modjtaba
Member
عجب!!...
رفيق!
اينقدر يه طرفه به قاضي نرو.........! :razz:
خداييش اين رندر من رو ببين!
نميگم بهتر از كاراي توه ولي اين تو مكس رو دستگاه من (2000 512 64)
حدودا 10 -20 دقيقه اي رندر مبشه! (ضمنا كيفيت رو طوري كردم كه پاشش رنگ آبي
واضح و رنجه نشده باشه)
فكر كنم الان بتوني قضاوت عادلانه تري بكني وبا استفاده از تبليغات نيروي انتظامي
تپوري سازي نكني!
ممنون
mamali132002 گفت:samoel_love نوشته اصلي ارسال شده توسط
واي واي مادر بگريد با اين رندر . شايد متوجه شده باشيد در بعضي از رندر هاي من يه فرقهايي وجود دارد با رندر هاي كار ديگران . اگر متوجه نشده ايد امروز شما را با اين نمونه رندر ها آشنا ميكنم .در رندر گلوبال شما يه 4 تا گزينه داريد براي انتخاب :
1:Software rendering
2:Hardware rendering
3:Mental Ray
4:Vector
آري كه رندر شماره 2 براي رندر گرفتن كار هايي است كه در دايناميك انجام ميدهيد و براي گرفتن اين رندر بايد حتما يه كارت گرافيك داشته بايد كه Open GL را ساپورت كند تا شما بتوانيداز Hardware rendering
استفاده كنيد .
اما Mental Ray اين اعجوبه مايا چيست و چيكار ميكنه .
اين نوع رندر تمامي نورهاي موجود در صفحه را نمايش ميدهد و به درستي و دقت كامل نورها را به چشم شما منتقل ميكند . وقتي تمامي نورهاي موجود در صفحه بدرستي رندر شود شما تصويري تقريبان واقعي از مدل خود خواهيد داشت . تا حالا فكر كرديد چرا اين كار راهنمايي رانندگي اين قدر بي كيفيت است ؟علي رقم زحمت فراواني كه كشيده ميشود ولي به خاطر يه سري مسايل خيلي بي كيفيت رندر ميشود . 1 : به خاطر اينكه با 3دي مكس است . 2 : رندر معمولي گرفته ميشود .
من كاري به مشكلات ايران كار در ايران ندارم چون خودش 30 صفحه نياز داره براي توصيف كردن .
خوب دوست عزيزم كه ميگفت چرا خوب رندر نميكنيد براي اين است كه تو يه سر به گزينه هاي Mental Ray بزن بعد ميبيني كه بايد 2 سال كار كني تا خبره اين كار بشي و بتوني درست استفاده كني از اين روش .
به نمونه هاي بعدي كه ميزارم خوب و خوب توجه كنيد تا با Mental Ray درست متوجه شويد
.
رفيق!
اينقدر يه طرفه به قاضي نرو.........! :razz:
خداييش اين رندر من رو ببين!
نميگم بهتر از كاراي توه ولي اين تو مكس رو دستگاه من (2000 512 64)
حدودا 10 -20 دقيقه اي رندر مبشه! (ضمنا كيفيت رو طوري كردم كه پاشش رنگ آبي
واضح و رنجه نشده باشه)
فكر كنم الان بتوني قضاوت عادلانه تري بكني وبا استفاده از تبليغات نيروي انتظامي
تپوري سازي نكني!

ممنون