آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fire_girl

Member
سلام مرسی از اموزشای خوبتون ممکنه منبع این اموزشا رو هم بگید اخه برای من جز دو صفحه اول هیچکدومش باز نشد

SPD

Member
با سلام - تو رو به خدا كمكم كنيد ...
بحث آبرو در ميون . از جذفه اي ها خواهش مكنن به دادم برسيد...
يه آرم ميخوام طراحي كنيد به نام مستر استديو ...
مربوط به موزيك سازي ... خواهش ميكنم ازتون ... تا فردا قت دارم يعني يكشنه...
آرم ميخوام دربر گيرنده اسمش باشه و مفهمون برسونه ...
master studio

jagvar

New Member
و اما یک مشکل بسیار فنی
:
از دوستان خواهش میکنم اموزش یک Wallpaper بزارین چون که بسیار لازم هستش .

سلام

دوست عزیزم سلام
آموزش های شما با اینکه کاملا ساده هستن ولی کاملا کاربردی هستن
میدونم خیلی وقت گذاشتین برای این کارها بخصوص برای عکس های پیوستی که کاربرا بتونن نتیجه کارو ببینن
مرسی باعث دلگرمی بچه ها و بخوصص من شدید
اگه خواستین ادامه بدین به منم خبر بدین تا با هم البته من از روی تجربه یه چیزایی رو بلدم نه از سایت ها ...
تا با هم آموزشها رو ادامه بدیم

m-sharif

Member
آموزش ساخت نوشته هاي قلم مويي

g-t-01.gif

سلام امروز به درخواست بعضي از دوستان روش ساخت نوشته هاي قلم مويي رو ميخوام آموزش بدم

ساخت اين طرح خيلي راحت و سريع هستش , منم ديدم كمه براي همين براي دانلود نذاشتم ( آخه كسايي مثل ما كه توي جاهايي هستند كه سرعت اينترنتشون خوب نيست نميتونن دانلود كنن , من هميشه سر اين موضوع مشكل دارم.)

شروع ميكنيم :

قدم اول :

نرم افزار كورل نسخه 13 (توي نسخه هاي قبلي و بعدي امتحان نكردم اما حتما بايد باشه)

يك فايل جديد باز كنيد

از منوي سمت چپ ابزار Freehand Tool رو بزنيد يا كليد F5

از زير منوي همين ابزار دكمه Artistic Media Tool را بزنيد يا كليد I

g-t-02.gif

از زير , منوهاي كاربري بالاي صفحه مثل شكل زير Brush رو انتخاب كنيد :

g-t-03.gif

در قسمت بعدي در باكسي كه دورش خط كشيدم و شماره 2 زدم يعني باكس Brush Stroke List همان براشي كه در شكل بالا معلوم شده را انتخاب كنيد (آخرين براش موجود در ليست)

در اينجا شما براش يا همان قلم موي مورد نظرتون رو انتخاب كردين و حالا موقع نوشتنه :

با يك درجه زوم بيشتر از حالت اصلي (200%) صفحه را ميزان كنيد

اين مرحله به سليقه و كار شما بستگي داره

با نگه داشتن دكمه موس (دراگ) قلمتون رو تاب بديد و متن مورد نظرتون رو بنويسيد

g-t-04.gif

خسته نباشيد

نكته ها :

1- شما ميتونيد اندازه كلفتي براش رو از باكس اندازه (تصوير سوم باكس وسطي) تغيير بديد

2- ميتونيد براش هاي مختلف رو انتخاب كنيد يا حتي ميتونيد با در نظر گرفتن فورمت هاي كورل به قسمت براش ها حتي براش خودتان اضافه كنيد.

راستي من كمتر او اوني هستم كه بخوام آموزش بدم , اما براي يادگيري بهتر و بهره مندي بهتر از نرم افزارها خود آدم كنجكاوي كنه و با قسمت هاي مختلف آشنا بشه بهتره تا آموزش ها رو بخونه و فقط يك بار امتحانشون كنه (البته براي شروع حتما آموزش لازمه) اما قشنگيش به اينه كه آدم استاد خودش باشه تا اينكه الگو بگيره از استاد , مثل من كه توي زمينه طراحي تا حالا حتي يك كتاب هم نخوندم (باورتون ميشه؟) شايد دليل اصلي تمامي كمي و كاستي ها و اشكالات طراحي هام همين باشه , البته اگه وقت بشه منم دوست دارم كه معلوماتم رو زياد كنم (تابلو سازي – طراحي براي دفتر فني – مجسمه سازي – فعاليت در زمينه موسيقي و ... وقتي ميمونه؟)

راستي مجيد آنلاين چرا ديگه زياد به سايتش نميرسه؟ مخصوصا قسمت آموزش ها يا ارسال مطلب و ...

موفق باشيد.

DJ_Baba

Member
سلام کسی بدونه اسم این طور طرح ها چیه؟؟؟

یا برنامه هست که کارش تولید این طرح ها باشه یعنی کار اصلیش این باشه؟؟؟

یا آموزش رو تویه کورل بدین
مرسی

singleelement.jpg

50mag.jpg

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور

مرسی

فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه
AddEmoticons12620.gif

شرکت های خارجی هم این طرحها رو دستی در برنامه های ی مثل کورل طراحی میکنن
AddEmoticons12697.gif

برنامه ای به نام Context هست که با فورمول ریاضی میشه ابجک های جالبی رو طراحی کرد و بصورت برداری ذخیر ه کرد
AddEmoticons12667.gif

singleelement.jpg

50mag.jpg

این نوع طرحها رو میتونید در بخش ابزارها پیدا کنید

صفحه 13-15

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=617299#post617299

مهو
ma.jpg

آخرین ویرایش:

nickrayaneh

New Member
من از کارهای شما خوشم اومد منم دوست دارم کرل را خوب یاد بگیرم لطفا بازهم ازین کارها بزارید.

DJ_Baba

Member

مرسی

فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه
AddEmoticons12620.gif

شرکت های خارجی هم این طرحها رو دستی در برنامه های ی مثل کورل طراحی میکنن
AddEmoticons12697.gif

برنامه ای به نام Context هست که با فورمول ریاضی میشه ابجک های جالبی رو طراحی کرد و بصورت برداری ذخیر ه کرد
AddEmoticons12667.gif

singleelement.jpg

50mag.jpg

این نوع طرحها رو میتونید در بخش ابزارها پیدا کنید

صفحه 13-15

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=617299#post617299

مهو
ma.jpg

میشه یکی آموزش ساختن این نوع طرح ها رو بده
ممنون میشم:)

BABAKAHMADIYAN

New Member
خسته نباشید دست شما درد نکند سایت عالی است
اگر امکان دارد لینک های تم سربرگ شرکتها را که با کرول ساخته شده و لایه های آن قابل تغییر است را نشانم بدهید
در ضمن من تازه کار هستم

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
خسته نباشید دست شما درد نکند سایت عالی است
اگر امکان دارد لینک های تم سربرگ شرکتها را که با کرول ساخته شده و لایه های آن قابل تغییر است را نشانم بدهید
در ضمن من تازه کار هستم

اگر مي شه منظورتون رو واضحتر بگيد
منظور لوگوهاست يا چيز ديگه

موفق باشيد
مهدي

DJ_Baba

Member
آقای آشتیانی من خواهش کردم اگه میشه لطف کنید و آموزش یک سری طرح که در بالا دادم با کورل بدین

BABAKAHMADIYAN

New Member
با عرض سلام مجدد، من دنبال سایت هایی هستم که نمونه برگه های a4 که در شرکتها در آن نامه نگاری خود را می نویسند پیدا کنم(letterhead) لگو شرکت را ساخته ایم ولی جهت سربرگ رسمی شرکت(که در آن نامه نگاری شرکتها صورت میگیرد)را خواهانم.
اگر هم نمونه این طرحهای رسمی شرکتها بصورت Cd در ایران هست لطفا" مرا یاری کنید الیته بجز شرکت شاداب در ضمن از پاسخ سریع شما بینهایت سپاسگزارم

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
آقای آشتیانی من خواهش کردم اگه میشه لطف کنید و آموزش یک سری طرح که در بالا دادم با کورل بدین

دوست عزيز
براي طرحهايي كه شما گفتيد آموزش به خصوصي وجود نداره
شما براي انجام اين طرحها دو كار مي تونيد انجام بديد :
1) با ابزار Freehand tool اونها رو بكشيد كه خيلي سخت به نظر مياد.
2) در نرم افزاري مانند فتوشاپ با براشي شبيه اشكالي كه فرستاديد يك shape با رنگ مشكي و زمينه سفيد درست كنيد بعد با پسوند JPG ذخيره كنيد و آنرا در كرل Import كنيد و با استفاده از برنامه Corel Trace اون رو به صورت وكتور و قابل استفاده در كرل دربياريد
اميدوارم مشكلتون حل شده باشه
و به اين نكته توجه داشته باشيد كه در هر جاي مجيد آنلاين اگر براي سوال شما جوابي وجود داشته باشه حتماً به شما پاسخ داده خواهد شد مگر اينكه سوال شما جوابي نداشته باشه يا اطلاعاتي در مورد اون در دست نباشه

موفق باشيد
مهدي

sorena_hi

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
ببینم کی میتونه کمکم کنه. مشکلی که من دارم اینه که وقتی یه آبجکت رو آن گروپ میکنم و می خوام بخشی از اون رو پاک کنم پدرم در میاد یعنی معمولا تمام وکتورها یه لایه سیاه زیرشونه که بعد از استفاده از ابزار پاک کن البته با انتخاب همون ناحیه یه سایه سیاه از اون بخش که میخواستی کلا پاک شه و سفید شه می مونه هر راهی امتحان کردم موفق نشدم خواهشا کمکم کنید :sad:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا