آموزش مايا 6.5 توسط سام ----> ( Modeling - Dynamic - Rendering )

modjtaba

Member
عجب!!...

mamali132002 گفت:
samoel_love نوشته اصلي ارسال شده توسط
واي واي مادر بگريد با اين رندر . شايد متوجه شده باشيد در بعضي از رندر هاي من يه فرقهايي وجود دارد با رندر هاي كار ديگران . اگر متوجه نشده ايد امروز شما را با اين نمونه رندر ها آشنا ميكنم .در رندر گلوبال شما يه 4 تا گزينه داريد براي انتخاب :
1:Software rendering
2:Hardware rendering
3:Mental Ray
4:Vector

آري كه رندر شماره 2 براي رندر گرفتن كار هايي است كه در دايناميك انجام ميدهيد و براي گرفتن اين رندر بايد حتما يه كارت گرافيك داشته بايد كه Open GL را ساپورت كند تا شما بتوانيداز Hardware rendering
استفاده كنيد .

اما Mental Ray اين اعجوبه مايا چيست و چيكار ميكنه .
اين نوع رندر تمامي نورهاي موجود در صفحه را نمايش ميدهد و به درستي و دقت كامل نورها را به چشم شما منتقل ميكند . وقتي تمامي نورهاي موجود در صفحه بدرستي رندر شود شما تصويري تقريبان واقعي از مدل خود خواهيد داشت . تا حالا فكر كرديد چرا اين كار راهنمايي رانندگي اين قدر بي كيفيت است ؟علي رقم زحمت فراواني كه كشيده ميشود ولي به خاطر يه سري مسايل خيلي بي كيفيت رندر ميشود . 1 : به خاطر اينكه با 3دي مكس است . 2 : رندر معمولي گرفته ميشود .
من كاري به مشكلات ايران كار در ايران ندارم چون خودش 30 صفحه نياز داره براي توصيف كردن .
خوب دوست عزيزم كه ميگفت چرا خوب رندر نميكنيد براي اين است كه تو يه سر به گزينه هاي Mental Ray بزن بعد ميبيني كه بايد 2 سال كار كني تا خبره اين كار بشي و بتوني درست استفاده كني از اين روش .

به نمونه هاي بعدي كه ميزارم خوب و خوب توجه كنيد تا با Mental Ray درست متوجه شويد

.

رفيق!
اينقدر يه طرفه به قاضي نرو.........! :razz:
خداييش اين رندر من رو ببين!
نميگم بهتر از كاراي توه ولي اين تو مكس رو دستگاه من (2000 512 64)
حدودا 10 -20 دقيقه اي رندر مبشه! (ضمنا كيفيت رو طوري كردم كه پاشش رنگ آبي
واضح و رنجه نشده باشه)
فكر كنم الان بتوني قضاوت عادلانه تري بكني وبا استفاده از تبليغات نيروي انتظامي
تپوري سازي نكني! :wink:

24.jpg

ممنون

samoel_love گفت:
آفرين
خودت ميگي يه نفر . اون يه نفر بياد بخواد من بهش بگم . من اولش ديدي چطور شروع كردم ؟ اما استقبال نشد .خوب من اينجا دلم به چي خوش است كه ببينم يكي بياد يه چيزي ياد بگيره و بعدش بگه خوب ياد گرفتم همين ! نميخوام تشكر كنه . اما اينجا همه ميان ميخونن و ميرن ! يعني من بايد برا هوا وقتم را بزارم . متوجه منظورم ميشي؟ عزيز جان
من در خدمت هر كسي كه بخواد ياد بگيره هستم .

فعلا
بله شما درست ميفرمايين.من هنوز اين برنامه رو تهيه نكرديم اما به محض اينكه تهيه كردم و يه كمي راه افتادم حتما از اطلاعات ارزنده شما اگر مايل باشيد استفاده ميكنم.

pixolator

Member
آقا يا خانومي كه در مورد مو پرسيده بوديد
به obj تون يه UV mapping بديد...
فكر كنم بدونيد چيه...اگر نمي دونيد بازم بگم...بهترينش هم براي چيزي مثل درخت Cylandrical mapping بايد باشه...موفقيد ايشاالله :wink:

mamali132002

Active Member
مجتبی کارت خیلی تمیز و قشنگ شده....
به نظر من دلیل اینکه این رندرهای راهنمایی و رانندگی ضعیفه اینه که اونا سیستم های قدرتمند برای رندر ندارند.
مثلا به قول همین آقا مجتبی این رندرشون 10 تا 20 دقیقه وقت برده (تاره فقط برای یک Frame ) حالا شما حسابشو بکنید که یکی بخواد 5 تا 10 min انیمشین رو با این کیفیت رندر بگیره ! خوب طبیعتا سیستم خیلی قوی برای این کارها احتیاج میشه.
که فکر نکنم هزینه این سیستم ها کم باشه.

ToFaN

Well-Known Member
mamali132002 گفت:
به نظر من دلیل اینکه این رندرهای راهنمایی و رانندگی ضعیفه اینه که اونا سیستم های قدرتمند برای رندر ندارند.
مثلا به قول همین آقا مجتبی این رندرشون 10 تا 20 دقیقه وقت برده (تاره فقط برای یک Frame ) حالا شما حسابشو بکنید که یکی بخواد 5 تا 10 min انیمشین رو با این کیفیت رندر بگیره ! خوب طبیعتا سیستم خیلی قوی برای این کارها احتیاج میشه.
پول كمي هم نميدن بهشون براي اين انيميشن ها
دندشون نرم سيستم خوب بخرن
همش 4 ميليون هم نميشه

mamali132002

Active Member
ولی من یک بار از یکی که تو این کار بود پرسیدم گفت اگر میخوای از 3d برای انیمیشن سازی استفاده کنی باید 20 میلیون برای سیستم کنار بزاری. (البته منظور ایشون کیفی قوی بوده ) ولی خوب بهم گفت که جاهایی هستن که میتونی کارتو ببری اونجا و با سیستم های قوی اونا رندر کنی.

ToFaN

Well-Known Member
20 ميليون براي يه انيميشن استاديو پولي نيست
من يكي اينجا ميشناسن به ازاي هر 30 دققه 1 ميليون ميگيره رندر بهت ميده توپ

modjtaba

Member
mamali132002 گفت:
لطف داري مملي جان!
البته اگه زمان رندر بالا به نظرت مياد بخاطر resolution بالاي اين تصوير است كه بعيد مي دونم
براي خروجي انيميشن لازم باشه!...
بد نيست اين رو هم بگم كه [ريچاردرزمن] كه يه انيماتور حرفه ايه زير يكي ازعكساش
نوشته بود 3.5 يا 4.5 (درست يادم نيست)رندر تايم براي هر فريم!!!....... :-?
البته براي چند تا سكانس بود...
منم اولش ديدم چشام تاب خورد ولي واقعيتيه...
ولي برنامه هاي جديد راه حل هاي جديد معرفي ميكنند!... :lol: :neutral:
يه برنامه هست كه ميشه بااون تعداد پليگان ها رو به بيليون :eek: رسوند
و چنين صحنه هايي رو ساخت...

Bali.jpg

CastelCornedo.jpg

البته من رو دستگاهم تاحالا به 3000000 رسوندمش ولي بالا تر رو امتحان نكردم.
جالب اينجاست كه با اينهمه پليگان Indirect illumination رو هم حساب ميكنه
بيشتر نميگم كه مطلب حيف نشه!...
ولي دارم مقدمات يه تاپيك درست درمون رو دربارش ميچينم! :D
ان شا ا... بزودي ميزارمش رو انجمن!!!...... :cool:

آخرین ویرایش:

modjtaba

Member
pixolator گفت:
آقا يا خانومي كه در مورد مو پرسيده بوديد
به obj تون يه UV mapping بديد...
فكر كنم بدونيد چيه...اگر نمي دونيد بازم بگم...بهترينش هم براي چيزي مثل درخت Cylandrical mapping بايد باشه...موفقيد ايشاالله :wink:
خيلي ممنون از كمكتون!
البته من مجتبي هستم و اميدوارم بيشتر بتونيم با هم تعامل داشته باشيم!
بازم متشكرم

samoel_love

Banned
سلام من الان از مسافرت اومدم

به به چه خبره
خوبه خوشم اومد يه ذره شلوغ شده اينجا .فردا وقت سفارت دارم سرم خلوت شد اينجا را ميريزم به هم دوباره .
و جواب همه دوستان را ميدم .
فعلا برام دعا كنيد لطفا كه فردا كارم درست بشه . آمين
فعلا

ToFaN

Well-Known Member
samoel_love گفت:
به به چه خبره
خوبه خوشم اومد يه ذره شلوغ شده اينجا .فردا وقت سفارت دارم سرم خلوت شد اينجا را ميريزم به هم دوباره .
و جواب همه دوستان را ميدم .
فعلا برام دعا كنيد لطفا كه فردا كارم درست بشه . آمين
فعلا
من شخصا برات دعا ميكنم امشب
راستي رفتي اونورا جيم نشي ديگه نياي ها سام
بيا يه سري هم به ما بزن

samoel_love

Banned
هورا هورا هورا ما رفتيم ! الان از سفارت اومدم با دست پر !

باز يه مغز ديگه فرار كرد از ايران رفت .شوخي كردم .
من الان از سفارت اومدم و ويزا گرفتم و الان آماده رفتن به لندن هستم و خيلي خوشحال هستم . خيلي راحت مثل آب خوردن بهم ويزا دادن .
خلاصه همين فعلا تو فضا هستم .
ميام دوباره

samoel_love

Banned
بابا اين مايا 7 خيلي بد نصب است

بي پدر نصب نميشه هر چي باهاش ور ميرم .بايد يه برنامه بنويسي تا كركش نصب بشه .با همون 6.5 كار كنيد بي خيال اين بشيد .
اگر كسي بلد است بياد بگه جون مادرش كف كردم . راستي ويندوز جديد مايكروسافت هم اومد بگيريد صفا كنيد . من گرفتم . ويندوز ويستا خيلي خدا است . خيلي
فعلا

modjtaba

Member
Movaffagh bashi SAMOEL
Barayr MAYA 7.0 ham in ro search kon shayad Crack-e behtar peida kardi:
MAYA 7.0 crack

samoel_love

Banned
آقا جون مادرتون كمك !

كرك مايا 7 نياز است فوري . اگر كسي داره بده لطفا بعدا حساب ميكنيم !
لطفا بدين اگر دارين
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا