آموزش تبدیل عکسهای آماتور به عکسهای حرفه ای (مقدماتی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamneshin

Member
در این آموزش ساده سعی بر آن شده که شما با نحوه استفاده از ابزار های مناسب برای تبدیل عکسهای آماتور به عکسهای حرفه ای آشنا شوید و در واقع با وجود اینکه این آموزش جزو آموزش های ساده به حساب می آید اما در برگیرنده نکات مهم و مفیدی برای همه طراحان و مخصوصآ عکاسان آماتور می باشد.
برای شروع از یک عکس معمولی که با یک دوربین کوچک خانگی گرفته شده و هنوز میشه تغییرات زیادی روش اعمال بشه شروع میکنیم.

photo_basics1.jpg

در ابتدای کار تصویرمون رو یک مقدار توسط ابزار Unsharp Mask که در منوی Filter > Sharpen > Unsharp Mask قرار داره شارپ می کنیم.البته باید یادآور بشم که ما قصد ایجاد تغییر خیلی محسوسی رو در این مرحله نداریم بنابراین از تنظیمات پایینی در این مرحله استفاده می کنیم.تقریبآ ( . Amount: 40%; Radius: 0.9 pixels; Threshold: 1 level).در واقع شما در این مرحله به یک میزان متناسب و معمولی نیاز دارید و در واقع نباید لبه های عکستون حالت تیز و مشخصی پیدا کند.

photo_basics2.jpg

در مرحله بعدی ما قصد داریم یک لایه Levels Adjustment به عکسمون اضافه کنیم که برای این کار به منوی Layer > New Adjustment Layer > Levels رفته و یک لایه جدید ایجاد میکنیم.بعد از باز شدن پنجره Levels فقط کافیه روی گزینه Auto کلیک کنید.البته خیلی از مردم به استفاده از این گزینه اعتماد ندارند ولی اگر شما نمی دونید چه تنظیماتی رو باید انجام بدید این گزینه بهترین راه هست.

photo_basics3.jpg

در مرحله بعد ما یک لایه Brightness/Contrast به عکسمون اضافه می کنیم که برای این کار به منوی Layer > New Adjustment Layer > Brightness/Contrast رفته و یک لایه جدید ایجاد میکنیم.در این قسمت هم یک مقدار به Contrast عکسمون می افزاییم.10 معمولآ یک مقدار استاندارد مناسب و خوب هست.بخاطر داشته باشید مقدار زیاد از حد باعث مصنوعی شدن عکس ما میشه.

photo_basics4.jpg

یک بار دیگه به سراغ adjustment layer و این بار قسمت Hue/Saturation از منوی Layer > New Adjustment Layer > Hue/Saturation میرویم و میزان Saturation را مقدار کمی بالا میبریم.من خودم هیچوقت بیشتر از 5و6 استفاده نمیکینم.

photo_basics5.jpg

حالا شما مطمئنآ میتونید تغییراتی رو که در این چند مرحله به وجود آوردید رو مشاهده کنید.
یکی دیگر از بخشهای که در فتوشاپ CS وجود دارد بخشی با نامPhoto Filter هست که اون هم در منوی Layer > New Adjustment Layer > Photo Filter وجود دارد .برای استفاده از این بخش من شخصآ از میزان پیش فرض خود برنامه یعنی Warming(85) استفاده کردم.

photo_basics6.jpg

در واقع این یک تغییر زیرکانه هست که باعث میشه عکس ما دلپسند تر و مطلوب تر به نظر برسه.

photo_basics7.jpg

شما میتونید در این مرحله کار رو تمام شده فرض کنید ولی اگر مایل باشید میتونید یک مقدار کمی زمینه عکستون رو محو کنید.با یک کپی از لایه بکگراند عکسمون این کار رو شروع میکنیم(Ctrl + J).سپس به منوی Filter > Blur > Lens Blur رفته و تغییرات لازم رو انجام می دهیم.(من همون تنظیمات پیش فرض رو نگه داشتم فقط مقدار Radius رو تا زمانی که به نتیجه دلخواه برسم پایین میارم ).فقط باید حواستون به این باشه که پس زمینه عکس خیلی زیاد هم محو نشه.

photo_basics8.jpg

حالا Layer Mask رو به لایه محو شده از طریق منوی Layer > Add Layer Mask > Reveal All اضافه میکنیم و منطقه ای رو که نمی خواهیم محو بشه رو سیاه میکنیم.وقتی این کار رو انجام دادید شما حتی میتونید opacity لایه محو شده رو برای کاهش میزان محوی اون تغییر بدید.

در پایان هم میتونید تصویر مقایسه بین عکس اولیه رو با عکس انتهایی رو ببینید.

photo_basics9.jpg

Original:

photo_basics1.jpg

Retouched:

photo_basics10.jpg

امیدوارم این مطلب به کارتون آمده باشه.
موفق باشید

این عکسه که نمی زاره آدم آموزش یاد بگیره
یه خورده مورد دار نیست؟
می شه اینو اقا مجید بزاره تو قسمت مقالات سایت؟

hamneshin

Member
majidOn|ine گفت:
این عکسه که نمی زاره آدم آموزش یاد بگیره
یه خورده مورد دار نیست؟
می شه اینو اقا مجید بزاره تو قسمت مقالات سایت؟

مورد!!!
منظورتون رو از مورد بفرماييد تا ما هم مطلع بشيم! :neutral:

Erfan

Active Member
الان اين آموزش بود ؟
يا نمايش گالري عكس ؟

من كه سر نياوردم !! عكس كه هيچ تفاوتي نكرد !

اگه ميشه واضح تر توضيج بديد !
ممنون

hamneshin

Member
Burzum گفت:
الان اين آموزش بود ؟
يا نمايش گالري عكس ؟

من كه سر نياوردم !! عكس كه هيچ تفاوتي نكرد !

اگه ميشه واضح تر توضيج بديد !
ممنون

جدآ شما تفاوت اين دوتا عكس رو متوجه نميشيد!!!!
در ضمن در همه آموزش ها قرار نيست تصوير ابتدا با تصوير پايان كار 180 درجه تفاوت داشته باشه!
اگر به عنوان مطلب هم دقت مي كردين متوجه كلمه مقدماتي ميشديد! :wink:
در مورد توضيح بيشتر هم شرمنده.وقتي با وجود اين همه تصوير (به قول شما گالري عكس!)متوجه تفاوت ها نشديد فكر نمي كنم توضيح بيشتر چندان كار ساز باشه.
موفق باشيد.

Erfan

Active Member
hamneshin گفت:
جدآ شما تفاوت اين دوتا عكس رو متوجه نميشيد!!!!
در ضمن در همه آموزش ها قرار نيست تصوير ابتدا با تصوير پايان كار 180 درجه تفاوت داشته باشه!
اگر به عنوان مطلب هم دقت مي كردين متوجه كلمه مقدماتي ميشديد! :wink:
در مورد توضيح بيشتر هم شرمنده.وقتي با وجود اين همه تصوير (به قول شما گالري عكس!)متوجه تفاوت ها نشديد فكر نمي كنم توضيح بيشتر چندان كار ساز باشه.
موفق باشيد.
مرسي از توضيحات گهربار شما ....
اين همه راهي كه توي موزش رفتي با يه لايه كار درست ميشد و نياز به راه طول و دراز نبود !

مخلص شما بارزام

mostafa_az

Well-Known Member
بارزام جان واقعا از تو بعيد بود . يكم صبر ميكردي عكس ها همش لود بشه بعد پست ميدادي .
طاها جان واقعا متشكرم . واقعا آموزش هاي خوبي رو مينويسي . اگه اين آموزش ها Html بشن و برن تو مقالات سيت ديگه نورالانور ميشه .

مخلصيم
مصطفي

salam
hamneshin jan be nazare man karet fogholade bood azizam
noorpardazi kheili nazi shode bood roo ax
bazam merC az amooshet
reza

FashisT

Active Member
برای کسایی که منظوره این اموزش رو نفهمیدند باید بگم که:
مهمترین نکته در یک عکس نوع نورپردازی و شدت کنتراست اون هست که این اموزش به خوبی راهی رو نشون میده که بشه عکس رو صورت هر چه تمام تر کانالیزه کنه!
طاها جان من تمام تاپیک های شما رو دیدم اگه از نظره شما مشکلی نداره من لیست تاپیکهاتون رو بدم به مجید تا هر کدم رو صلاح دونست مقاله اش کنه...
23.gif

فعلا
13.gif

Erfan

Active Member
آهان مصطفي جان ...
ممنون از راهنمايي تو دوست قديمي ...
با توجه به اين تفاسيري كه در مورد من شد بايد خنگ شده باشم ... مگه ما چيزي گفتيم ؟ فقط سوال كردم كه عكس اولي با عكس آخري چه تفاوتي كرده ؟

فقط ميبينم يه خورده نورشون تغيير كرده ....

بازم ميگم عزيز ممنون از اينكه آموزش گذاشتي واقعاً يه دنيا تشكر ... اين آموزش مشتي باشه بر دهان استكبار جهاني كه هي مياد توي اين انجمن و اون انجمن هي تاپيك بي خود ميزنه !

:: مخلص شما بارزام

mostafa_az

Well-Known Member
سوءتفاهم نشه بارزام جان . فقط خواستم باعث ناراحتي كسي نشه . من اوايل دوستيمون هم يه صحبتي باهات داشتم . يادت هست در چه مورد بود !؟

در ضمن منظورت رو از استكبار جهاني واضحتر بگو ... ( البته اگه شوخي بود بيخيال )

مخلصيم
مصطفي

ToFaN

Well-Known Member
Burzum گفت:
آهان مصطفي جان ...
ممنون از راهنمايي تو دوست قديمي ...
با توجه به اين تفاسيري كه در مورد من شد بايد خنگ شده باشم ... مگه ما چيزي گفتيم ؟ فقط سوال كردم كه عكس اولي با عكس آخري چه تفاوتي كرده ؟

فقط ميبينم يه خورده نورشون تغيير كرده ....

بازم ميگم عزيز ممنون از اينكه آموزش گذاشتي واقعاً يه دنيا تشكر ... اين آموزش مشتي باشه بر دهان استكبار جهاني كه هي مياد توي اين انجمن و اون انجمن هي تاپيك بي خود ميزنه !

:: مخلص شما بارزام
شما دوتاشو 100 در 70 پرينت بگير به عنوان پوستر استفاده
اونوقت تفاوت مياد دستت

خيلي ها ميگن دوربين خوب دوربين بد
به نظر من افكتي هم كه تو كامپيوتر ميدي خيلي تاثير ميزاره

hamneshin

Member
قبل از هر چيزي ممنون از لطف دوستان.
Burzum:
مرسي از توضيحات گهربار شما ....
اين همه راهي كه توي موزش رفتي با يه لايه كار درست ميشد و نياز به راه طول و دراز نبود !
دوست عزيز اگر شما با دقت به عنوان مطلب من توجه ميكرديد متوجه منظور من مي شديد.من در عنوان مطلبم هم كلمه مقدماتي رو ذكر كردم.مسلمآ شما و خيلي از دوستان ديگه تسلط كاملي روي اين بخش ها داريد و دليل من براي مطرح كردن اين آموزش آشنايي دوستاني بود كه به تازگي شروع به كار با فتوشاپ كرده اند و يا به عكاسي و كار بر روي عكس هاشون در فتوشاپ علاقه مند هستند.هر چند در اين آموزش ساده هم نكاتي بود كه شايد براي كسي كه فقط با فتوشاپ كار ميكند چندان داراي اهميت نباشد اما مطمئنا براي كساني كه در كنار فتوشاپ و برنامه هاي گرافيكي عكاسي هم مي كنند حائز اهميت هست مثل ابزار Lens Blur كه به تازگي به نرم افزار فتوشاپ اضافه شده .ابزاري كه توسط اون به راحتي و به شكلي كاملآ طبيعي ميشه عمق ميدان كم رو در عكس شبيه سازي كرد.شايد براي خيلي از ما و كساني كه صرفآ با برنامه فتوشاپ كار مي كنند فرق چنداني بين Gaussian Blur و Lens Blur وجود نداشته باشد اما مسلمآ براي كساني كه عكاسي حرفه اي مي كنند و قصد ايجاد عمق ميدان در عكسشون رو توسط برنامه فتوشاپ دارند ،اين دو ابزار تفاوت هاي زيادي با هم دارند.(جالب بدونيد همين ابزار Lens Blur كنترل هاي بسيار دقيقي براي ايجاد شبيه سازي عمق ميدان دارد مثل كنترل هاي نظير فاصله كانوني و شكل روزنه ديافراگم و ... .به خاطر همين هم هست كه نتيجه كار تا اين اندازه طبيعي ميشه)
به هر حال اميدوارم با اين توضيحات تا حدودي قانع شده باشيد.

mostafa_az:
طاها جان واقعا متشكرم . واقعا آموزش هاي خوبي رو مينويسي . اگه اين آموزش ها Html بشن و برن تو مقالات سيت ديگه نورالانور ميشه .
ممنون مصطفي جان كه هميشه لطف داريد به من.

reza ba maram:
salam
hamneshin jan be nazare man karet fogholade bood azizam
noorpardazi kheili nazi shode bood roo ax
bazam merC az amooshet
reza
از شما هم ممنونم.

FashisT:
برای کسایی که منظوره این اموزش رو نفهمیدند باید بگم که:
مهمترین نکته در یک عکس نوع نورپردازی و شدت کنتراست اون هست که این اموزش به خوبی راهی رو نشون میده که بشه عکس رو صورت هر چه تمام تر کانالیزه کنه!
طاها جان من تمام تاپیک های شما رو دیدم اگه از نظره شما مشکلی نداره من لیست تاپیکهاتون رو بدم به مجید تا هر کدم رو صلاح دونست مقاله اش کنه...
شهرام جان از شما هم ممنونم كه به خوبي منظور من رو فهميدين و اون رو توضيح داديد.در مورد تاپيك هام هم باعث خوشحالي من ميشه در بخش مقالات قرار بگيره.
موفق باشيد.

ToFaN:
خيلي ها ميگن دوربين خوب دوربين بد
به نظر من افكتي هم كه تو كامپيوتر ميدي خيلي تاثير ميزاره
مطمئنآ همين طور هست كه ميگيد .همون قدري كه دوربين و نحوه عكاسي مهم و تاثير گذار هست به همون اندازه هم كارهايي كه بعد از گرفته شدن عكس توسط كامپيوتر روي اون صورت ميگيره مهم و تاثير گذاره و اين چيزي هست كه عكاسي ديجيتال به خوبي اون رو ثابت كرده.

Dargah

Member
hi there
that was excellent, perfect
it would help me alot man.
I'v been looking for this long time
Thank you
you are the man :D

ToFaN

Well-Known Member
rasooltak گفت:
تو این آموزشو نمیذاشتی سنگین تر نبودی؟
به نظر من شما خودتونو با اين پست سبك كردين

adame_haji

Member
hamneshin گفت:
قبل از هر چيزي ممنون از لطف دوستان.

دوست عزيز اگر شما با دقت به عنوان مطلب من توجه ميكرديد متوجه منظور من مي شديد.من در عنوان مطلبم هم كلمه مقدماتي رو ذكر كردم.مسلمآ شما و خيلي از دوستان ديگه تسلط كاملي روي اين بخش ها داريد و دليل من براي مطرح كردن اين آموزش آشنايي دوستاني بود كه به تازگي شروع به كار با فتوشاپ كرده اند و يا به عكاسي و كار بر روي عكس هاشون در فتوشاپ علاقه مند هستند.هر چند در اين آموزش ساده هم نكاتي بود كه شايد براي كسي كه فقط با فتوشاپ كار ميكند چندان داراي اهميت نباشد اما مطمئنا براي كساني كه در كنار فتوشاپ و برنامه هاي گرافيكي عكاسي هم مي كنند حائز اهميت هست مثل ابزار Lens Blur كه به تازگي به نرم افزار فتوشاپ اضافه شده .ابزاري كه توسط اون به راحتي و به شكلي كاملآ طبيعي ميشه عمق ميدان كم رو در عكس شبيه سازي كرد.شايد براي خيلي از ما و كساني كه صرفآ با برنامه فتوشاپ كار مي كنند فرق چنداني بين Gaussian Blur و Lens Blur وجود نداشته باشد اما مسلمآ براي كساني كه عكاسي حرفه اي مي كنند و قصد ايجاد عمق ميدان در عكسشون رو توسط برنامه فتوشاپ دارند ،اين دو ابزار تفاوت هاي زيادي با هم دارند.(جالب بدونيد همين ابزار Lens Blur كنترل هاي بسيار دقيقي براي ايجاد شبيه سازي عمق ميدان دارد مثل كنترل هاي نظير فاصله كانوني و شكل روزنه ديافراگم و ... .به خاطر همين هم هست كه نتيجه كار تا اين اندازه طبيعي ميشه)
به هر حال اميدوارم با اين توضيحات تا حدودي قانع شده باشيد.

دوست عزیز منظور شما از عمق میدان همون عمق میدان فوکوس یا به عبارتی عمق میدان وضوح هست
راجع به Lens Blur هم ممنونم از شما من راستش نمیدونستم یه همچین چیزی به فتوشاپ اضافه شده

این آموزشی که شما دادی خیلی به درد کسی که نمیدونه میخوره من خودم هم تموم عکسهای اسکنی و دیجیتالی مو هم همین تغییرات رو روش میدادم
تعجب میکنم بچه ها اینقدر گیر دادن به این آموزش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا