آموزش لغات عربی

saalek110

Well-Known Member
آموزش لغات عربی

صفحه اول لیست روزنامه ها
صفحه دوم لیست لینک یک سری آموزش

۱۱ آگوست تا ۴ سپتامبر ، هزار بازدید اول تاپیک. حدود ۲۴ روز.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
لیست:

آموزش لغات زبان فرانسوی

آموزش لغات زبان آلمانی

آموزش لغات زبان انگلیسی

آموزش لغات زبان اردو

آموزش لغات عربی

آموزش لغات زبان ایتالیایی

آموزش لغات زبان آلمانی

آموزش لغات زبان روسی

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

الجزیره...

اپلیکیشن رسمی شبکهٔ خبری الجزیره است که به خاطر گزارش‌های عمیق و پوشش زنده‌اش معروف است. اخبار لحظه‌ای، پخش زنده و محتوای اختصاصی از ویژگی‌های آن است.

شبکهٔ خبری الجزیره متعلق به کشور قطر است .

دفتر مرکزی آن در دوحه، پایتخت قطر، قرار دارد و توسط امیر وقت قطر در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد .

اگرچه الجزیره خود را یک نهاد مستقل معرفی می‌کند، اما منابع متعددی نشان می‌دهند که این شبکه از نظر ساختاری با دولت قطر مرتبط است و بخش بزرگی از بودجه خود را از این کشور دریافت می‌کند .

saalek110

Well-Known Member

سالک: هدف من یادگیری لغت و تنوع است ، پس سمت سیاسی زیاد نمی روم و سمت علمی و تکنولوژی می روم....

یک خبرخوان تخصصی فناوری است که اخبار را از منابع مختلف گردآوری می‌کند . طبق توضیحات، این برنامه سریع و بدون محتوای اضافی است و می‌توان منابع خبری آن را شخصی‌سازی کرد .

saalek110

Well-Known Member

نبض...در این نرم افزار ، میشه خیلی چیزها را انتخاب کرد....کشورها و ...
شاید برای بعضی ایده آل باشه که کلی چیز در یک نرم افزاره.

saalek110

Well-Known Member

الشرق ، اولش می نویسه بلومبرگ

تعویض صفحه مدرن و جدید دارد..که ممکن است بعصی خوششان نیاید..شاید هم در آپشن بشه تغییرش داد.

saalek110

Well-Known Member

مشهد....مصور است ، قسمت ایران و قسمت غزه هم دارد...من از رنگ و ظاهرش خوشم اومده.
ولی ایراد مهمی دارد. متن قابل کپی و ترجمه نیست. یعنی من نتوانستم ، شاید کسی بتواند. فقط می توانی مطالب را بخونی ، فعلا دیلتش کردم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

البیان..
نمی دونم مال کجاست ولی شیخ دبی و مطالب مربوط به دبی دارد. احتمالا مربوط به امارات است.

جدیدترین ارسال ها

بالا