آموزش تصویری مایا به زبان شیرین فارسی با سام

.:. soroosh .:.

Active Member
سام عزيز :
واقعا ممنون .
الان داردم دانلود ميكنم .
خيلي لطف كردي .
تمامشون و با دقت ميبينم و انجام ميدم .
كلي تمرين ميكنم . قول ميدم .

sam_sam

Banned
داشتم به این فکر میکردم . همین طوری پیش بریم هفته دیگه 3 یا 4 ساعت آموزش تصویری داریم که خودش 2 تا دی وی دی میشه !
بریم جلو ببینیم چی میشه و خدا چی میخواد

Active Member
اميدوارم اين 2 تا دي وي دي برسه به 200 نه 2000 دي وي دي . به اميد خدا .
شاد باشي .

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
سامی منم الان دیدم این آخریرو خیلی جاب بود.دستت درد نکنه.اگه نمونه کارایی هم که میشه با این روش انجام داد رو بگی خوبه.
ایشالا زود به زود بزار آموزش ها رو البته یه طوری که به کار خودتم لطمه نخوره.
سروش جان از شما هم ممنون که آموزشارو مرتب کردی من میخواستم این کارو بکنم که شما زحمتشو کشیدی.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
راستی اگه زحمتی نیست خارج از برنامه آموزشت یا تو همونا یه توضیحی در مورد حجم دادن به فایل های ایلستریتور بده.
ممنون

Mecho

Member
سامی جان من هم به جمع شما پیوستم ... قسمت اول آموزشت رو الان دیدم . اگه همشون رو اینجوری بخوای توضیح بدی خیلی خوبه . یعنی برای من و امثال من هم که هیچ سابقه ای از این نرم افزار نداریم یه فرصتی درست کردی که بشه شروع کرد و به جایی رسید .
امیدوارم همینجوری آهسته بری جلو . بعد یه سوال ... مخاطب آموزشت رو کی فرض کردی ؟؟
مبتدی میمونه و همینجوری میری جلو یا نه وسطش ممکنه مسیر عوض بشه ؟؟!!!

به هرحال امیدوارم هرجا هستی خوب و خوش باشی . به هرچی هم میخوای برسی .
من میرم سراغ قسمت دوم
فعلا

sam_sam

Banned
نه من طرفم کسایی هستند مثل شما که از اول میخوان شروع کنن . همین خدایی یه دعا کنین برای من خودش برام کلی انگیزه میشه . مرسی

نه خدا عمری بده میخوام همین جوری بریم جلو اگر خدا بخواد شاید یه مجموعه بزنم رو دست گنمون تو ایران . چون تو ایران همچین چیزی تو هیچ زمینه نیست . یعنی فقط به فکر فروش بودن تا آموزش !

خدا کمک کنه تا بعد ببینیم چی میشه .

S.H.R.M.K

Well-Known Member
امیدوارم بتونی ادامه بدی .
منم تا آخرش هستم نه فقط حرف بزنم، هستم و هر کمکی هم بتونم میکنم فقط به نظرم تا کارت هنوز جا نیفتاده و اولشه یه برنامه ریزی روش بکن که یه وقت وسط کار به مشکل نخوره .

Mecho

Member
آقا من نسخه دوم رو هم دیدم که فقط ببینم چجوری توضیح دادی ... یعنی برای منی که هیچی نمیدونم از این نرم افزار میشه کاری کرد یه نه ؟!؟! خدایی کارت حرف نداره .. دستت درست .
دیگه بعدی رو نمیرم نگاه کنم . میرم تمرین .
فقط برای هرآموزشی که میزاری یه تاپیک جداگونه درست کن ... اینجوری میشه یه سوزن تو انبار کاه ...
اگه هرآموزشی یه تاپیک داشته باشه آدم میتونه سوالات مربوط به اون قسمت رو بیاد تو تاپیک مخصوصش مطرح کنه ... البته فقط نظر دادم . هرکاری بکنی کارت درسته . کلی هم ارزش داره .
آدم مومن و خوب حتما نباید نماز بخونه و مشروب نخوره باید مفید باشه ...
موقعیت من رو هم میدونی . اگه فکرمیکنی تو آپلودهات یا هرچیزه دیگه کمک خواستی ندا بدی 2سوت حله ..
من برم سریع کار دارم . باید تمرین کنم .

sam_sam

Banned
خوبه خوشحالم . همین چند نفر کلی هم هست . میدونی من دنبال این نیستم که همه را بکشم اینجا . من فکر اینم که همین کسایی که خیلی میخوان یاد بگیرن مثل شما اینجا هستند برای من کافی است .

Active Member
s.h.r.m.k گفت:
سلام
سروش جان از شما هم ممنون که آموزشارو مرتب کردی من میخواستم این کارو بکنم که شما زحمتشو کشیدی.

خواهش عزيز . كاري نكردم . ميبخشيد كه تو جلو تر از شما عمل كردم .
گفتم شايد شما وقت كافي نداشته باشيد .
البته من هم دير اين كار و كردم . آخه خيلي وقت ندارم . ولي الان ديگه نهايتش روزي دو يا سه تا پست تو اون تاپيك ميزارم . كه فكر كنم وقت بشه . به خاطر سام عزيز حتما ميشه .
شاد باشي .

sam_sam

Banned
As a student of the Graphics course at the University of Wales, this book is my project for the second semester of the first year.
دانشجوی دوره کارشناسی گرافیک از دانشگاه نیوپرت ولز . کتاب حاضر مربوط به پروژه من برای ترم دوم از سال اول .

We were briefed to create a book that documented the journey between two landmarks in the city of Newport.
ما باید یه کتاب درست میکردیم که شامل اطلاعاتی درباره سیاحت کردن بین دو نشانی باشه تو شهر نیوپرت .

This book tells the story of that journey in three different perspectives.
این کتاب داستانهایی را درباره این سیاحت از 3 چشم انداز مختلف بازگو میکند .

A love perspective, a local perspective and an imaginary perspective.
دوست داشتنی ترین چشم انداز چشم انداز محلی است با چشم انداز خیالی .

I hope you enjoy reading the book as much as I enjoyed making it.
من امیدوارم که شما لذت ببرین از خواندن این کتاب همونطور که من لذت بردم برای ویرایش این کتاب .

این ربطی به اینجا نداره برا دوستم ترجمه کردم . اینجا دم دست بود نوشتم .

sam_sam

Banned
خوب آموزش ساخت جزیره قسمت اولش آماده است . دارم براتون رندر میکنم که آپلود کنم . این حجمش زیاد شده باید خوردش کنم .
mecho تو میتونی فایل ها را بگیری با سرعت بالا . اگر برات مقدور است و بلدی با برنامه زیپ کار کنی این ه را بگیر و خوردشون کن و دوباره آپلود کن که بقیه بچه ها که تو ایران هستند بتونن راحت دانلود کنن . اگر مقدور است برات .

خوب یه 30 دقیقه دیگه این آموزش هم آماده است . داره خوشم میاد و کم کم میشه یه عادت روزانه برام که براتون آموزش تصویری بزارم . اگر خدا کمک کنه و قوت بده به من .

خوش باشین و وقتتون را هدر ندین . الان دارین تمرین میکنین دیگه ؟ نبینم ول بگردین و وقت حروم کنین ها !
من شاگرد وقت تلف کن نمی خوام .این را جدی میگم .
الان فعلا چیزی بلد نیستین زیاد . بیشتر بریم جلو تمرین میدم باید تمرین های من را انجام بدین تا آموزش بعئی را بزارم .

موفق باشین

Mecho

Member
mecho تو میتونی فایل ها را بگیری با سرعت بالا . اگر برات مقدور است و بلدی با برنامه زیپ کار کنی این ه را بگیر و خوردشون کن و دوباره آپلود کن که بقیه بچه ها که تو ایران هستند بتونن راحت دانلود کنن . اگر مقدور است برات .
o

آره عزیز چرا که نتونم ... فقط بگو از کجا دانلود کنم . یا اگه خواستی send کن تو یاهو مسنجر برام . به هرحال فرقی نمیکنه . بگو چیکار کنم همون کارو میکنم .
فعلا ..

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خوب آموزش ساخت جزیره قسمت اولش آماده است . دارم براتون رندر میکنم که آپلود کنم . این حجمش زیاد شده باید خوردش کنم .

خوب یه 30 دقیقه دیگه این آموزش هم آماده است . داره خوشم میاد و کم کم میشه یه عادت روزانه برام که براتون آموزش تصویری بزارم . اگر خدا کمک کنه و قوت بده به من .

خوش باشین و وقتتون را هدر ندین . الان دارین تمرین میکنین دیگه ؟ نبینم ول بگردین و وقت حروم کنین ها !
من شاگرد وقت تلف کن نمی خوام .این را جدی میگم .
الان فعلا چیزی بلد نیستین زیاد . بیشتر بریم جلو تمرین میدم باید تمرین های من را انجام بدین تا آموزش بعئی را بزارم .

موفق باشین

ایول من که منتظرم استاد
راستی من الان دارم تمرین میکنم ....
به نطرم اصل فایل رو اینجا بزار تا اونایی که اینترنت پر سرعت دارن دانلود کنن و برای اونایی که ندارن خورد کنن هر دو تاش باشه بهتره.

منتظرماااا

فعلا

Mecho

Member
سام یه مشکل ..
نخندیا اما من تو کنترل موش هم ایراد دارم ... با موش نوت بوک کار میکنم دهنم سرویس شد . بلد نیستم تصویر رو مثلا ببرم پایین ... بلد نیستم شکل رو بالا و پایین کنم تو پرسپکتیو مثلا .
البته همه کارایی که گفتی تو قسمت 1 مدلینگ انجام دادم منتهی یه چیزی . تو فیلمت شکلت تو پر در میاد . مال من فقط همون خط ها هستند که به هم میرسن .
اما درکل تمرین باحالی بود . این موس سخت کرده برام وگرنه خیلی خوب شروع کردی . برم ببینم باز چی میشه .
اگه شد یه راهنمائی برای کار با کیبورد جای موس بکن .
این فایل آخری رو هم فردا میگیرم اگه خواست کسی خورد میکنم میزارم براش .

مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا