« مهـــــــــــــــم »

dark_graph

کاربر فعال
به نام خدا

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستای عزیز جدید و قدیم خودم

به نظرتون چیکار باید کرد که نظر خواهی و گالری بهتر شه آخه قدیما خیلی از بچه ها واقعا با انتقادات سازندشون یا تشویق به
بهتر کردن کار و پیشرفت خودشون و بچه های دیگه کمک می کردن ، اما در حال حاضر اصلا به شکلی نیست که امیدوار کننده
باشه.
حتی اعضای قدیمی هم شوقی به کار ندارن ، اگرم داشته باشن به ندرت پیش می یاد اینجا بزارن ، حتی نمونه های انتخابی
تاپ گالری هم اگه 1000 تا بیننده داشته باشه 100 تا هم نظر نداره.

گفتیم بگیم شاید شما ها ایده ای چیزی داشته باشید یا حداقل فکری واسه این موضوع بشه.

مرسی :rose::paint:

nima_dsnr

کاربر VIP
پستهای مشابهی هم بوده که از این بحث ها توش شده
چیزی که من بهش رسیدم این بود که قدیم ها یعنی 7-8 سال پیش مدیران انجمن سنشون کمتر بود و وقت آزادتری برای فعالیت داشتن
مثلا تو مایه های 20 سال و با حضور مستمرشون و فعالیت های جانبیشون مثل قرار دادن پلاگینها و ابزار مناسب برای کار گرافیک و آموزش های قوی
بچه ها رو جمع می کردن و هرازگاهی با مسابقات شور و اشتیاق کار در بچه ها ایجاد میشد
ولی الان کمی مدیران سنشون بالاتره و اکثرا یا درگیر کار هستن یا همزمان دانشجو هستن و کار میکنن و وقتی برای فعالیت در انجمن نمیمونه
پیشنهاد من اینه که برای انجمن ها مدیرانی با سن پایین که درگیر کار نیستن انتخاب بشه و البته من چنین کسی رو در بین بچه ها نمیبینم
دلیل دومش هم اینه که بچه هایی که قدیم میومدن و قدیمی محسوب میشدن از طراحان خوب شهرشون بودن و کارهای قوی ارائه میدادن
ولی الان اکثرا برای یادگیری میان و البته جای خوبی رو هم برای این کار انتخاب کردن.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نیما جان حرف خوبی زد. البته من منظورم این نیست که مدیران توانایی اداره اینجا رو ندارن، تو این چند ساله خیلی خوب نشون دادن که چجور از پس این کار مهم بر میان. ولی خب بازم به گفته آقا نیما شاید وقت قدیم رو ندارن. درست هم میگه. همین آقا علیرضای خودمون واقعاً حق زیادی به گردن همه داره با راهنمایی های خوب و به جایی که به همه از جمله خود من داده. و همینطور بقیه مدیران عزیز. همینجا تشکر میکنم از همشون :rose:
به نظر منم باید چند نفر جوان و لایق اداره کارهای انجمن رو به دست بگیرن و با وقت و توانایی هایی که دارن یه جون تازه به انجمن ببخشن و فعالیت ها رو افزایش بدن.
برگزاری مسابقه، فراهم کردن آموزش های متنی و ویدئویی، حل مشکلات دوستان و ... هم میتونه به بیشتر شدن فعالیت انجمن کمک کنه. البته باید همه دوستان همت کنن. همه..
به امید اینکه انجمن به روزای اوج خودش برگرده.
بسم الله...
یا علی :rose::rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
100% با گفته دوستان موافقم
البته به نظرم خوبه مدیران فعلی مثل علیرضای عزز هنوز سمت خودشون رو داشته باشن
ولی افرادی که وقتشون آزادتر هست و به اندازه ی مدیران فعلی حرفه ای هستن به عنوان دستیار مدیر و بقیه سمت ها باشن تا یه جون تازه ای بخشیده بشه
البته به نظر من این تنها دلیل خلوتی انجمن نیست و بی مهری هایی هم صورت گرفته چه از طرف کاربران چه از طرف مدیران
اما به نظرم با فعال شدن بیشتر انجمن این مشکلات رفع میشه و کاربران بیشتری به طرف انجمن بازخواهند گشت
البته هرچند وقت این صحبت ها میشه و پیگیری نمیشه و نتیجتا بدون خروجی رها میشه
مدیران کل هم که نگاهی به این پایینا نمیکنن
اما همچنان امیدوار هستیم...

nima_dsnr

کاربر VIP
البته به نظرم خوبه مدیران فعلی هنوز سمت خودشون رو داشته باشن
من هم منظورم همین بود که در حضور مدیران با تجربه مدیرانی که وقت و «انگیزه» فعالیت دارن اضافه بشن
البته من برای همه انجمن ها صحبت کردم نه فتوشاپ

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با اجازه استارتر تاپیک:
چون استارتر عزیز هم این تاپیک رو توی بخش دو بعدی زده کاربران عزیز از همین انجمن شروع میکنیم و کم کم به انجمن های دیگه میرسیم
چون واقعا با حرف و صحبت کاری پیش نمیره و مدیران هم با مشغله هاشون وقت ندارن این نهضت رو از همین تاپیک شروع کنیم و فعال نبودن انجمن رو به گردن کسی نندازیم حداقلش این هست که ما سعی و تلاش خودمون رو انجام بدیم:
خب دوستان با اجازه همگی میخوام پیشنهاداتتون رو لیست کنید و به مرور در پست های بعدی درج کنید تا هم به گوش مدیران برسه و هم مواردی که قابل تایید همه هست رو با هماهنگی با مدیران به نتیجه برسونیم
اول هم از خودم شروع میکنم:
1.راه اندازی مسابقات ماهانه (فعلا تا فعال شدن کلی انجمن)
کار هایی که باید برای این مورد انجام بشه :
- هماهنگی با مدیریت کل و همینطور مدیریت بخش
- تاپیک فراخوان
- انتخاب داوران به صورت نامحسوس (که البته از بالا دربارش تصمیم گیری میشه)
- مشخص کردن جوایز(چون مسابقه ماهانه هست هم هزینه ها کمتر هست هم به مرور میشه اسپانسر جذب کرد)
- برگزاری مسابقات
2.دعوت به همکاری از کاربران نسبتا فعال و حرفه ای جهت آموزش های گرافیک در این بخش
کار هایی که باید برای این مورد انجام بشه :
- هماهنگی با مدیریت کل
- ایجاد سمت برای این افراد(که البته از بالا تصمیم گیری میشه)
- هماهنگی با فرد مورد نظر

فعلا همین موارد به ذهنم میرسه
از دوستان خواهش دارم اگر نظری در مورد موارد 1و2 دارم بگن و همینطور پیشنهادات دیگر رو هم بفرماین
که به یک نتیجه گیری کلی از طرف کاربران برسیم و مدیران رو برای مراحل اجرا در جریان بگذاریم البته بدیهی هست که مدیران هم ممکنه نظری داشته باشن
پیشاپیش از همگی ممنون:rose:

dark_graph

کاربر فعال
داداش شما خودت صاحب اجازه ای :rose:

منم با مواردی که شما گفتید کاملا موافقم ولی به نظر من مهمترین عامل پیشرفت و حل اساسی مشکل مسئولیت پذیریه
به عنوان مثال من اگه کاریو می بینم دلیل نمیشه چون ضعیفه توجه نکنم یا اینکه صرفا چون تعدادی تمجید کردن و یا بلعکس
انتقاد کردن من صرف نظر کنم از نظر خودم.
مخصوصا مدیرای عزیز بدونن که هر نظری که میدن روی هر کاری ، چه ضعیف ، چه قوی ، بی نهایت روی صاحب اثر تاثیر مثبت
داره و همین طور دیگر اعضا ، این کار بهترین متحرک واسه این موضوع هستش
:rose: مرسی

Mandana

Active Member
اولن ممنون از تاپیک خوبتون و ممنون که دعوتم کردین ^_^
دومن منهم موافقم.سن و فعالیت مدیر خیلی تاثیر گذار هست.اتفاقن ما هم برای اغلب بخش ها نیازمند مدیر فعال و پر انرژی هستیم.
دلیل اینکهتا بحال اقدامی نکردم این هست که همونطور که دوستان در جریان هستن مدت زیادی نبودم...برای همین خیلی از کاربرای جدید رو نمیشناسم
و خوب بدون شناخت هم نمیشه به کاربری دسترسی داد...بعدن اگر اون دستیار مدیر یا مدیر با کاربری کمی با خشانت حرف بزنه کسی اون فرد رو بازخواست نمی کنه بلکه مدیرای اصلی بازخواست میشن و خوب حق هم دارن کاربرا
بعلاوه که اگه خدا بخواد داریم توی سایت تغییرات جدیدی ایجاد می کنیم،و همه مدیران کل درگیر اون هستن بیشتر.چه علی چه مجید چه من به نوعی داری سعیمونو می کنیم تا این تغییرات جدید رو به نحو احسن ایجاد کنیم تا همه کاربران راضی باشن
صد درصد برای مسابقات ماهانه موافقم.ممنون میشم بقیه عزیزان هم نظرشونو بدن.باز هم به این تاپیک خوب سر می زنم تا در نهایت به نتیجه کلی برسیم و بتونیم کنار هم کمک کنیم برای بهبود وضعیت فروم
ممنون و موفق بباشین ^_^

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
به عنوان مثال من اگه کاریو می بینم دلیل نمیشه چون ضعیفه توجه نکنم یا اینکه صرفا چون تعدادی تمجید کردن و یا بلعکس
انتقاد کردن من صرف نظر کنم از نظر خودم.
مخصوصا مدیرای عزیز بدونن که هر نظری که میدن روی هر کاری ، چه ضعیف ، چه قوی ، بی نهایت روی صاحب اثر تاثیر مثبت
داره و همین طور دیگر اعضا ، این کار بهترین متحرک واسه این موضوع هستش
کاملا موافقم
اما یه موضوع هست اونم اینه که:
این یه کار اجرایی نیست و باید توی سیاست گذاری های کلی انجمن نهادینه بشه
مثلا یک راهکار میتونه این باشه که جملاتی با این مضمون داخل امضا های کاربران بلند مرتبه مثل کاربران فعال و مدیران باشه تا کم کم در ذهن کاربر ها نقش ببنده

اولن ممنون از تاپیک خوبتون و ممنون که دعوتم کردین ^_^
دومن منهم موافقم.سن و فعالیت مدیر خیلی تاثیر گذار هست.اتفاقن ما هم برای اغلب بخش ها نیازمند مدیر فعال و پر انرژی هستیم.
دلیل اینکهتا بحال اقدامی نکردم این هست که همونطور که دوستان در جریان هستن مدت زیادی نبودم...برای همین خیلی از کاربرای جدید رو نمیشناسم
و خوب بدون شناخت هم نمیشه به کاربری دسترسی داد...بعدن اگر اون دستیار مدیر یا مدیر با کاربری کمی با خشانت حرف بزنه کسی اون فرد رو بازخواست نمی کنه بلکه مدیرای اصلی بازخواست میشن و خوب حق هم دارن کاربرا
بعلاوه که اگه خدا بخواد داریم توی سایت تغییرات جدیدی ایجاد می کنیم،و همه مدیران کل درگیر اون هستن بیشتر.چه علی چه مجید چه من به نوعی داری سعیمونو می کنیم تا این تغییرات جدید رو به نحو احسن ایجاد کنیم تا همه کاربران راضی باشن
صد درصد برای مسابقات ماهانه موافقم.ممنون میشم بقیه عزیزان هم نظرشونو بدن.باز هم به این تاپیک خوب سر می زنم تا در نهایت به نتیجه کلی برسیم و بتونیم کنار هم کمک کنیم برای بهبود وضعیت فروم
ممنون و موفق بباشین ^_^
ممنونیم از شما
به نظرم خوبه که تغییراتی که در حال انجام هست رو هم به اطلاع کاربران برسونید تا سوء تفاهمی ایجاد نشه که مدیران انجمن رو رها کردن!
در هر حال امیدوارم مدیران به سهم خود و کاربران هم به سهم خود به پیشرفت انجمن فکر کنند و البته از هر چیز بیشتر عمل کنند
حتما در صورت موافقت بچه ها یک نفر از کاربران نماینده ای خواهد بود تا با مدیران به طور مستقیم در تماس باشه (از طریق نت)
ولی با این حال من هم همونطور که خودتون گفتید خواهش میکنم تا به نتیجه رسیدن تاپیک رو پیگیری کنید
البته باز هم با اجازه استارتر
اولین درخواستم این هست که تاپیک مثل عنوانش مهم بشه (البته اگر صلاح میدونید)
امیدوارم که چون تاپیک در بخش گرافیک دوبعدی هست و هم بانو ماندانا و علی عزیز که بیشتر توی این انجمن و همینطور بخش های گرافیکی فعال هستن
پیگیری های خوبی از سوی این دو عزیز و همینطور مدیران دیگر و صد البته مدیر بخش، علیرضا عزیز صورت بگیره

Mandana

Active Member
در مورد کارهای جدید خوب یه سری هاش قرار بوده سورپرایز باشه.ولی در حال حاضر با مجید روی صفحه اول سایت(نه فروم) کار می کنیم تا اموزشهایی که بقیه عزیزان گذاشتن رو گرداوری کنیم و به صورت مجموعه طبقه بندی شده صفحه اول سایت قرار بدیم
گرد اوری این مقاله ها رو از بخش های دو بعدی و سه بعدی و غیره کار وقت گیری هست و زمان می بره.بقیه رو از زیر زبونم نمی تونین بکشین:green:
نکته دوم اینکه درسته مدیرها مثل سابق فعال نیستن، ولی کاربران هم مثل قبل تمایل نشون میدن اطلاعاتشونو در اختیار هم بذارن.مثلن همین بخش فتوشاپ بخش اموزشها و مقالاتش قبلن هفته ای یک صفحه جلو می رفت.حالا چطور؟سالی یکبار کسی اونجا اموزش میذاره اونهم اغلب اموزش ناقص و بقیه ش رو لینک میده به سایت خودش برای جمع کردن بازدید کننده
البته درسته اغلب چیزها قبلن عنوان شدن توی بخش اموزشها.ولی منکه بعنوان گرد اورنده داشتم میگشتم توشو دیدم خیلی از اموزشها عکسهاشون لود نمیشن دیگه.اغلب یا لینکش فی**لتر شده یا لینک کلن خراب شده.
اینطور رفتارها متقابلن مدیران رو هم دلسرد می کنه.البته نمی دونم چند درصد حق با منه خوشحال میشم نظر سایر عزیزان رو هم بدونم
به نظرتون دلیل این ها چی می تونه باشه؟ ^_^

dark_graph

کاربر فعال
تا حدودی حق با شماست ولی ترو خشکو با هم نسوزونید ، خیلی ها فعالیت زیاد داشتن تویه همه زمینه ها ولی بهشون کم لطفی شد بگذریم

من که خودم با توجه به توانم همه تلاشمو میکنم واسه بهتر شدن و رونق گرفت دوباره بعضی قسمت ها چون واقا حیفه این سایت با این ظرفیت
اعضای بالا به این شکل باشه امیدوارم همه بچه ها کمک کنن تا مشکلات هل شه

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نکته دوم اینکه درسته مدیرها مثل سابق فعال نیستن، ولی کاربران هم مثل قبل تمایل نشون میدن اطلاعاتشونو در اختیار هم بذارن.مثلن همین بخش فتوشاپ بخش اموزشها و مقالاتش قبلن هفته ای یک صفحه جلو می رفت.حالا چطور؟سالی یکبار کسی اونجا اموزش میذاره اونهم اغلب اموزش ناقص و بقیه ش رو لینک میده به سایت خودش برای جمع کردن بازدید کننده
البته درسته اغلب چیزها قبلن عنوان شدن توی بخش اموزشها.ولی منکه بعنوان گرد اورنده داشتم میگشتم توشو دیدم خیلی از اموزشها عکسهاشون لود نمیشن دیگه.اغلب یا لینکش فی**لتر شده یا لینک کلن خراب شده.
اینطور رفتارها متقابلن مدیران رو هم دلسرد می کنه.البته نمی دونم چند درصد حق با منه خوشحال میشم نظر سایر عزیزان رو هم بدونم
به نظرتون دلیل این ها چی می تونه باشه؟ ^_^
من هم موافقم
اما نمیدونم مشکل از کجاست!!!
شاید یک فضای رقابتی ایجاد نشده!
شاید هم...
در عین حال دوستان بیان نظر بدن ایشالا که به نتایج خوبی برسیم
من برای چند نفر دعوت فرستادم ولی نمیدونم چرا خبری نشده از کسی!
اگر این تاپیک هم مثل تاپیک های قبل خاک بخوره من یکی که دیگه خیلی ناامید میشم!
دوستان لطف کنن داخل بحث شرکت کنن تا به یک نتیجه ی جامع و کاملی برسیم
بنده نظرم این هست که از مسابقات ماهانه شروع کنیمتا روی روال به بقیه کار ها هم برسیم (رای مثبت ؟ رای منفی؟ )ص
البته پیشنهادات بقیه کاربران رو نشنیدیم هنوز!
پیشاپیش ممنون:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
و ممنون از ایجاد این تاپیک و دعوت ...

البته ما قبل از این تاپیک بحثش رو انجام دادیم
و ماندانای عزیز پیگیر این امر بودن!

چند تا نکته بگم در ابتدا ، اول این که این مدت (حدود 2.5 ماه) فعالیت من کم شد به خاطر یک سری مشکلات و از دست دادن پدرم و ...و از این بابت اگر یکم بخش به حال خودش رها شد عذر خواهی میکنم؛ و تشکر از علی و مانی و دوستان دیگه ک بخش رو چرخوندند!
و این که مشکل فقط آموزش و جواب دوستان توی بخش پرسش و پاسخ دادن یا مسابقه ....نیست!
من قبلا هم گفتم توی بخش مدیران، ولی خوب ظاهرا بهتره اینجا هم مطرح شه شاید یه فکری بشه و همه چیز پای مدیریت بخش ها نوشته نشه...
توی بخش فتوشاپ و این بخش 2بعدی ک من مدیریتش بودم این مدت ، فقط مدیر پست و ترجمه و آموزش و پرسش پاسخ و .. نبودم
بلکه بیشتر نقش ناظم این بخش رو ب عهده دارم، و همین کلی انرژی از من میگیره ک ب طور میانگین باید بگم در روز شاید 4-5 پست باید ویرایش شه یا منتقل یا قفل و بعضا بیشتر از این مقدار...
خوب این خودش کلی انرژی میگیره هر روز بخوای اول چک کنی و پست مرتب کنی؛ بعد بری سراغ آموزش و ...
پس اول ناظمین به نظرم من بیشتر توجیه بشن یا بهشون اضافه بشه خیلی بهتر هست...

نکته دیگه این که ب نظر من مدیریت ب این معنی نیست فقط باید مدیر بیاد یک سری آموزش و مسابقه و .. راه بندازه بعد بگیم خوب این دیگه الان اوکی هست؟؟
خوب ما قبلا این کارو کردیم ( من و نیما ) که واقعا نیما سنگ تموم گذاشت و حتی بعد از کارش میومد آموزش ها رو با هم اوکی میکردیم و هماهنگی مسابقه رو انجام دادیم
که نهایت با استقبال کم روبرو شد و تمام... خوب مدیریت کل حتی یک بنر گوشه سایت نزد ک کمک شه !
یا حتی جایزه مناسب ... ب هر حال این سایت در آمد داره ... یکم از اون خرج کاربر شه مجدد بر میگرده تو جیب سایت دیگه این لازم ب گفتن نیست...( ببخشید رک صبحت میکنم چون نیازه دیگه واقعا)

و دوستانی که فکر میکنن مدیریت بیاد یکی 2 تا آموزش در ماه بزاره یا مقاله و ... تهیه کنه
خوب این که شکی درش نیست مدیر این کار رو باید انجام بده و یکی از بازوهای اصلی بخش هست
به عنوان کاربر عادی خدمتتون میگم : پستهایی که آغاز شده از من رو مرور کنید ..
تا تونستم و وقت کردم از آموزش بگیرید تا ترجمه و ... برای بخش گذاشتم و تا جایی ک امکان داشته و داره کمک کردم و این کارو ادامه میدم...
ولی همیشه گفتن ، یک دست صدا نداره...
هنوز خیلی از کاربران عادی میان که علمش رو دارن ؛ استفادشون رو از بخش میبرن ... ولی حتی حاضر نیستن پاسخ به یک سوال ساده و یا زحمت یک ترجمه توی بخش رو بکشن...
توهین به هیچ یک از دوستان نباشه
ولی دوستانی که اینجا نظر میدن ؛ مخصوصا کاربران عادی یا ویژه؛ کع فقط مطالعه کردید و ازش رد شدید و یا فقط دنبال میکنید...
تا الان چندتا مقاله یا آموزش ترجمه کردید ؟ چندتا مطلب مفید به بخش ها اضافه کردید؟ آیا اگر دلسوزی هست نباید کلی باشه و چه فعال چه متخصص چه کاربر معمولی ؟؟یا فقط مدیران باید تنهایی بهش رسیدگی کنند ؟
حالا چه مدیر این بخش چه بخش های دیگه...

پس ب نظر من اگر قرار هست کاری بشه باید اصولی بشه
این که از پله اول میخوایم پا بزاریم پله آخر نمیشه
مثلا راه اندازی مسابقه برای تشویق بخش الان کار اشتباهی هست ... چون مطمینا شکست میخوره باز
بهتره اول کار آموزشی جدید توی بخش بشه همراه با تبلیغ ک اگر موافق باشن دوستان با انتخاب یک مدیر دیگه ( که ب زودی اعلام میشه) و تقسیم کار بهتر ، اول بخش بار علمیش ب حد قابل قبول برسه بعد بریم سراغ گام اساسی
امیدوارم همه ی کاربران همکاری کنن و ما هم در کنار اونها بتونیم بخش رو پر بار تر و محکم تر جلو ببریم
ببخشید من خیلی جاها رک صحبت کردم ؛ فکر میکنم لازم بود
خیلی هم صبحت کردم :دی عذر میخوام
موفق باشید

ArTaBaZ

Well-Known Member
تمامی نکاتی که علیرضا جان گفتن درسته !
دقیقا من که فقط استفاده کردم ...
اول انجمن نیاز داره تا مطالب کاربردی داشته باشه تا همه اینجا سر بزنن و کمی گرم بشه ، بعد به فکر مسابقه باشن. شروع مسابقه در این زمان شکسته ...
(تکبیر !!! :دی ، شوخی)

dark_graph

کاربر فعال
داداش علیرضا انشاالله غم آخرت باشه
یه خسته نباشید هم بهت بگم
خدمت شما عرض شود که شما خودت بهتر میدونی که منظور از مدیریت شخص شما نبود چرا؟ چون من خودم دارم میبینم که شرایط به چه شکل هست
اگه راجبه مدیریت صحبت شد از کل بود تا جزء ، شما هم حق داری کاملا یک نفر به تنهایی نمی تونه از پس اینکار بر بیاد ، شما به یه کمک نیاز دارید
باید مدیرای بالاتر این عمل رو به انجام برسونن که نه به شما فشار بیاد نه اوضاع به این شکل بشه
خدارو شکر کاربرای بسیار خوبی هم داریم که می تونن کمک کنن ، این باعث تعجبه که چرا فکری واسش نشد
این وب سایت اگر بخواد دوباره پا بگیره حتما از آقا مجید گرفته تا منی که کوچکترین عضو این سایت هستم باید با تمام وجود همکاری کنم
اینجور نباشه که آقای x از صبح تا شب وقت بزاره ولی آقای b حتی بازدید هم نکنه
امیدوارم که سر سری نگیرن این صحبت هارو و نتیجه بده

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
چند تا نکته بگم در ابتدا ، اول این که این مدت (حدود 2.5 ماه) فعالیت من کم شد به خاطر یک سری مشکلات و از دست دادن پدرم و ...و از این بابت اگر یکم بخش به حال خودش رها شد عذر خواهی میکنم؛ و تشکر از علی و مانی و دوستان دیگه ک بخش رو چرخوندند!
سلام علیرضا جان
من هم بهت تسلیت میگم توی انجمن در این باره صحبتی نشده بود وگرنه حتما زودتر از این تسلیتم رو ابراز میکردم
بلکه بیشتر نقش ناظم این بخش رو ب عهده دارم، و همین کلی انرژی از من میگیره ک ب طور میانگین باید بگم در روز شاید 4-5 پست باید ویرایش شه یا منتقل یا قفل و بعضا بیشتر از این مقدار...
خوب این خودش کلی انرژی میگیره هر روز بخوای اول چک کنی و پست مرتب کنی؛ بعد بری سراغ آموزش و ...
بنده هم با این صحبتت کاملا موافقم ما چون کاربران عادی هستیم خیلی از بخش های خصوصی انجمن خبری نداریم
اما چیزی که مشخص هست اینه که نباید حوزه های مدیر بخش با ناظم همپوشانی داشته باشه و کسی کار دیگری رو انجام بده
چون هم بازدهی خودش پایین میاد هم کاربر دیگری فعالیتش کمتر میشه
نکته دیگه این که ب نظر من مدیریت ب این معنی نیست فقط باید مدیر بیاد یک سری آموزش و مسابقه و .. راه بندازه بعد بگیم خوب این دیگه الان اوکی هست؟؟
در این مورد بنده عقیدم این هست که مدیر مسئولیت استارت کار های کلی رو داره چون اختیارات و اجازه ها دست مدیر هست(در مورد مسابقه)
ولی در مورد آموزش ها باهات هم عقیده ام
و من به سهم خودم قصور رو از خودم میدونم که به عنوان کاربر هرچند کوچک باید این وظیفه رو ایفا میکردم
و به همین خاطر هم کم کم این کار رو استارت میزنم
خوب ما قبلا این کارو کردیم ( من و نیما ) که واقعا نیما سنگ تموم گذاشت و حتی بعد از کارش میومد آموزش ها رو با هم اوکی میکردیم و هماهنگی مسابقه رو انجام دادیم
شکست اون سری از مسابقات به نظرم به خاطر یکسری از مسائل که قبل از اون پیش اومد(که اصلا نمیخوام قضیه باز بشه و تاپیک به انحراف کشیده بشه) فک میکنم اتفاق افتاد
اما واقعا قبول دارم که هم شما و نیمای عزیز تلاش بی دریغی کردید
البته عواملش همونطور که گفتی:
خوب مدیریت کل حتی یک بنر گوشه سایت نزد ک کمک شه !
یا حتی جایزه مناسب ...
و دوستانی که فکر میکنن مدیریت بیاد یکی 2 تا آموزش در ماه بزاره یا مقاله و ... تهیه کنه
خوب این که شکی درش نیست مدیر این کار رو باید انجام بده و یکی از بازوهای اصلی بخش هست
به عنوان کاربر عادی خدمتتون میگم : پستهایی که آغاز شده از من رو مرور کنید ..
تا تونستم و وقت کردم از آموزش بگیرید تا ترجمه و ... برای بخش گذاشتم و تا جایی ک امکان داشته و داره کمک کردم و این کارو ادامه میدم...
ولی همیشه گفتن ، یک دست صدا نداره...
حق با شماست
آیا اگر دلسوزی هست نباید کلی باشه و چه فعال چه متخصص چه کاربر معمولی ؟؟یا فقط مدیران باید تنهایی بهش رسیدگی کنند ؟
با این حرفت موافق نیستم
چون اگر اینطور بود الان پست هایی که برای بخش گالری زده شده وجود نداشت و واقعا به نظرم پست های این بخش که کاربران برای طرح ها میزارن بی شک یکی از مصداق های بارز دلسوزی هست
و همینطور اگر فقط باید مدیران رسیدگی میکردند این تاپیک ایجاد نمیشد!
پس ب نظر من اگر قرار هست کاری بشه باید اصولی بشه
این که از پله اول میخوایم پا بزاریم پله آخر نمیشه
بله شکی نیست و به خاطر همین در پست های قبلیم این درخواست رو از کاربران کردم که شرکت کنند
مثلا راه اندازی مسابقه برای تشویق بخش الان کار اشتباهی هست ... چون مطمینا شکست میخوره باز
موافقم و قانع شدم
پس بهتره به یک نتیجه برسیم تا استارت رو اصولی بزنیم(دوستان هم خواهشا شرکت کنند تا اگر اشکالی یا موردی هست یادآور بشن)
بهتره اول کار آموزشی جدید توی بخش بشه همراه با تبلیغ ک اگر موافق باشن دوستان با انتخاب یک مدیر دیگه ( که ب زودی اعلام میشه) و تقسیم کار بهتر ، اول بخش بار علمیش ب حد قابل قبول برسه بعد بریم سراغ گام اساسی
با بخش اول موافقم ولی با بخش بعدیش خیر
چون من یکی که حاضر نیستم شما از مدیریت این بخش کنار بری و وجودت رو لازم میدونم برای این انجمن
از همینجا مخالفتم رو اعلام میکنم از اینکه شما از مدیریت بخوای بری(البته من کوچکتر از اون هستم که بخوام امر و نهی کنم ولی به حساب یک خواهش بزارید)
امیدوارم همه ی کاربران همکاری کنن و ما هم در کنار اونها بتونیم بخش رو پر بار تر و محکم تر جلو ببریم
همچنان امیدوار...
ببخشید من خیلی جاها رک صحبت کردم ؛ فکر میکنم لازم بود
100درصد لازم بود تا به نتایج نهایی برسیم
در آخر دوباره از استارتر عذر میخوام
به نظرم تمام کاربران حداقل این بخش باید نظراتشون رو هرچند کوتاه در مورد آینده انجمن گفته بشه
شرمنده که زیادی حرف زدم (جو گرفت دی: )
باز هم، همچنان امیدوار

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون از همه ک توی بحث شرکت کردند
dark_graph و ArTaBaZ و mamad.noise

دارک گراف عزیز
میدونم ک منظورتون ب مدیریت کلی و... بود ولی من به عنوان مدیر نظر خودم رو گفتم چون میدونم وضع مناسبی نداره بخش ...

با این حرفت موافق نیستم
چون اگر اینطور بود الان پست هایی که برای بخش گالری زده شده وجود نداشت و واقعا به نظرم پست های این بخش که کاربران برای طرح ها میزارن بی شک یکی از مصداق های بارز دلسوزی هست
و همینطور اگر فقط باید مدیران رسیدگی میکردند این تاپیک ایجاد نمیشد!

ممنون محمد جان
ولی منظور من بخش گالری نبود
منظورم بیشتر بخش مقالات و سوالات و پرسش و پاسخ و ... بود

در مورد مدیریت هم من هستم در خدمتتون فقط یکی دیگه از بچه ها ک پتانسیل داشته باشه رو میخوایم اضافه کنیم که بیشتر بشه کار کرد توی بخش

در مورد مسابقات هم ک مشکل ب وجود اومد اینجا جای بحثش نیست ولی اون مسابقات از اول استارتش اشتباه بود! قبل از شروعش هم ب مانی گفتم ب مشکل بر میخوریم

انشاالله ب جمع بندی خوبی میرسیم

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آقا علیرضای عزیز یه بار دیگه درگذشت پدر گرامیتونو تسلیت میگم. انشاءالله غم آخرتون باشه.
گفتم بهتره یه طرح بزنم. این به ذهنم رسید.
امیدوارم همه و همه همکاری کنیم تا اون روزای خوب نه چندان دور انجمن برگرده.
برای اینکه همه در جریان کار قرار بگیرن، اگه دوست داشتین بذارین تو امضاتون (البته اگر قابل بدونید طرح بنده حقیر رو :wink:)
یا علی :rose:

majidoffline.jpg

اینم واسه امضا
majidoffline-e-.png

+Mohammad+

Well-Known Member
علیرضا جان درگذشت پدر گرامی رو بهت تسلیت عرض میکنم ... ما رو هم در غم خودت شریک بدون...
عرضم خدمت دوستان که ...
دلیل این مسئله یه مقدارش بر میگرده به مشغله ی کاری یه عده از بچه ها ( از جمله خودم ... ) که نمیتونن مرتب سر بزنن ...
یه مقداریش هم برمیگرده به نبود انگیزه برای پست دادن و نظر دادن ...
البته بعضی موارد دیده میشه که شخص میاد نظر میده ... یه عده ای میان از نظر دادن پشیمونش میکنن ... یه حرفایی زده میشه که متاسفانه باعث بروز چنین اتفاقات ناگواری میشه :دی

ArTaBaZ

Well-Known Member
البته بعضی موارد دیده میشه که شخص میاد نظر میده ... یه عده ای میان از نظر دادن پشیمونش میکنن ... یه حرفایی زده میشه که متاسفانه باعث بروز چنین اتفاقات ناگواری میشه :دی
آره ، بعضی ها هم هستن جبهه میگیرن .که البته دیگه این اخلاق هرکسی هست ، طبیعیه:)

----------------------------------------
همه حرف ها گفته شده ، حالا به یکم اصلاح نیاز هست و عمل ...

جدیدترین ارسال ها

بالا