آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral55

Well-Known Member
آموزش هاي ويديويي

خوب از اين به بعد مي خوام سعي كنم آموزش هاي سي دي هاي كرل رو براتون بزارم فعلا اين آموزش رو داشته باشين تا سايت خراب نشده !!(از صبح نتونستم پست بدم)بعدا توضيحاتشو ميدم

لينك دانلود حجم2.1 مگا بايت

hyazdi

Active Member
سلام
می خواستم به این رفیقمون که کتاب می خواست واسه تدریس بگم که تا سطح تدریست چی باشه .
اما دوتا کتاب هست که حدودا کامله .
1 - کورل درا 12 ترجمه حسین رمضانی انتشارات موسسه فرهنگی هنری نقش سیمرغ
2 - کورل درا نوشته مسعود شباهنگ انتشارات روزنه .
هر دو کتاب قطوره و حدود 6000 تومن ( البته اگه تجدید چاپ نشده باشه و قیمتش نرفته باشه بالا )
این کتاب دومیه بخاطر اینکه تالیفه نه ترجمه ، کاربردی تره و قشنگ تر نوشته شده اما خب نسخه مسخه نداره . پایه ها و اصول رو خیلی خوب گفته .
امیدوارم به دردت بخوره .

hyazdi

Active Member
سلام به دوستان
مارال جان
کارت بیسته . خیلی عالیه . امیدوارم دوستای دیگه هم استقبال کنن .
اگه اشتباه نکنم این فیلما مال اون سی دی های همراه کورل 13 است که به زبان اصلیه . درسته ؟

maral55

Well-Known Member
اگه اشتباه نکنم این فیلما مال اون سی دی های همراه کورل 13 است که به زبان اصلیه . درسته ؟
اينا مال همون سي دي هاي ليندا هست زبان اصلي هست كه لينك هاي دانلودش رو دوستمون تو همين انجمن اينجاگذاشته چون حجمش زياده بچه ها اكثرا نمي تونن دي ال كنن گفتم تكه تكه از اول تا آخر بزارم اينجا كه همه دي ال كنن
يه سري هم آموزش ويديويي فارسي هست كه البته اون كيفيت خوبي نداره متاسفانه ولي اونم مي زارم بهتر از هيچي هست

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
مارال جان کلی مرسی بابت آموزش ویدئوئی.
یه عرز خواهی هم دارم از بابت اینکه نتونستم پست بزنم از دیروز تا حالا... راستش من دیروز که داشتم تاپیک اموزشها ر مرتب می کردم یه دفعه اینترنتم قحط شد دیگه تا امشب نتونستم بیام مجید... مارال بابت اون لینکهاهم به قول بروبچز دستت تانکیو :d ولی شرمنده که نتونستم بزارم. الان ردیفشون می کنم.

در ضمن هادی هم تقصیری نداره که تو اون تاپیک پست زد... تقصیر ویروس کامپیوترش بود. اونقدر مشغول ویروسها بود که نتونست بیاد سر بزنه ببینه ما با چه بدبختی به بچه ها فهموندیم که نباید اونجا پست بزنن...

ممنون و مرسی

maral55

Well-Known Member
مارال جان کلی مرسی بابت آموزش ویدئوئی.
یه عرز خواهی هم دارم از بابت اینکه نتونستم پست بزنم از دیروز تا حالا... راستش من دیروز که داشتم تاپیک اموزشها ر مرتب می کردم یه دفعه اینترنتم قحط شد دیگه تا امشب نتونستم بیام مجید... مارال بابت اون لینکهاهم به قول بروبچز دستت تانکیو :d ولی شرمنده که نتونستم بزارم. الان ردیفشون می کنم.

در ضمن هادی هم تقصیری نداره که تو اون تاپیک پست زد... تقصیر ویروس کامپیوترش بود. اونقدر مشغول ویروسها بود که نتونست بیاد سر بزنه ببینه ما با چه بدبختی به بچه ها فهموندیم که نباید اونجا پست بزنن...

ممنون و مرسی

منم از صبح نتونستم هيچ پستي بزنم نمي دونم چرا اصلا وارد صفحه كاربر نمي شد راستي نيما جان متظرم كه اگه واسه اون تاپيك كمك خواستي خبرم كني فقط شايد نتونم مثه خودت به ترتيب و منظم بزارم
ممنون كه داري سر و سامون ميدي به اين اموزش ها
هادي جان اميدوارم مشكل سيستمت حل شده باشه و ديگه هيچ وقت ويروسي نشه كه بد درديه اين ويروس

اگه میخواینکرل رو خیلی اصولی و توپ یاد بگیرین کتاب مسعود شباهنگ بهترین انتخابه
از ما گتن بود...حالا خود دانید
فعلاَ

hyazdi

Active Member
سلام
شرمنده بچه ها . من فکر کردم اون یه تاپیک دیگه است . نمی دونستم این قوانین همچنان برقراره ( راستی این تذکر قرمزه بود و من ندیدم یا بانی عمر خیر شدم ( خیر سرم) و بعد از دسته گل من این تذکر اضافه شد ؟ ) وگرنه عمرا تخطی نمی کردم . کلا آدم قوانین اجتماعی هستم ( الهی بمیرم واسم ) . الان هم رفتم و پاکش کردم تا ثابت کنم که ویروسها رو از بین بردم . کلا سیستم عامل رو شخم زدم که دیگه هیچ ویروسی نتونه ریشه کنه همراه با یه کاسپرسکی باحال.
بهرحال بازم معذرت از گل روی دوستان کرلی .

maral55

Well-Known Member
سلام
شرمنده بچه ها . من فکر کردم اون یه تاپیک دیگه است . نمی دونستم این قوانین همچنان برقراره ( راستی این تذکر قرمزه بود و من ندیدم یا بانی عمر خیر شدم ( خیر سرم) و بعد از دسته گل من این تذکر اضافه شد ؟ ) وگرنه عمرا تخطی نمی کردم . کلا آدم قوانین اجتماعی هستم ( الهی بمیرم واسم ) . الان هم رفتم و پاکش کردم تا ثابت کنم که ویروسها رو از بین بردم . کلا سیستم عامل رو شخم زدم که دیگه هیچ ویروسی نتونه ریشه کنه همراه با یه کاسپرسکی باحال.
بهرحال بازم معذرت از گل روی دوستان کرلی .

هادي جان دستت درد نكنه پاكش كردي درسته اون تاپيك رو تازه درست كردم ولي فكر كردم اگه اون جا هم مثه تاپيكي كه نيما براي آموزش ها درست كرده بود منظم باشه بهتره چون گويا بچه ها بيشتر دوست دارن اموزش ها پيشت سر هم باشه و پراكنده نشه و زياد از اختلاط كردن ما بين اموزش ها خوششون نمياد
sad-smiley-047.gif
وگرنه به خودم باشه كه اصلا دوست ندارم اونجوري .خلاصه اميدوارم هميشه سيستمت شاد و سرحال و بي ويروس باشه
راستي اصلا يادم نمياد اون قرمزرو بعد ويرايش نوشتم يا قبلش ؟!!:-?:-?:-?

farid.z.a

New Member
ممنون از راهنماييتون
چون من دبير هستم اين کتابو براي بچه هاي کار دانش ميخوام . اين کتابو تهيه مي کنم اميدوارم به دردم بخوره .
بازم ممنون

nima_dsnr

کاربر VIP
حامد جان ورودت رو به جمع بچه ها تبریک میگم...
از قوانین سایت هست که حتما فارسی تایپ کنی. اینجوری بچه ها راحت تر نوشته هات رو می خونن.

مرسی

hyazdi

Active Member
سلام به دوستان
مارال جان توی اون تاپیک آموزش نوشته یکی مونده به آخری نوشتی : قرار دادن نوشته بر روی متن .
گفتم که اصلاحش کنی تا احیانا کسی گیج نشه .

بهرحال دست همگی مرسی .

maral55

Well-Known Member
سلام به دوستان
مارال جان توی اون تاپیک آموزش نوشته یکی مونده به آخری نوشتی : قرار دادن نوشته بر روی متن .
گفتم که اصلاحش کنی تا احیانا کسی گیج نشه .

بهرحال دست همگی مرسی .
ممنون هادي كه گفتي

من يه چند روزي خيلي مريض بودم اصلا نتونستم سر بزنم به سايت نيما خيلي ببخشيد كه اينقدر دير شد خيلي حالم بد بود اين چند روز الان نگاه مي كنم هر چي مونده مي زارم

maral55

Well-Known Member
راستي هادي چرا ديگه آموزش برامون نمي زاري؟:cry:آموزش هات خيلي خوب و جديد بودن

hyazdi

Active Member
سلام
مارال جان امیدوارم حالت بهتر باشه و ایام بکام ( زیدان ، رونالدو ، ...) .
راستش رو بخوای این روزه ها و یه سری مسائل دیگه رمقم رو کشیده و اصلا این چند مدت دور و ور کرل نرفتم . همیشه دوست دارم کارهام رو با حداکثر انرژی انجام بدم تا هم کارم خوب انجام بشه و هم این انرژی به بقیه منتقل شه . امیدوارم مسائل سریع تر رفع و رجوع شن . آمین.

maral55

Well-Known Member
اميدوارم هر چه زودتر همه چيز مطابق ميلت بشه ما هم دعا مي كنيم
موفق باشي

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی خوشحالم که مارال حالش خوب شده . برگشته...
خیلی خوشحالم که دوباره توی این تاپیک بعد از چند روز پست زده شد...
و ........

فکر کنم همه آموزشها به اونجا منتقل شد.
حداقل مطمئنم بالای 90%
فقط یه چنتا آموزش مارال توی p13 بود که گمنام بود و لینکش پاک شده بود.
خودت زحمتشو بکش.

مخلص همه هستیم ... specially hadi & maral
:: نیما ::

maral55

Well-Known Member
در اون تاپيكي كه نيما عزيز لطف كرد درست كرده ممكنه بازم يه سري از آموزش ها پاك شده باشن اگه آموزشي رو مي خواين و نيست اينجا بگين اين دفعه تو پرشين گيگ آپ مي كنم تا كم كم موندگار بشه.

راستي من تا چند روز آينده با سري جديد آموزش كرل ميام به اميد خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا