سلام. من نمیدونم اسم مقاله رو درست انتخاب کردم یا نه. اما مدیرهای سایت اگه عنوان بهتری به ذهنشون رسید عوضش کنند.
امروز بعد از نصب افترافکت cs6، متوجه شدم با اینکه کارت گرافیکم دارای قابلیت cuda هستش اما در ray tracing افتر افکت گزینه gpu غیر فعال هستش.
کارت گرافیکم geforce 550 ti بود و مطمئن بودم که cuda رو ساپورت میکنه اما چون جزو لیست کارت گرافیک هایی که ادوب معرفی کرده نبود،امکان استفاده از این قسمت رو نداشتم.
این مشکل رو قبلا با "مرکوری انجین" پریمیر هم داشتم که درستش کردم. حالا همون روش رو روی افتر هم اعمال کردم و نتیجه داد. یه تست رندر هم گرفتم که قابل قبول بود. امیدوارم اموزش زیر بدردتون بخوره.
1- به سایت کارت گرافیکتون برید و مطمئن بشید که کارت گرافیکتون دارای تکنولوژی CUDA هستش.
2- به قسمت در افترافکت برید
Edit > Preferences >Previews>GPU Information
اگر مثل من دیدید که در باکس CUDA هیچ مشخصاتی نوشته نشده و شما نمیتونید از قسمت RAY tracing گزینه GPU رو فعال کنید. ابتدا نرم افزارتون رو ببنید.
3- به ادرس زیر برید All Programs> Accessories
و Command Prompt را اجرا کنید. حالا این پنجره رو گوشه ای بکشید و از my cumputer به ادرسی که افتر افکت رو نصب کردید برید.
مثلا برای من ادرسش این بود : C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files
5- در اینجا فایل GPUSniffer رو پیدا کنید و اون رو به کمک موس درون پنجره Command Prompt بکشید( درگ کنید).
6- سپس در Command Prompt اینتر رو بزین.
یه چنین چیزی میبینید.
اون قسمتی که قرمز کردم میشه اسم دقیق کارت گرافیکتون.
7-حالا توی همون پوشه ای که افتر افکتوتن نصبه(C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files)
دنبال یه فایل متنی بگردید به اسم raytracer_supported_cards
8- فایل raytracer_supported_cards رو باز کنید و اسم دقیق کارت گرافیکتون رو که در مرحله قبل دیدید با رعایت فواصل
به خط اخر لیست اضافه کنید. و فایل را سیو کرده و ببنید.
مثلا من اینطور نوشتم "GeForce GTX 550 Ti"
8- تموم شد. حالا افتر رو باز کنید. گزینه GPU روشن شده و مشخصات CUDA متناسب با کارت گرافیکتون دیده میشه.
امیدوارم این مطلب به دردتون بخوره. مشکلی بود من در خدمتم.
به ادرش زیر بروید
start>control panel> Nvidia Control panel
قبل از اینکه مراحل از به توجه به عکس زیر شروع کنید. به مرحله سوم برید و لیست موجود رو نگاه کنید و اگر دید برنامه تون جزو لیست نیست
مراحل رو از شماره یک اجرا کنید.
مشکلی بود من در خدمتم
موفق باشید
از این
سایت فارسی میتونید نسخه های جدید درایور کارت گرافیکتون را دانلود کنید.