ نكند تا انشاالله منبع علمي خوبي را با كمك هم فراهم كنيم.

    مخصوصاً اينكه متاسفانه من خيلي درگيرم و نمي دانم چقدر مي توانم در انجمن حضور يابم.

    با سپاس فراوان از همه دوستان
    ------------------------------
    مريم مختاري
    مدير انجمن
     
    نوشته شده توسط m_ziba در ‏17 آوریل 2007
    jefri600، lovable، sdm و 15 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. amirlol

    amirlol Active Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    36
    با سپاس بیکران از دوست خوبم مریم مختاری که نه تنها یه مدیر خوب بلکه یه تفکر نو برای این سایت می باشد و خوشحالم که در کنار چنین کاربری در حال کار کردن می باشم.

    منم با این آموزش موافقم و فقط فکر می کنم می شه بخش های بهتر و بیشتری رو داشته باشیم که من بصورت زیر لیست می کنم !!

    1) introduction to .net freamewordk 2.0
    2) introduction to webforms
    3) server-side Events and Event-handling
    4) introduction to "object oriented programing
    5) introduction to XML , XML based controls
    6) working with " Navigation controls"
    7) introduction to "RSS"
    8) working with "data controls"
    9) work with "sqldatasoursce"
    10) form validation
    11) introduction to "typed DATAset"
    12) introduction to " custom User Control"
    13) introduction to ".net Cryptography"
    14) introduction to "microsoft atlas-AJAX"
    15) .net ""membership","roles",.....
    16) membership control
    17) introduction to "profile","them"."skin",....
    18) introduction to " IO Classes"
    19) introduction to " N-TIER archiecturs"
    20) introduction to "Generics"
    21) introduction to "Crystal Report"
    22) introduction to "webpart"
    23) using " Localization Resourse"
    24) working with "External Components"
    25) introduction to "web project Publishing"

    این 25 موردی که به ذهنم رسید و گفتم شاید بشه گفت تقریبآ لیست جامع و کلی از .net است

    فکر کنم بهترین روش برای آموزش این باشه که اول ببینیم با C#.NET بهتره یا VB.NET .
    فکر کنم بیشتر گرایش های کاربرا C#.NET باشه که فکر کنم مدیریت محترم نظر خواهی راه بندازن که ببینیم بیشترین voit برای کدوم موضوع است

    ** قابل ذکر است که از نظر کارکرد فرق چندانی نیست و فقط در اسامی و تعریف ها اونم بسیار کم تفاوت دارند و هر کس که یک موضوع رو بتونه یاد بگیره . با اون یکی هم مثل آب بخوردن که نه ولی می تونه کار کنه


    * بهتره از زمان آموزش فقط و فقط در این تاپیک آموزش باشه !
    و سوالهاتون رو در تاپیکی جدید بپرسید و در همان جا جواب بگیرید .
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏17 آوریل 2007
    jefri600، aminnoura، sulduz و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. m_ziba

    m_ziba Member

    ارسال‌ها:
    549
    تشکر شده:
    41
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    آقای امیر الهی از حضور دوباره شما در انجمن خیلی خوشحال شدم. :) مطمئناً بچه ها هم خوشحال می شن. معلومه که تو این مدت دلتون با انجمن بوده و دیگه تاب دوری نیوردین ;) امیدوارم توی این تاپیک و تمام بخش های دیگه انجمن به من کمک کنید.

    من مقدمات آغاز به کار رو می گم که بهتره این ها رو به ترتیب (از راست به چپ) نصب کنید:
    SQL Server 2005, Visual Studio 2005 ServicePack1 , Microsoft Visual Studio 2005, IIS

    IIS بهتره نصب بشه اما نصب نکردنش مشکلی به وجود نمی یاره (انشالله!)
    نصب Visual Studio 2005 ServicePack1 برای استفاده از امکانات جدید مثل Ajax و ... لازمه. وگرنه بدون اون هم می شه کار کرد. اما این نکته هم بگم که نصبش خیلی طول می کشه (از خود Visual Studio 2005 بیشتر) مثلاً حدود نیم تا یک ساعت یا شاید هم بیشتر!
    اما خوب حوصله به خرج بدین.

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط m_ziba در ‏21 آوریل 2007
    jefri600 از این پست تشکر کرده است.
  4. amirlol

    amirlol Active Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    36
    دووستان همونطور که دوست خوبم خانم مختاری فرمودند .
    هم می شه بترتیب همه موارد رو نصب کرد ! و یا با دریافت یه DVD ویژوال استدیو دات نت 2005 کل کارا رو کرد

    IIS هم نیاز مبرمی نیست مگر برای دیدن پروژه بدون اجرای visual .net و با خود سیستم هم فکر کنم نصب شه



    توجه داشته باشید محیط .net2 با محیط .net1 خیلی فرق نداره ولی امکانات و کامپوننت های بیشماری بر روی ورژن جدید نسبه

    برنامه های استفاده شده در 2003 با یه کانورتور که توسط خود 2005 انجام میشه !! تبدیل میشه به یک پروژه بصورت 2005

    ** ** توجه داشته باشید که مهمترین عامل بین .net 1 و .net 2 همونطور که می دانید
    برنامه ای است به نام .net freamwork که بر حسب هر .net ورژن خودش هست

    متاسفانه یا خوشبختانه باید گفت .net feamwork 3 هم آمده و این مدان معنی است که باید منتظر ورژن جدید ویژال استدیو هم بود که همونطو که در بعضی از قسمت ها بیان می شود در اواخر 2008 شروع به کار رسمیش آغاز میشه

    عده ای کثیر اعتقاد دارند
    ماکروسافت هر 2 سال یک بار ورژنی از برنامه کد نویسی را در اختیار مردم می گذارد . بنابر این ورژن برنامه ویژال باید امثال یعنی سال 2007 بیرون می آمد . که با ورود ویستا فکر کنم این امر کمی غیر عاقلانه باشد..
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏21 آوریل 2007
    jefri600 و soofia از این پست تشکر کرده اند.
  5. MDP

    MDP Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,540
    تشکر شده:
    1,477
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام!

    Iis نصبش برای کسانی که میخوان از Sql Server 2005 ریپرت بگیرن لازمه.

    البته برای وب نویس ها هم لازمه.

    در حالت کلی نصب نکردنش ایرادی نداره!
     
    نوشته شده توسط MDP در ‏23 آوریل 2007
    jefri600 از این پست تشکر کرده است.
  6. shirani

    shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    4,543
    تشکر شده:
    6,207
    امتیاز دستاورد:
    113
    بالاخره من هم از راه به در شدم رفتم تو کار .نت2

    میخواستم ببین شما با Vwd کار میکنید یا خود ویژال استدیو
     
    نوشته شده توسط shirani در ‏14 می 2007
  7. mehranzand

    mehranzand Member

    ارسال‌ها:
    77
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    6
    سیلاب بندی آموزش جناب عالی اشتباه به نظر میرسه! شما میبایست IIS,محیط .net frame work محیط visual stadio کنترل های html کنترل های asp.net خیلی از موارد پایه ای دیگه رو بفرماییدالبته با فرض دانستن یکی از زبان های C# یا VB و بعد پرواز کنید به طرف master page!
     
    نوشته شده توسط mehranzand در ‏15 می 2007
  8. shirani

    shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    4,543
    تشکر شده:
    6,207
    امتیاز دستاورد:
    113
    asp.net2 فرق فوکوله چون هر کتابی هم من دیدم اول مستر پیج اینا بعد ... (اونا که شما گفتید )
     
    نوشته شده توسط shirani در ‏18 می 2007
  9. amirlol

    amirlol Active Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    36
    میشه شما کاملش رو توضیح بدین
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏19 می 2007
  10. mehranzand

    mehranzand Member

    ارسال‌ها:
    77
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    6
    من موافق با ترتیب مباحثی هستم که در آدرس زیر درج شده.
    http://how2learnasp.net/Learn.aspx

    البته این سایت یکی از دوستان من است که مشغول همین کار هم هست!
    و با تجربه کافی ترتیب این مباحث را تنظیم کرده اند.
     
    نوشته شده توسط mehranzand در ‏20 می 2007
  11. zorig4fun

    zorig4fun Member

    ارسال‌ها:
    253
    تشکر شده:
    107
    امتیاز دستاورد:
    16
    ساخت یک Whois دامنه Ajax بوسیله ClienSide-CallBack

    اين مبحث خيلی وقت ميباشد که فعال است ولی هيچ آموزشی تا حالا در آن نوشته نشده حالا من يک مبحث را شروع ميکنم شايد دوستان حرفه ای ادامه دادن. اين آموزش کپی گرفته از سايت http://www.how2learnasp.net ميباشد که اميدوارم به درد دوستان بخوره.

    تجربه Ajax با Client-Side CallBack در Asp.NET 2

    ورژن دوم Asp.net امکانی به نام Client-Side CallBack قرار داده که امکان پاس دادن مقادیر بین سرور و کلاینت را بدون Re Generate ( رفرش شدن ) صفحه فراهم کرده است .

    این امر از لود شدن دوباره طرح گرافیکی و سایر عوامل صفحه که در حین رفرش شدن تغییری نمی کند جلوگیری می نماید و علاوه بر این که سرعت سایت را بسیار افزایش می دهد ، از خستگی کاربر نیز می کاهد.

    برای اینکه بتوانید از این امکان جالب استفاده کنید باید با جاوا اسکریپت کمی آشنایی داشته باشید .

    کار را با یک مثال شروع می کنم!

    فرض کنید می خواهید یک Whois دامنه بسازید که کاربر می تواند دامنه مورد نظر را جستجو کرده و از ثبت شدن آن آگاهی پیدا کند .

    در این مثال بدلیل افزایش سرعت Whois می خواهیم از Client-Callback استفاده کنیم ولی قبل از اینکه شروع به کار کنیم باید تکلیف انجام Whois را مشخص کنیم.

    خوشبختانه بنده یک وب سرویس برای این کار نوشتم و لازم نیست شما کد نویسی انجام دهید ، کافیه مراحل زیر را طی کنید :

    1- یک پروژه جدید به نام AjaxWhois بسازید

    2- پنجره Solution Explorer را باز کرده و پس از کلیک راست گزینه Add Web Reference را انتخاب نمایید.

    3- در بخش URL آدرس http://faradade.com/webservices/whois.asmx را تایپ کرده و دکمه Go را بفشارید ( دقت کنید که برای استفاده از این سرویس حتما باید به اینترنت متصل باشید )

    4- کار تمام است باتن Add Reference را بفشارید تا وب سرویس Whois به پروژه اضافه شود.



    حال یک وارد صفحه Default.Aspx شده یک کنترل inputbutton از نوع Html به نام Btn_Whois و یک کنترل TextBox به نام Txt_Domain و یک کنترل Label به نام Lbl_Result به صفحه اضافه کنید.

    وارد بخش Source Html شده و رویداد OnClick را برای Btn_Whois به صورت زیر بنویسید :

    کد (Text):
    <input type="button" id="Btn_Whois" runat="server" value="جستجو"  onclick="GetWhois()"/>
     
    در نهایت کد های Html این بخش به صورت زیر خواهد بود :

    کد (Text):
    <asp:TextBox ID="Txt_Domain" runat="server"></asp:TextBox>

                <input type="button" id="Btn_Whois" runat="server" value="جستجو"  onclick="GetWhois()"/><br />

                <asp:Label ID="Lbl_Result" runat="server"></asp:Label>
     
    وارد Code-Behind (قسمت کد نویسی) شده و سپس واسط کاربری (Interface) ICallbackEventHandler و متغیر محلی _callbackResult را به کلاس صفحه اضافه کنید :

    کد (Text):
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page, System.Web.UI.ICallbackEventHandler

    {

        private string _callbackResult = null;

        protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)

        {

     

        }

    }
     
    اکنون زیر روال های زیر را نیز اضافه نمایید :

    کد (Text):
        public void RaiseCallbackEvent(string eventArg)

        {

     

        }

     

        public string GetCallbackResult()

        {

            return "";

        }
     
    روال RaiseCallbackEvent وظیفه هندل کردن درخواست های ارسالی از صفحه را داشته و GetCallbackResult وظیفه ارسال مقادیر از سرور به صفحه کلاینت را دارد.

    سپس کد های زیر را داخل زیر روال مربوط به لود شدن صفحه بنویسید :

    کد (Text):
            string cbReference = Page.ClientScript.GetCallbackEventReference(this,

            "arg", "GetWhoisFromServer", "context");

            string cbScript = "function UseCallback(arg, context)" +

            "{" + cbReference + ";" + "}";

            Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetType(),

            "UseCallback", cbScript, true);
     
    کد های فوق تابع جاوا اسکریپت مورد نیاز برای ارسال و دریافت درخواست های مبتنی بر CallBack را بر عهده دارد.

    کد های زیر را داخل زیر روال RaiseCallbackEvent بنویسید :

    کد (Text):
     using (com.faradade.whois MyWhois = new com.faradade.whois())

            {

                _callbackResult = MyWhois.simple(eventArg);

            }
     
    کد زیر از وب سرویسی که ابتدای پروژه به صفحه اضافه کردیم برای Whois دامنه استفاده کرده و مقدار بازگشتی تابع که از نوع Boolean است را داخل متغیر _callbackResult میریزد.



    کد های زیر را هم داخل زیر روال GetCallbackResult بنویسید :

    کد (Text):
            if (_callbackResult)

            {

                return "این دامنه آزاد می باشد";

            }

            else

            {

                return "این دامنه قبلا ثبت شده است";

            }
     
    این شرط مقدار _callbackResult را چک می کند در صورتی که True باشد به معنی آزاد بودن دامنه و در غیر این صورت به معنی ثبت شده بودن دامنه است.

    خوب حالا وارد صفحه Default.aspx قسمت Html صفحه شده و کد های زیر را در بین تگ های <head></head> که تگ Head نام دارد بنویسید:

    کد (Text):
        <script>

    function GetWhois(){

    document.getElementById('<%=Lbl_Result.ClientID %>').innerText = 'لطفا کمی صبر بفرمایید...';

    UseCallback(document.getElementById('<%=Txt_Domain.ClientID %>').value);

    }

    function GetWhoisFromServer(RetVal, context){

    document.getElementById('<%=Lbl_Result.ClientID %>').innerText = RetVal;

     

    }

        </script>
     
    کد های زیر نیز کد های واضح جاوا اسکریپت هستند که برای کار با کنترل های داخل صفحه می باشد .

    کار تمام است می توانید نتیجه را مشاهده کنید .

    فایل پروژه را نیز ضمیمه کرده ام

    لینک دانلود :http://how2learnasp.net/Projects/AjaxWhois.rar
     
    آخرین ویرایش: ‏31 جولای 2007
    نوشته شده توسط zorig4fun در ‏31 جولای 2007
    win30o2، eAmin و MDP از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. zorig4fun

    zorig4fun Member

    ارسال‌ها:
    253
    تشکر شده:
    107
    امتیاز دستاورد:
    16
    چگونه از يک گرديدويو رکوردهای گريدويو دوم را نمايش بدهيم؟

    با سلام دوباره آموزشی در پيش روی داريد دستکاری شده و ترجمه خودم ميباشد از ويدئو های آموزشی سايت www.asp.net که اميدوارم به درد کاربران تازه کار مثل خودم بخوره.
    اول از هر چيزی اين آموزش با برنامه وب دولپر ۲۰۰۵ ميباشد و ديتابيس sql server 2005 و زبان مهم نيست چون ما ميخواهيم از فناوری اين برنامه استفاده کنيم بدون نوشتن کد.
    اول از همه يک وبسايت درست ميکنيم ميريم تو منو new > web site را انتخواب ميکنيم ASP.NET Web site را انتخواب کرده وبسايت فايلهای پيش فرض درست ميشن Languege را انتخواب ميکنيم و وبسايت را آدرس دهی ميکنيم.
    وبسايت ما درست شده و آماده کار کردن ميباشد. حالا اول از هر چيز ما نياز به يک ديتابيس داريم که اطلاعات را ذخيره کند. برای اين کار ما به website رفته و گزينه add new item را انتخواب ميکنيم پنجره ای باز ميشود که در آن عناوين مختلفی وجود دارد که در آموزشهای بعدی سعی ميشود از آنها استفاده کنيم تا طرض کار آنها را ياد بگيريد. در اين پنجره ما sql database را انتخواب ميکنيم و نامی برای آن انتخواب کرده و add را ميزنيم برای اطلاع اينکه يک پيغامی به شما نمايش داده ميشود که ميگه اين ايتم انتخواب شده به صورت پيشفرض در پوشه App_Data ذخيره ميشود که شما yes را انتخواب کنيد تا مراحل اجرا شود.
    حالا ما يک ديتابيس داريم که خالی ميباشد و بايد آن را پر کنيم. ما فرض را اينچنين ميگيريم که ميخواهيم وبسايتی را طراحی کنيم که آلبومهای يک خاننده را دارا باشد و با کليک بر روی يک آلبوم آهنگهای آن آلبوم نمايش داده شود.
    برای اين کار ما بر روی ديتابيس ايجاد شده (در راست تصوير) کليک کرده و در سمت چپ در پنجره server explorer ديتابيس را با مشخصات خواهيد ديد (در اين بخش شايد نصبت به ورژن وب دولوپر يکم با چيزی که من ميگم فرق کنه ولی کلا ديتابيس را بايد باز کنيد) روی تيبل راست کليک کرده و add new table را انتخواب کنيد. در اينجا پنجره ای باز ميشود که ۳ رديف دارد calums name, data type وallow null را خواهيد ديد ما ميخواهيم اول جدول آلبوم را درست کنيم برای اين کار در به ترتيب موارد زيل را درست ميکنيم:
    AlbumID int false
    AlbumName nvarchar(50) false
    Date datetime false
    (false به منظور اينکه مربع خالی باشد. حالا بای AlbumID را انتخواب کرده و بالا روی تولز بار يک کليد ميبينيد آن را فشار داده مشاهده ميکنيد که سمت چپ کالمز يک کليد اضافه می شود بعد پائين صفحه يک سری اطلاعات در باره اين کالمز هست بگرديد اون وسط ها Identity Specificatio را به yes برگردانيد اين موجب ميشود که يک سری اعداد پشت سر هم به صورت اتوماتيک ايجاد شود.
    حالا جدول را به اسم Album ذخيره کرده و دوباره مراحل بالا را اجرا کنيد برای ساخت جدول Songes و موارد زير را به آن اضافه کنيد:
    SongID int False
    AlbumID int False
    SongName nvachar(50) False
    باز کليد را روی SongID قرار داده و Identity Specificatio را به yes عوض کنيد و جدول را با نام Songes ذخيره کنيد.
    حاصل ما يک ديتابيس است با دو جدول Album و Songes ميباشد که بايد آن را پر کنيد چون اين يک آموزش است بنا بر اين يک سری نام ها را انتخواب کنيد با اين شرط که در جدول Songes آلبوم ايدی برابر ايدی های جدول Album باشد البته از ريليشن شيپ نيز بايد استفاده شود ولی چون بحث ما در مورد ديتابيس نيست از اين کار صرف نظر ميکنيم.
    حالا جدول ما آماده ميباشد و ميريم سراغ بازيابی رکورها از جدول شما سمت راست سطون Solution xplorer را ميبينيد فايل default.aspx را دو بار کليک کنيد صفحه ای باز ميشود که در آن کدهائی ديده ميشود پائين آن Design را فشار داده تا به صفحه سفيد را ببينيد. در سمت راست Toolbox را انتخواب کرده و از قسمت Data گزينه GridView را به صفحه بکشيد شما يک جدول را مشاهده ميکنيد که با انتخواب کردن آن با موس يک فلش کوچک در بالای آن خواهيد ديد آن را باز کنيد يک منو مانند باز ميشود که choose data source را خواهيد ديد که در بغل ان يک سری موارد برای انتخواب وجود داره که شما new data source را انتخواب کنيد با انتخواب آن يک پنجره باز ميشه که Databse را انتخواب کنيد نامی مانند Artist به آن داده و ok را بزنيد در صفحه بعدی ديتابيس ايجاد شده را انتخواب کنيد next را برای رفتن به صفحه بعد بزنيد در اين صفحه اسم کانکشن را بنويسيد و next را دوباره بزنيد در صفحه بعد جدول Album را انتخواب کرده و ستاره را انتخوب کنيد next را زده و Finish را بزنيد.
    حالا اطلاعات ديتابيس به اين راحتی به گريد ويو شما اضافه شده.
    يک گريد ويو ديگر نيز به صفحه بکشيد طوری که در زيل گريد ويو اول قرار بگيرد باز موارد بالا را دوباره اجرا کنيد با اين تفاوت که جدول Songes را انتخواب بکنيد و ستاره را زده و دکمه where را فشار دهيد تا يک پنجره باز شود column را AlbumID انتخواب کنيد = را همانگونه بزاريد باشد Sql xpressin را control انتخواب کنيد control ايدی را هم gridview1 انتخواب کنيد add را بزنيد و ok کنيد بعد next را زده و finish را هم بزنيد.
    حالا ما دو تا گريد ويو داريم توی يک صفحه پرژه را به وسيله دکمه سبز رنگ که در بالا به صورت فلش پلی است را زده تا برنامه اجرا شود چون اولين بار برنامه را اجرا ميکنيم يک سوال ميپرسد که آيا ديباگ کنم شما جواب مثبت بدهيد تا پروژه را مشاهده کنيد اگر هيچ رکوردی در ديتابيس نباشد شما هيچی نخواهيد ديد و اگر رکورد باشد شما فقط يک جدول را خواهيد ديد و اين به اين دليل است که جدول دوم در صورتی نمايش داده ميشد که يکی از آلبومها انتخواب شده باشد برای اينکه امکان انتخواب را به آلبوم بدهيم دوباره برميگرديم به برنامه و گريد ويو اول را انتخواب ميکنيم و از منو ان enable selection را تک ميزنيم و مشاهده ميکنيم که يک سطون با جدول اظافه شده برنامه را دوباره امتحان ميکنيم. اين بار باز يک جدول را می بينيم و با کليک بر روی سلکت زیرجموعه آن مجموعه انتخواب شده را در زير آن مشاهده ميکنيم.
    آموزش در اينجا به پايان ميرسد قابل توجه اينکه به جای گريد ويو دوم ميتوانيد از ديگر موارد موجود مثل datalist, datalistview نيز استفاده کنيد اگر سوالی بود در اين مورد در خدمت هستم.
    من سعی کردم که تمام موارد را بنويسم اگر قسمتی را پيدا نکرديد يا نفهميديد باز سوال کنيد.
    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط zorig4fun در ‏31 جولای 2007
    win30o2 و MDP از این پست تشکر کرده اند.
  13. zorig4fun

    zorig4fun Member

    ارسال‌ها:
    253
    تشکر شده:
    107
    امتیاز دستاورد:
    16
    چگونه به صورت دینامیک متنی را بر روی عکسی که از قبل وجود داشته بنویسیم?

    مقدمه

    این مقاله به شما نشان می دهد که چگونه به صورت دینامیک متنی را بر روی عکسی که از قبل وجود داشته بنویسیم. این برنامه با استفاده از Asp.Net و C# نوشته شده است.
    در این مثال من، یک عکس از پسرم دارم و متن "That's my boy" را روی آن می نویسم. همچنین برای نشان دادن اینکه می توان گرافیک و رسم و متن را با هم به کار ببریم، من سپس یک شکل بیضی را دور متن رسم کرده ام و آن را روی عکس قرار داده ام.
    برای اینکه بتوانید این برنامه را بنویسید لازم است که رفرنس های زیر را به برنامه اضافه کنید:
    کد (Text):
         using System.Drawing;
         using System.Drawing.Imaging;
         using System.Drawing.Drawing2D;
         using System.Drawing.Text;
    همچنین ممکن است شما بخواهید جای متن و بیضی را در روی عکستان تغییر دهید. به یاد داشته باشید که مکان متن و شکل بیضی هر دو بر روی مختصات X و Y بنا نهاده شده اند. بنابراین، اگر بخواهید متن و یا بیضی را به سمت بالا حرکت دهید، باید مقدار پارامتر Y را تغییر دهید. و اگر بخواهید متن و بیضی را به صورت افقی حرکت دهید، باید مقدار پارامتر X را تغییر دهید.
    به طور اساسی 6 مرحله برای این مثال وجود دارد:

    1- بارگذاری عکس:
    کد (Text):
    //Load the Image to be written on.
    Bitmap bitMapImage = new
       System.Drawing.Bitmap(Server.MapPath("dallen.jpg" )  );
    Graphics graphicImage = Graphics.FromImage( bitMapImage );
    2- ست کردن شیء graphics تا به صورت هموار (smooth)در آید:
    کد (Text):
    //Smooth graphics is nice.
    graphicImage.SmoothingMode = SmoothingMode.AntiAlias;
    3- نوشتن متن. اینجا جایی است که باید فونت خود را ست کنید. مختصات X و Y در نقطه ی جدیدی هستند.(100=X , 250=Y)
    کد (Text):
    //Write your text.
    graphicImage.DrawString( "That's my boy!",
       new Font("Arial", 12,FontStyle.Bold ),
       SystemBrushes.WindowText, new Point( 100, 250 ) );
    4- رسم کردن بیضی اطراف متن. نکته: برای ساختن اندازه ی دلخواه برای بیضی خود با اعداد بازی کنید.
    کد (Text):
    //I am drawing a oval around my text.
    graphicImage.DrawArc(new Pen(Color.Red, 3), 90, 235, 150, 50, 0, 360);
    5- ست کردن خصوصیت Content Type به jpg و سپس نوشتن عکس در response stream
    کد (Text):
    //Set the content type
    Response.ContentType="image/jpeg";
    //Save the new image to the response output stream.
    bitMapImage.Save(Response.OutputStream, ImageFormat.Jpeg);
    6- پاک کردن حافظه
    کد (Text):
    //Clean house.
    graphicImage.Dispose();
    bitMapImage.Dispose();
    یادم رفت بگم که اين مطلب کپی گرفته شده از سايت www.how2learnasp.net ميباشد
     
    آخرین ویرایش: ‏1 آگوست 2007
    نوشته شده توسط zorig4fun در ‏1 آگوست 2007
    win30o2، cool_programmer و MDP از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. shirini_forush

    shirini_forush Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,051
    تشکر شده:
    1,059
    امتیاز دستاورد:
    113
    این تصویر jpg خروجی تون کیفیت لازم رو نداره
    + مطالب شما منبع هم داره یا خودتون تالیف کردید؟
     
    نوشته شده توسط shirini_forush در ‏1 آگوست 2007
    MDP از این پست تشکر کرده است.
  15. mehdi_sabzeie

    mehdi_sabzeie Member

    ارسال‌ها:
    237
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوستان
    من يك سري دي وي دي آموزش asp.net 2 web programming دارم كه مدرس اش اندي السون هست
    البته نمي دونم چه جوري مي شه در اختياز همه قرار داد
    وي آموزش خيلي خوب و حرفه اي داره
    و زبان اصلي هست
    اگه كسي پيشنهادي داره بگه
     
    نوشته شده توسط mehdi_sabzeie در ‏6 آگوست 2007
  16. wildcat

    wildcat New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    نصب IIS براي كار كردن با asp حتماً لازم است براي تست اينكه ببينيد IIS نصب شده در مرورگر خود localhost را نوشته و اينتر را بزنيد اگر نصب باشد صفحه اي مشكي رنگ همراه با صفحه اي از help ظاهر مي شود و بعد از صحت نصب اين برنامه asp.net را نصب كنيد درغير اين صورت مشكل پيش مي آيد.
     
    نوشته شده توسط wildcat در ‏13 آگوست 2007
  17. shirani

    shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    4,543
    تشکر شده:
    6,207
    امتیاز دستاورد:
    113
    من میخوام از صفحات ASP.net 2 در کنار ASP استفاده کنم ولی موقعی که از asp به asp.net میرم مشکل پیش میاد
     
    نوشته شده توسط shirani در ‏13 آگوست 2007
  18. TNZ187

    TNZ187 Member

    ارسال‌ها:
    178
    تشکر شده:
    96
    امتیاز دستاورد:
    16
    پس چی شد ؟

    سلام .
    از بزرگ های فروم معذرت می خواهم ولی چی شد اون آموزشی که قرار بود شروع کنند ؟ چرا فقط بقیه مشغولند ؟فقط سر فهرست دعوی کردید ؟:neutral:
     
    نوشته شده توسط TNZ187 در ‏24 آگوست 2007
  19. shirini_forush

    shirini_forush Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,051
    تشکر شده:
    1,059
    امتیاز دستاورد:
    113
    ما هم داریم همچین کاری میکنیم... مشکل شما چیه؟!
     
    نوشته شده توسط shirini_forush در ‏24 آگوست 2007
  20. pezhmansh

    pezhmansh New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من تازه با aso.net آشنا شدم و می خواهم تو برنامم چند تا سطر به datagrid یاgridview اضافه کنم بدون bind کردن به پایگاه ولی هر کاری میکنم نمیشه یه row جدید بسازم و به اونا اضافه کنم لطفا راهنماییم کنید
     
    نوشته شده توسط pezhmansh در ‏11 سپتامبر 2007

به اشتراک بگذارید