آموزش نصب phpbb و شيوه استفاده از آن

شروع موضوع توسط ashkanjoon ‏30 جولای 2004 در انجمن سیستم‌های انجمن ساز

  1. No1

    No1 New Member

    ارسال‌ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون از اقاي spsgorgan

    اگه اون روشي كه اون دوستمون هم گفت بگين كه خيلي ممنون ميشم
    بازم ممنون
     
    نوشته شده توسط No1 در ‏12 سپتامبر 2004
  2. pboy

    pboy Member

    ارسال‌ها:
    421
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط pboy در ‏13 سپتامبر 2004
  3. ali-hacker

    ali-hacker Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    بدون شرح
     
    نوشته شده توسط ali-hacker در ‏15 سپتامبر 2004
  4. Ramyar

    Ramyar Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    خيلي عالي بود دستت درد نكنه
     
    نوشته شده توسط Ramyar در ‏18 سپتامبر 2004
  5. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    كمك راجع به نصب ديتا بيس

    سلام من تازه عضو شدم
    من مقاله شمارا خوندم و همه كارهارو كردم فقط موقع نصب ديتابيس وقتي نام ديتابيس را مشخص مي كنم اين صفحه مي ياد :
    [​IMG]
    در ضمن روت كردن يعني چي؟ منظور همان صفحه اصلي فضا است ؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏4 اکتبر 2004
  6. d@nial

    [email protected] Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    4,305
    تشکر شده:
    109
    امتیاز دستاورد:
    63
    خوب ديگه ديتابيس ساخته شده

    روت منظور جايي كه ميخواي نصب كني يا همون صفحه اول فضاي هاست
     
    نوشته شده توسط [email protected] در ‏4 اکتبر 2004
  7. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    همونطوري كه دانيال جون هم گفتن شما موفق به ساخت ديتا بيس شدين ديگه
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏4 اکتبر 2004
  8. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    راستي يادم رفت اينو بگم كه خواهشا تصاويرتون رو كوچكتر ارسال كنيد تا ريخت صفحه بهم نريزه
    متشكرم و موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏4 اکتبر 2004
  9. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    ببخشيد كه تصوير بزرگ بود .
    راستي خب اينم بگم كه موقعي كه برنامه EasyPHP1-7
    را اجرا مي كنم يك eror مي ياد :
    [align=left:388c87529c]Unknown() :Unable to load dynamic library D:/Prog../EasyPHP1-7/php.../php-yd2.dll"the specified module coud not bef... [/align:388c87529c]
    چرا ؟
    بعد هم سوال دوم اينه كه چه جوري وقتي شما ديتا بيس مي سازين صفحه ثبت نام مي ياد ولي مال من به مجردي كه نام ديتا بيس مي زنم اين صفحه مي ياد كه به قول شما ديتا بيس ساخته شد ولي من كه هنوز اطلا عات خودم را در آن وارد نكردم كه ؟

    راستي اين localhost چيه اگر سايت فضا است خب بگين پسوند آن چيه ؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏5 اکتبر 2004
  10. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    sadeghkhafan جان
    در مورد سوال اولتون بايد بگم كه دقيقا نمي دونم اما مكنه كه essyphp رو خوب نصب نکرده باشید اما اجازه بده در این مورد من اظهار نظر نکنم (چون تو این لحظه واقعا علتش رو نمی دونم و ممکنه که خدای نکرده گمراهتون کنم )پس یکمی صبر کن تا بقیه دوستان نظرشون رو اعلام کنن من هم از دوستان خودم در این رابطه سوال می کنم تا علت واقعی رو بفهمم و بهتون بگم

    اما در مورد سوال دوم
    دوست من این سوال شما نشون میده که شما با دقت آموزش رو که داده شده مطالعه نکردین اما اشکالی نداره صادق جان من مجددا خدمت شما عرض می کنم
    ببین شما بعد از اینکه از طریق mysql دیتابیستون رو ساختید دیگه با صفحه مربوط به mysql کاری ندارین و شما تنها کاری که باید انجام بدین اینکه از طریق ایکون easyphp که در taskbar شما موجود می باشد به قسمت local web برید و نام پوشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید که در اینجا ممکنه یه چیزی شبیه به این باشه phpbb2 بعد از اینکه وارد این قسمت شدید فایل install.php بطور اتوماتیک براتون اجرا می شه و شما باید اطلاعات خواسته شده را پر کنید تا عملیات نصب با موفقیت به اتمام برسد.
    نکته: خواهشا به قسمتی که باید اطلاعات دیتابیستون رو وارد کنید دقت بیشتری کنید البته خیلی راحته و ممکنه از راحتی اشتباه کنید (تجربه نشون داده که بچه ها در این قسمت اشتباه بیشتری دارند)
    خوب صادق جان برای اینکه اطلاعات شما در این قسمت کامل تر بشه پیشنها من اینکه شما یک دور دیگه قسمت اول این آموزش رو مطالعه کنید

    و اما سوال سوم
    صادق عزیز locallhost هیچ پسوندی نداره و اصلا بنظر من توی درکش شما یه مقداری دچار اشتباه شدین. وقتی که شما یه سرور رو روی سیستم خودتون نصب می کنید حالا فرقی نمی کنه که این سرور IIS باشه یا Apache به شما این امکان رو میده که شما صفحات وب موجود در روت همون www رو در internet explorer مشاهده کنید و یه فضایی برای شما ایجاد می کنه که انگاری شما به اینترنت متصل هستید و صفحاتی که خودتون درست کردید رو مرور می کنید البته این ها همه بصورت مجازی هست یعنی اینکه شما واقعا به اینترنت متصل نیستید ها

    امیدوارم که توضیحاتم کافی بوده باشه
    موفق باشید
    اشکان
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏6 اکتبر 2004
  11. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    اشكان جان از راهنمايي ات بسيار سود و استفاده بردم
    خيلي آقايي...
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏7 اکتبر 2004
  12. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    خواهش مي كنم وظيفم بود عزيز خوشحال مي شم اگه بتونم كمك كنم
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏7 اکتبر 2004
  13. PersianArt

    PersianArt Member

    ارسال‌ها:
    960
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    18
    مرسي...
    عالي بود
     
    نوشته شده توسط PersianArt در ‏8 اکتبر 2004
  14. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    يك سوال كوچك ؟
    آقا اشكان من يك سرور لينوكس داشتم ( درحال حاضر تا چند ماه ديگه تموم مي شه ) كه My sql - PHP Myadmin - PHP 4.2 را دارد اما يك چيزي كه اينجا برام سوال است اين است كه در دفترچه آن سيستم ساپورت فرانت پيج و بطور كلي تمامي سيستم هارا ساپورت دارد مي كند . اما وقتي به كنترول پنل آن مي رم جايي براي آپلود - ساب دامين - و ايميل ندارد ميشه بگين چرا ؟
    در ضمن سرور من انگليسي است و كنترول پنل آن هم همينطور .
    فقط مي خوام طرز اژلود را بدانم براي ساخت انجمن...
    ممنون
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏8 اکتبر 2004
  15. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    sadeghkhafan جان خودت رو زياد ناراحت نكن چون كه cpanel همجا انگليسي هست و فرقي نمي كنه كه شما سرورتون كجا باشه

    8O 8O من واقعا تعجب مي كنم چطور ميشه نداشته باشه نكنه فضايي كه گرفتين رايگانه و از اين قسمت ها نمي تونيد استفاده كنيد وگرنه كه در حالت عادي شما در cpanel با استفاده از mail مي تونيد يك يا چند ايميل درست كنيد حتي به شما بعد از ساخت ايميل يه path مي دهد كه شما مي توانيد دانلود نموده و اجرايش كنيد تا ميل هاي خود را به راحتي از طريق Outlook چك كنيد.
    همچنين مي توانيد هم از طريق FTP و هم از طريق File Manager براي آپلود فايلهاتون استفاده نماييد. اضافه كردن ساب دمين هم كه ديگه مشخصه . البته براي آپلود كردن فايل هاتون توصيه ميكنم از FTP استفاده كنيد كاركردن با اون هم خيلي راحته.
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏8 اکتبر 2004
  16. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام اشكان جان
    من با شركت هاستينگ تماس گرفتم و اين پيغام برام اومد <<
    to login to your host conrol panel use http://yourdomain.com:2082 and use your hosting card user name and password ( note that you should enter your user name in lower case ) also you can download cpanel manual from help menu on persimpex site.
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏13 اکتبر 2004
  17. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام اشكان جان
    بازم يك سوال ديگر

    خود سرور من سيستم انجمن سازي داره و من انجمن را ساختم . اما چطوري ميتونم فارسي كنم ( در ضمن وقتي به ديتا بيس سرور رفتم در قسمت زبان فارسي هم داشت).
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏14 اکتبر 2004
  18. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    صادق جان فكر كنم بايد فايل هاي زبان فارسي رو بهش اضافه كني
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏19 اکتبر 2004
  19. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    صادق جان فكر كنم بايد فايل هاي زبان فارسي رو بهش اضافه كني
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏19 اکتبر 2004
  20. S4DEGH

    S4DEGH Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    6,904
    تشکر شده:
    2,527
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام
    ممنون ولي وقتي تو قسمت فايل منيجرم مي رم فايل هاي PHP رو نمي بينم .
    راستي آدرس آن هم اين است :
    http://www.amlak-saadat.com/forumss/
     
    نوشته شده توسط S4DEGH در ‏20 اکتبر 2004

به اشتراک بگذارید