چند تا نکته بگم در ابتدا ، اول این که این مدت (حدود 2.5 ماه) فعالیت من کم شد به خاطر یک سری مشکلات و از دست دادن پدرم و ...و از این بابت اگر یکم بخش به حال خودش رها شد عذر خواهی میکنم؛ و تشکر از علی و مانی و دوستان دیگه ک بخش رو چرخوندند!
سلام علیرضا جان
من هم بهت تسلیت میگم توی انجمن در این باره صحبتی نشده بود وگرنه حتما زودتر از این تسلیتم رو ابراز میکردم
بلکه بیشتر نقش ناظم این بخش رو ب عهده دارم، و همین کلی انرژی از من میگیره ک ب طور میانگین باید بگم در روز شاید 4-5 پست باید ویرایش شه یا منتقل یا قفل و بعضا بیشتر از این مقدار...
خوب این خودش کلی انرژی میگیره هر روز بخوای اول چک کنی و پست مرتب کنی؛ بعد بری سراغ آموزش و ...
بنده هم با این صحبتت کاملا موافقم ما چون کاربران عادی هستیم خیلی از بخش های خصوصی انجمن خبری نداریم
اما چیزی که مشخص هست اینه که نباید حوزه های مدیر بخش با ناظم همپوشانی داشته باشه و کسی کار دیگری رو انجام بده
چون هم بازدهی خودش پایین میاد هم کاربر دیگری فعالیتش کمتر میشه
نکته دیگه این که ب نظر من مدیریت ب این معنی نیست فقط باید مدیر بیاد یک سری آموزش و مسابقه و .. راه بندازه بعد بگیم خوب این دیگه الان اوکی هست؟؟
در این مورد بنده عقیدم این هست که مدیر مسئولیت استارت کار های کلی رو داره چون اختیارات و اجازه ها دست مدیر هست(در مورد مسابقه)
ولی در مورد آموزش ها باهات هم عقیده ام
و من به سهم خودم قصور رو از خودم میدونم که به عنوان کاربر هرچند کوچک باید این وظیفه رو ایفا میکردم
و به همین خاطر هم کم کم این کار رو استارت میزنم
خوب ما قبلا این کارو کردیم ( من و نیما ) که واقعا نیما سنگ تموم گذاشت و حتی بعد از کارش میومد آموزش ها رو با هم اوکی میکردیم و هماهنگی مسابقه رو انجام دادیم
شکست اون سری از مسابقات به نظرم به خاطر یکسری از مسائل که قبل از اون پیش اومد(که اصلا نمیخوام قضیه باز بشه و تاپیک به انحراف کشیده بشه) فک میکنم اتفاق افتاد
اما واقعا قبول دارم که هم شما و نیمای عزیز تلاش بی دریغی کردید
البته عواملش همونطور که گفتی:
خوب مدیریت کل حتی یک بنر گوشه سایت نزد ک کمک شه !
یا حتی جایزه مناسب ...
و دوستانی که فکر میکنن مدیریت بیاد یکی 2 تا آموزش در ماه بزاره یا مقاله و ... تهیه کنه
خوب این که شکی درش نیست مدیر این کار رو باید انجام بده و یکی از بازوهای اصلی بخش هست
به عنوان کاربر عادی خدمتتون میگم : پستهایی که آغاز شده از من رو مرور کنید ..
تا تونستم و وقت کردم از آموزش بگیرید تا ترجمه و ... برای بخش گذاشتم و تا جایی ک امکان داشته و داره کمک کردم و این کارو ادامه میدم...
ولی همیشه گفتن ، یک دست صدا نداره...
حق با شماست
آیا اگر دلسوزی هست نباید کلی باشه و چه فعال چه متخصص چه کاربر معمولی ؟؟یا فقط مدیران باید تنهایی بهش رسیدگی کنند ؟
با این حرفت موافق نیستم
چون اگر اینطور بود الان پست هایی که برای بخش گالری زده شده وجود نداشت و واقعا به نظرم پست های این بخش که کاربران برای طرح ها میزارن بی شک یکی از مصداق های بارز دلسوزی هست
و همینطور اگر فقط باید مدیران رسیدگی میکردند این تاپیک ایجاد نمیشد!
پس ب نظر من اگر قرار هست کاری بشه باید اصولی بشه
این که از پله اول میخوایم پا بزاریم پله آخر نمیشه
بله شکی نیست و به خاطر همین در پست های قبلیم این درخواست رو از کاربران کردم که شرکت کنند
مثلا راه اندازی مسابقه برای تشویق بخش الان کار اشتباهی هست ... چون مطمینا شکست میخوره باز
موافقم و قانع شدم
پس بهتره به یک نتیجه برسیم تا استارت رو اصولی بزنیم(دوستان هم خواهشا شرکت کنند تا اگر اشکالی یا موردی هست یادآور بشن)
بهتره اول کار آموزشی جدید توی بخش بشه همراه با تبلیغ ک اگر موافق باشن دوستان با انتخاب یک مدیر دیگه ( که ب زودی اعلام میشه) و تقسیم کار بهتر ، اول بخش بار علمیش ب حد قابل قبول برسه بعد بریم سراغ گام اساسی
با بخش اول موافقم ولی با بخش بعدیش خیر
چون من یکی که حاضر نیستم شما از مدیریت این بخش کنار بری و وجودت رو لازم میدونم برای این انجمن
از همینجا مخالفتم رو اعلام میکنم از اینکه شما از مدیریت بخوای بری(البته من کوچکتر از اون هستم که بخوام امر و نهی کنم ولی به حساب یک خواهش بزارید)
امیدوارم همه ی کاربران همکاری کنن و ما هم در کنار اونها بتونیم بخش رو پر بار تر و محکم تر جلو ببریم
همچنان امیدوار...
ببخشید من خیلی جاها رک صحبت کردم ؛ فکر میکنم لازم بود
100درصد لازم بود تا به نتایج نهایی برسیم
در آخر دوباره از استارتر عذر میخوام
به نظرم تمام کاربران حداقل این بخش باید نظراتشون رو هرچند کوتاه در مورد آینده انجمن گفته بشه
شرمنده که زیادی حرف زدم (جو گرفت دی: )
باز هم، همچنان امیدوار