آموزشهاي فوتوشاپ ( ويژه تابستان 84 ) >>> Plasma Effect

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_az

Well-Known Member
با عرض سلام .
ديگه امتحانا تموم شد و گور باباي درس و مشق و ...
85.gif
112.gif

با اين تاپيك دور جديد آموزشهاي فوتوشاپ به دستور شهرام خان براي تابستان 84 شروع ميشه
121.gif

دعا كنيد ما زير شكنجه هاي سخت و دردناك اين شهرام در اين مدت طاقت بيارم
99.gif
101.gif
108.gif

بسم ا...

آموزش افكت پلاسمايي :

لينك دانلود :
http://www.sharemation.com/mostafasina/majidonline/Plasma Effect.zip

عكس از آموزش :
pe.gif

فعلا با اجازه .
مخلصيم
مصطفي

f_mostafa_f

Active Member
به نظرم تكراري اومد نميدونم چرا....
فكر قبلا تو انجمن موجود بود...

mostafa_az

Well-Known Member
تكراري نبود اما شبيه بود . تازه تو آموزشهاي بعدي يكي ديگه هم تقريبا تو همين مايه ها وجود داره .
اميدوارم تو اين تابستون بتونم دووم بيارم و آموزش بزارم .

مخلصيم
مصطفي

mostafa_az

Well-Known Member
شرمنده بچه ها
ظاهرا تو اون لينك بالا من عكس نهايي رو تو آموزش نزاشته بودم .

الان ويرايش كردم و ميتونين دوباره دانلود كنين .

مخلصيم
مصطفي

di@n@

Member
به نام بهترین حامی
آقا مصطفی می خواستم بگم با اینکه یک ماهی بیشتر نیست که در کنارتون که نه پشت سرتون هستم اما واقعا به خودم می بالم چون از راهنمایی و درس های شما که خیلی هم مفید هستش خیلی خیلی خیلی خیلی استفاده کردم...ازتون بی نهایت ممنونم...

mostafa_az

Well-Known Member
بابا ما خاك پاي همه مجيدآنلايني ها هم هستيم .
ورودت رو به جمع مجيدآنلايني ها تبريك ميگم
من هم مثل تمام شما به مجيد و مجيدآنلاين و تمام مجيدآنلايني ها مديونم . اينها رو هم ميزارم چون ميخوام يه جوري دينم رو بهتون ادا كنم .

البته بماند كه بعضي ها كه عضويت دارن و پست نميزنن فكر ميكنن ما قصد استفاده از ايده ها و طرحاشون رو داريم . :wink: ( مثل اولاي عضويت من در سايت ) .

فقط اگه ميخواين دينتون رو به من ادا كنين اگه شهرام اينطرفا پيداش شد بهش نگين اين آف تاپيك رو من اينجا زدم :lol:

مخلصيم
مصطفي

FashisT

Active Member
یعنی ما کور تشریف داریم دیگه!
24.gif

ولی منم همین اول کار بگم که تنها کسی که به پیشنهادهای و نکته هام بدون هیچ چون وچرایی جوئاب مثبت داد و تا الانش شونه خالی نکرد همین مصیطفی هست که خیلی هم ازش ممنونم
17.gif

زیاد بگم پررو میشی
21.gif

فعلا
13.gif

di@n@

Member
آقا مصطفی از شما واقعا ممنونم
به امید شکوفایی هر چه بیشتر و آگاهانه همه دوستان
دوست دارم من هم یه روزی بتونم مثل شما که نه ، یه کمی عین شما بشم و خالصانه ببخشم

Erfan

Active Member
فكر ميكنم بايد خيلي باحال باشي

دوست عزيز هر چه قدر كه مصطفي و شهرام باحال باشن به باحالي تو نميرسن ....
الان يه چند سالي ميشه كه ما هي توي فروم داد و بيداد ميكنيم و حنجره نازنين خود رو با تايپ كردن از دست ميديم و ميگيم جان مادرتون پست هاي الكي ندين ....
اگه از مطلب ذكر شده خوشتون مياد و ميخوايد از نويسنده اون تشكر كنيد از دكمه هاي تشكر استفاده كنيد ... در غير اين صورت اگه سوال يا مشكلي در آموزش ديديد از پست استفاده كنيد ...

خلاصه بازم ميگم : خواهش ميكنم بيهوده پست نزنيد ....

مصطفي جان كارت درسته .... كجايي بابا كم پيدا شدي ...
:: مخلص شما بارزام

mostafa_az

Well-Known Member
محمد جان ممنون از تذكراتت ولي اگه به پستاي بنده خدا نگاه كني ميبيني اين سه تاي بالا تنها پستاش هستش . پس زياد عصباني نشو و يه تذكر كه بدي كفايت ميكنه .

مخلصيم
مصطفي

adame_haji

Member
مشترک گرامي

دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد

وای اینجایی که آپلود کردی از نظر آی اس پی ما مورد داره

دوست داشتم آموزشو میدمدم ولی یاروهه میگه

مشترک گرامي

دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد

:mad:

mostafa_az

Well-Known Member
بابا اين آي اس پي كه من باهاش كار ميكنم تو مشهد معروفترين آي اس پي از نظر فيلترينگ هستش ولي همچين مشكلي ندارم .
ولي اگه آموزش رو ميخواي تو مقالات سايت هستش . مجيدآقا زحمتش رو كشيدن .

مخلصيم
مصطفي

adame_haji

Member
یه مشکل جدید هست جاش اینجا نیست ولی با اجازتون میگیم طی آخرین تصمیمات دولت قرار بر این شده که تمام سایتهایی هاستینگ رایگان میدن اونم خارج از ایران فیلتر بشن چون فابل پیگیری نیستن
الان شما هر پستی که میزنی از سیستم مخابرات و دیتا قابل پیگیری و ردیابی هست . یعنی شما پست نا مربوط و سیسای بزنی وابل پیگیری هست
حتی صحبت شده تموم سایتهایی که وبلاگ میدن از دم فیلتر بشن بغیر از وبلاگ های ایرانی مثل پرشین بلاگ و این چند تای دیگه چون اینا قابل پیگیری و ردیابی هستند
تموم این حرفایی هم که دستوپاشکسته گفتم از منبع موصق شندیم اگه خواستی بهت لینک هم بدم
و این آی اس پی که من کار میکنم از همه لحاظ چه قیمت چه سرعت یه فیلترینگ بهترین هست . اما فیلترینگشون بخوره توسرشون
فعلا
یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا