آموزش تصویری مایا به زبان شیرین فارسی با سام

sam_sam

Banned
s.h.r.m.k گفت:
سامی جان به نظرم یه کاری بکنی بد نیست البته نظر منه.
یه تاپیک جدا درست کن و آموزش ها رو به ترتیب و با شماره بزار اونجا و طوری باشه که به صورت مرجع در بیاد و کسیم اونجا پست نده .بعد یه تاپیک دیگه هم درست کن که اونجا هم بشه در مورد آموزشا بحث کرد و هم بچه ها کاراشونو بزارن اونجا یه جورایی میشه گفت تاپیک رفع اشکال باشه هرکیم اشکال داره اونجا سوال کنه و جواب بگیره.

تو فکر طراحی یه سایت هستیم . ببینیم چی میشه الان اولشه بزار چند تا آموزش بزارم . اگر استقبال خوب شد . خیلی کار ها میشه کرد

فعلا

saeed_22

Banned
سایت خوبه
اما باید خیلی سنجیده بری جلو
که یک وقت هزینه بیخودی نکنی
بعد اون اگه تصمیمت قطعی شد
اگه خواستی
ما در خدمتیم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سامی جان من که مشتاقانه منتظر آموزشهاتم و نمیدونمم چطوری جبران کنم .
فقط میتونم بگم پیرشی مادر:lol:
ممنون

آخرین ویرایش:

sam_sam

Banned
آموزش مدلینگ 1

این آموزش مدلینگ 1 است از nurbs . خیلی ابتدایی . فقط برای مبتدیان
لطفا تمرین کنید و به نکات گفته شده توجه کنید .

آقا جون فقط پله پله برو جلو همین

http://www.megaupload.com/?d=IGNNAS4A
9.93 mb

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سامی جان خسته نباشی الان اینم گرفتم واقعا عالیه .
همین طور ادامه بده.
راستی اگه مثلا بین کارایی که داری آموزش میدی نکته هایی هم که فکر میکنی به درد میخوره بیشتر بگی عالی میشه .
ممنون

sam_sam

Banned
خواهش میشه و چشم . هدف من رضایت شما است و همین . فقط هر جا احساس کردین خیلی براتون مفید میشه این آموزش ها و یه مقدار به پیشرفتتون کمک میکنه فقط دعا کنین برام . همین البته اگر زحمتی نداره براتون .

همین که میبینم یکی مثل تو و سروش و بقیه براشون مفید است من بیشتر شارژ میشم براتون درست کنم .

saeed_22

Banned
سام خیلی خوبه راستش من که هنوز نتونستم اونا را ببینم
اما خیلی خوشحالم که مورد استقبال قرار گرفته جنبه معنوی این کار ها برا افرادی مثل من سام و آقای کاشفی شروع به آموزش میکنن خیلی مهم
امیدوارم تو اینکارم موفق باشی
اگه هم کاری ازم بر میاد بگو ما همه جوره در خدمتیم
========================================
موفق باشی پسر خوب

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
واقعا خیلی خوب هست کارت و فکر کنم کم کم که جلو بریم افراد بیشتری هم جذب اینجا بشن هرچند که همین الانم کم نیست تعداد بازدیدای اینجا و فقط ما چند نفر نیستیم و خوبی این کار اینه که تا وقتی که این سایت هست هر کس که علاقه به این کار داره میتونه از این آموزشا استفاده کنه.
من که تا آخرش پایتم داداش

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سام در مورد این آموزش آخری که گزاشتی یه سوال دارم:
ببین من میخوام مثل این عکس پایین با ابزار curves یک خط بکشم ولی میخوام صاف باشه که هر کار کردم نشد.
میخوام مثل اون خط قرنزه باشه البته اونو تو فتوشاپ کشیدم که ببینی.

اگه به این تاپیک هم جواب بدی خیلی خوب میشه تو این قسمت کارش موندم
http://forum.majidonline.com/forum53/thread48257.html

مرسی

پیوست ها

• q.gif
    q.gif
    10.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11

sam_sam

Banned
S.H.R.M.K گفت:
سام در مورد این آموزش آخری که گزاشتی یه سوال دارم:
ببین من میخوام مثل این عکس پایین با ابزار curves یک خط بکشم ولی میخوام صاف باشه که هر کار کردم نشد.
میخوام مثل اون خط قرنزه باشه البته اونو تو فتوشاپ کشیدم که ببینی.

اگه به این تاپیک هم جواب بدی خیلی خوب میشه تو این قسمت کارش موندم
http://forum.majidonline.com/forum53/thread48257.html

مرسی

جواب همه سئوالاتت را همین جا تو این آموزش جدید دادم . فقط دیگه غلط دستور زبانی از من نگیرین . من من هم زیاد میکنم . اون هم ایراد نگیرین . خلاصه من راحت دارم با هاتون حرف میزنم و فکر میکنم این طوری بهتر میتونیم با هم ارتباط بر قرار کنیم .

sam_sam

Banned
سروش یا shrmk
اگر براتون مقدور است فقط یه نظمی به این آموزش ها بدین . واقعا من وقتش را ندارم که بخوام این ها را هم مرتب کنم. شما ها فقط این لطف را بکنید که یه تاپیک بزارین مخصوص همین آموزشها و به ترتیب لینک ها را بزارین اونجا .

sam_sam

Banned
یه مشکل دیگه من اینها را دارم تو megaupload میریزم . تا کی اونجا میمونه این ها !

sam_sam

Banned
آموزش 3 هم از تنور در اومد داره میاد اینجا الان . دیگه الان حالی ببرین . امروز آخرین روز سال 84 است . همه امیدوارم که لباتون خندون و دلاتون شاد باشه و امروز در کنار خانواده هاتون شاد و خندان صفا کنید.

sam_sam

Banned
آموزش مدلینگ2

موضوع بحث در رابطه با curve و دستور extrude است.
هر چی بیشتر با این آموزش ها یعنی با موضوع این آموزش ها ور برین و تمرین کنین بیشتر خوشتون میاد .آلودش میشین . شما هم بیا الوده مایا شو . خیلی خوبه ها

http://www.megaupload.com/?d=OJWZB54L
حجم حدودا 7 مگ

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سامی با کی هستی آلوده بشه؟من؟
من که آلوده شدم رفت پی کارش شاید باورت نشه الان 2 شبه نخوابیدم.
از 4 سال پیش تو کف این برنامم ولی خدمت نزاشت برم دنبالش.
باشه ایشالا این اموزشارو درست میکنم.در مورد اینکه لنکا تا کی میمونه میشه یه کاریش کرد که بیشتر بمونه قاعدتا 1 ماه میمونه ولی هر چی بیشتر دانلود بشه بیشتر میمونه.
بابا ما کی به صحبت کردنت ایراد گرفتیم؟؟؟
فعلا

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آقا دانلود کردم
واقعا عالیه همینجا یه خسته نباشی بهت میگم خستگیت در بره.:cool:

خیلی کمک خوبی بود
منم سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشین.

sam_sam

Banned
بی خوابی زده به سرم ساعت 4:30 است الان . گفتم بزار یه آموزش دیگه بزارم براتون .تو 2 تا آموزش دیگه قسمت مدلینگ با nurbs تموم میشه و شما میتونین با تمرین زیاد هر مدلی را بسازین . بعد این ت 2 تا آموزش میریم سراغ ریزه کاری های این سبک مدل سازی و یه مقدار شما را با رندرینگ آشنا میکنم و نکات لازم را برای ساخت مدل های بزرگ بهتون میگم . آموزشها را جدی بگیرید . خودتون را جدی بگیرید و هدفتون را تا به مقصدتون برسید .

جدیدترین ارسال ها

بالا