آموزش برای افتر افکت کسی سراغ نداره؟

triton

کاربر فعال
سلام
راستش من یه فلش کارم و دوست دارم که افتر را برای ایجاد افکت برای کارهام یادبکیرم...راستش تا حالا آموزش های نگاره را گرفتم و تا حالا دوبار به طور کامل نگاه کردم ولی من را به هدفم نرسونده که همون ساخت افکت های زیبا برای متن و تصویر هست.به نظر خودم باید به سراغ presetها برم ولی چطور می تونم با آنها به نحو کامل و خوب کار کنم ...آیا کسی کتابی برای این کار سراغ نداره؟

mohammad50

Member
درد من هم همینه دوست عزیز!
نه جایی هست کلاس آموزشی باشه و نه اینکه تو دور و برم کسی این غول نرم افزاری رو بلد باشه!
موندم بعضی ها که بلدن از کجا یاد گرفتند. من عاشق این نرم افزارم به مولا!!

pclord

کاربر متخصص
سلام

خوب معلومه که با آموزش فارسی به هیج جا نمیرسید، شما فقط میتونید مقدمات رو یاد بگیرید، آموزش های خارجی رو بگیرید و نگاه کنید و البته بیشتر از هر چیز تمرین، یک ما نمیکشه هر چی دلت خواست با آفتر میزنی. مخصوصا کار با افکت متن و تصویر.

triton

کاربر فعال
می تونی اسم و آدرس این آموزش ها را بدی؟ البته با آموزش های copilot هم کمی تمرین کردم ...به غیر از این چی ؟

pclord

کاربر متخصص
پک شماره 3و 4 آموزشی آفتر رو بگیر خیلی کمکت میکنه، اما بازم میگم باید زیاد تمرین کنی، اگه خواستی بگیرب برام پیغام خصوصی بزن راهنماییت کنم.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
شما با سرچ کلمات Motion Graphic - Visual Fx - with After effect یا After effect Tutorial به راحتی
به منابع خوبی خواهید رسید
اکثرا بچه هایی که با افتر کار میکنن از طریق همین وب سایتها و دی وی دی های زبان اصلی یاد گرفتن
وب سایت خوب و استاندارد همون ویدیو کوپایلت هست
اما آموزشهای آنلاین Ae.tutsplus - Creative cow - Cg Swot - MaxAfter و.... که با سرچ بدست میاد هم
پر از نکته و خلاقیت هست

جدیدترین ارسال ها

بالا