آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alialam

New Member
آقای مدیر باید اون تاپیک جدید که الان دیگه داره قدیمی میشه جایگزین این تاپیک ، استیکی کنه.
به نظرم بهتره اول لينكهاي سالم توي پست اول قرار بگيرن تا افراد بتونن دانلودشون كنن بعد...
من نمتونم دانلود كنم لطفا راهنماييم كنيد . متشكرم

به اين آدرس برو دوست عزيز::rose:

HTML:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=728895&postcount=276

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
دوست عزیزم کدوم تاپیک شما لینک بدید من استیکی میکنم متسفانه
اموزشها هم اکثر چون بر روی هاست مجید انلاین اتچ نشدن از بین رفتن بنده هم اموزشها رو ندارم به صاحب تاپیک پغام دادم
که محبت کنن اموزشها رو مجدد ضمیمه کنن
هنوز که خبری نشده

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
دوست عزیزم کدوم تاپیک شما لینک بدید من استیکی میکنم متسفانه
اموزشها هم اکثر چون بر روی هاست مجید انلاین اتچ نشدن از بین رفتن بنده هم اموزشها رو ندارم به صاحب تاپیک پغام دادم
که محبت کنن اموزشها رو مجدد ضمیمه کنن
هنوز که خبری نشده

nima_dsnr

کاربر VIP
من همه آموزشها رو دارم.
همه رو آپ کردم تو پرشین گیگ که متاسفانه مدیر قبلی اهمیتی نداد و رفت صفحه های پایین.
حالا اگر مارال جواب نداد (که نمیده) دوباره لینک پرشین گیگ ها رو میدم و اتچ ها رو اضافه میکنم.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
نیما جان 6 ماهی میشه من برای ایشون پیغام فرستادم بعید میدونم جواب بدن
اگه زحمتی نیست محبت کنید مجدد شما لینک کنید من به انجمن اتچ کنم موندگار بشه

دوسستان دارم

سلام دوستان خوبید
ببخشید اینجا سوال میکنم شاید جای مناسبی نباشه اما گفتم واسه یه سوال کوچولو تاپیک نزنم
میخوام بدونم معادل opacity فتو شاپ در کورل چیه ؟ و جاش کجاست ممنونم .

پروگ

New Member
سلام ودرود وتشکر
در صفحه "رپید شیر"،یک search boxخالی دیدم وکلمه Brows
لطفا" راهنمایی کنید چه جوری به فایل "پی دی اف"دسترسی پیدا کنم:?:

1. بچه ها میخواستم بدونم چطور میشه یه عکس رو ببرم تو کورل و ازش برداری همون عکس رو در بیارم ؟ ترجیحا رنگی ؟ راحی داره ؟
2. میشه عکس رو گذاشت بعد دورشو خط کشید مثل کپی نقاشی که میزاشتیم زیر برگه از روش میکشیدیم

nima_dsnr

کاربر VIP
آره میشه ولی دیگه طبیعی مثل عکسی که می بینی در نمیاد.
بیشتر شبیه کارتونی میشه.

EDMOND

Member
سلام
عجب بحث داغيه اين كرل دراو
جالبه مارال شروع كرده و تو انتهاش ناپديد شده :)
اين خودش ثابت ميكنه واقعاً بحث سنگيني بوده :green:
نيما جان كارت عاليه كه داري اين بحث و جمع ميكني
در مورد رنگ آميزي و تغيير رنگ تصاوير بيشتر صحبت كن. از آپشن هاي گراديانت تا ترانسپرنت و ... صحبت كن. از CMYK و RGB بگو براي بچه ها و البته خودم. از تك رنگ و چهاررنگ و ... صحبت كن. از تبديل تصاوير به وكتور صحبت كن. كدوما ميشه كدوما نميشه و ...
ايناست كه بچه ها نياز دارن وگرنه ترسيم خطوط و بزرگنمايي و كراپ و ... تقريباً همه بلد هستن به جز خودم :lol:

nima_dsnr

کاربر VIP
ببین اینا که شما میگی مربوط به مبانی گرافیک هست و زیاد مختص کرل نیست.
توی انجمن فتوشاپ مطالب بسیار خوب و کاملی میتونی در این موارد پیدا کنی...
کافیه توی انجمن جستجو کنی.
فقط در همین مورد میتونم بگم که کورل یک برنامه برداری هست که آبجکتهاش از بردار ساخته شدن
و قابلیت بزرگ کردن دارن تا هر اندازه که بخوای
اما تصاویر پیکسلی هستن و از پیکسل ساخته شدن و قابلیت بزرگ کردن بدون افت کیفیت رو ندارن.
Rgb و cmyk از مدهای رنگی هستن که هرکدوم تعداد مشخصی از رنگها رو میتونن پوشش بدن
که البته دامنه رنگی rgb خیلی بیشتر از cmyk هست.
و...

EDMOND

Member
نيما جان سلام
ممنون از جوابت
ولي اين اصلاً جواب من نبود. اصلاً صحبت من وكتور و پيكسل نبود. همه مون ميدونم نرم افزار پيكسلي مثل فتوشاپ چه تفاوتي با وكتوري مثل كرل يا ايلستريتور داره.
يكي پرسيده بود معادل Opacity تو كرل چيه؟ واسه همين بهت گفتم در مورد رنگ ها بگو تا بدونه كه با تغيير ميزان رنگ ها ميتونه شفاف كنه تصوير رو. در ضمن شما حرفي از تبديل عكس هاي RGB به CMYK نزدي. مثلاً اگه يه تصوير 4 رنگ رو بخواي تك رنگ كني چي كار ميكني؟
اون چيزايي كه شما شرح دادي زمينه ي كاره ولي ترفنداش چي؟:rose:

EDMOND

Member
يه نكته اي رو هم يادم رفت بگم
درسته كه اين مباني گرافيك محسوب ميشه. ولي شما همين مباني گرافيك رو تو نرم افزار گرافيكي كرل كه داري شرح ميدي ، توضيح بده لطفا
من ادعايي ندارم. ولي تو چند تا پست من يه طرح هاي خيلي خيلي ساده گذاشتم ولي همه به جاي ايراد درست درمون فقط گفتن ساده ست
اين نميشه نقد حرفه اي
لطفا از مرور آپشن هاي ساده بگذر و ترفندهاي پنهان رو شروع كن
متشكر:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
آها تو ترفندهاشو میخای
یک تاپیک در مورد ترفندهای کرل تو انجمن هست که یچه ها اومدن و هرکی هرچی بلد بوده ریخته وسط
یکمی حوصله میخاد خوندنش ولی برای کسی که دنبالشه میتونه مفید باشه...
تنها مشکلش اینه که مال ورژنهای قدیمی کرل هست.
در همین رابطه این تاپیک هم برای افراد تازه کار درست شد و آموزشهای بیسیک و ابتدایی گذاشته شد.
ترفندها رو بچه ها اونجا مبذارن...
مورد دوم ابنه که من هم اونقدر کرل رو فول نیستم که فوت و فنش رو بلد باشم؛ اگر سوال ریزی دارن بچه ها مهدی -آق مدیر- خودش میاد جواب میده.
تنکس

nima_dsnr

کاربر VIP
آها این رو هم یادم رفت بگم...
شما هم اگه هرچی میدونی که مفیده بگو
نیازی نیست که اینجا فقط چند نفر حرف بزنن!

EDMOND

Member
سلام نيما جان
راستش زياد فرصت نكردم كه تاپيك ها رو بخونم
ولي اين روزا چون روي پايان نامه دارم كار ميكنم اينه كه يه كم زيادتر ميام نت وگرنه زياد فرصت ندارم
در مورد بلد بودن من بايد بگم كه نه
من چيز زيادي نميدونم
ولي اگه احساس كردم نكته اي ممكنه به درد بچه ها بخوره
چشم
عرض مي كنم
:rose:

سلام دوستان لطف كنيد روش سايه دادن به نوشته را برايم بطور ساده توضيحدهيد بنده فتوشاپ زياد كار كرده‌ام اما كورل متاسفانه نه. با تشكر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا