آموزش - مکعب هاي فضايي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
در اين آموزش مي خواهيم يکي از استفاده هاي جالب از افکت 3D Transform را به شما آموزش دهيم . استفاده نا معمول از افکت هاي فتوشاپ معمولا نتايج جالبي در بر دارد که با کمي حس خلاقيت مي توان از آنها در توليد تصاوير ديجيتالي استفاده هاي زيادي نمود.

١ - يک تصوير جديد ايجاد کنيد . رنگ زمينه سفيد انتخاب کنيد .
٢ - افکت Filter>Render>3D Transform را انتخاب کنيد . با استفاده از ابزار Cube يک مکعب بزرگ بر روي صفحه ايجاد کنيد . اين مکعب مبدا ماست .

randomcube01.gif

٣ - حال در صفحه در اطراف و جوانب مکعب مبدا ، مکعب هاي مختلفي با سايز هاي متفاوت ولي کوچکتر از مکعب مبدا ايجاد کنيد . دقت زيادي در توليد اين مکعب ها لازم نيست . من که در توليد آنها هيچ توجهي نکردم

randomcube02.gif

٤ - حال بوسيله ابزار ‌Trackball تصوير را آنقدر بچرخانيد تا تمام وجوه قابل ديد تصوير شما خاکستري رنگ شود . يعني وجوهي که قبلا ديده مي شد ديگر ديده نشده و تصوير چرخشي ١٨٠ درجه داشته باشد . حالا کليد OK را بفشاريد .

randomcube03.gif

٥ - تصوير شما آماده است !

randomcube04.gif

حاصل کار مکعب هاي نامنظمي که بصورت تصادفي در هم ادغام شده اند و آماده اند تا تحت تاثير خلاقيت شما به تصاوير زيبايي تبديل شوند . سفره آرايي من به شکل زير بود ! شما هم امتحان کنيد .

randomcube05.jpg

در پايان اميدوارم اين آموزش مثل ديگر آموزش ها مورد قبول شما قرار گرفته باشه ...
:: مخلص شما بارزام :wink: :wink:

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
خدمت شما دوستان عرض كنم كه اين اموزش تا اونجايي من اطلاع دارم به فتوشاپ مربوط ميشه و نه نرم افزار ديگه ...

اين نرم افزار آموزش طريقه كار با فيلتر : Filter>Render>3D Transform هست ...

اميدوارم كه اين بار متوجه شده باشيد ...

:: مخلص شما بارزام

mostafa_az

Well-Known Member
ممنون محمد جان .
و در اينجا بايد يادآوري كنم در فوتوشاپ سي اس فيلتر بالا از مسير Filter>Render>3D Transform حذف شده .

مخلصيم
مصطفي

ToFaN

Well-Known Member
اره مصي
به نظر من اسمش رو بزاره ساندويچ مكعب با نور اضافه بهتر باشه

FashisT

Active Member
واقعا کارت عالی بود بارزام..
23.gif

من همیشه میگم آموزشهایی خوب هست که توش خلاقیت و نواوری باشه و یه تقلید خالی نباشه!
فعلا
13.gif

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
3D Transform

مصطفي گفت:
ممنون محمد جان .
و در اينجا بايد يادآوري كنم در فوتوشاپ سي اس فيلتر بالا از مسير Filter>Render>3D Transform حذف شده .

سلام

درسته ، در نسخه‌اي CS و CS2 اين فيلتر برداشته شده ، ولي من اونو واستون آپلود كرم و ميتونين از لينك زير بگيرين

لينك دانلود

ابنو تو مسيره

Your Selection Drive :\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\Filters

كپي كنيد

Gt-Max

Member
خيلي رديف شده... :) مرسي
فقط من هنوز يه چيز رو نفهميدم نكنه اين فوتوشاپ Cs2 هستش... :)

shadan

Member
سلام ممنون از آموزش مي خواستم خواهش كنم كه پس زمينه رو هم يه كم توضيح بديد كه چه طوري اينجوري شده و حالتي مثل انفجار نور پيدا كرده . مرسي

shadan

Member
سلام ممنون از آموزش مي خواستم خواهش كنم كه پس زمينه رو هم يه كم توضيح بديد كه چه طوري اينجوري شده و حالتي مثل انفجار نور پيدا كرده . مرسي

irania

Member
دس شما درد نکنه حالا دیگه ما شدیم بیهوده گو؟!!!
راستی Burzum جان این فتوشاپ رو چه جوری نصب کردی؟! با ویندوز؟یا فلاپیشو داشتی؟!lol
راست میگه ها این دکمهه جون میده واسه کلیک

Erfan

Active Member
راستی Burzum جان این فتوشاپ رو چه جوری نصب کردی؟! با ویندوز؟یا فلاپیشو داشتی؟!lol
معمولاً ما فتوشاپ رو نصب نميكنيم ! خودش روي سيستم از قبل نصب هست (يعني وقتي ويندوز ميريزيم خودش هست)
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا