« مهـــــــــــــــم »

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
برای اینکه همه در جریان کار قرار بگیرن، اگه دوست داشتین بذارین تو امضاتون
دستت درد نکنه ابولفضل جان
بنده هم داخل امضا گذاشتم ایشالا که بنتیجه ی خوبی برسیم که به نفع انجمن باشه

آره ، بعضی ها هم هستن جبهه میگیرن .که البته دیگه این اخلاق هرکسی هست
به نظرم درسته که اخلاق هرکسی ممکنه باشه
اما اخلاق درستی نیست!
اگر منظورت بخش نظرخواهی هست صادق جان
که از نظر من کسی وقتی طرحش رو اونجا میذاره باید دیواری که دوره خودش کشیده رو برداره و بزاره بقیه نقدشون رو صریح بگن(در غیر اینصورت دیگه نظرخواهی معنی پیدا نمیکنه)
البته این قضیه از طرف دیگه هم مصداق داره که بعضی افراد از روی غرض یا سهوا باعث ناامیدی طراح میشن!
همچنان امیدوار...

آخرین ویرایش:

nader918

Well-Known Member
سلام
منم میخواستم یه نظر بدم :)
ببخشید اگه یه سر به کار بچه هایی که همیشه هستند بزنید میبینید خیلی ها نظر میدن مثلا
مدیر سایت یا دستیار یا...
ولی اگه کسی تازه بیاد حتی اگه کارش هم خوب باشه نظر نمیدن !!
یا تشکر نمیکنن حالا نه که کسی تشنه تشکر باشه نه !
مثلا خود من حالا مونده تا کار یاد بگیرم ولی خوب اون موقع ها که کار گرافیکی میکردم واقعا کسایی چون آقای بهرامی یا آقا صادق ،ابوالفضل ،ممد نویز و.. نظر میدادن و من خودم خوشحال میشدم که انتقاد میکنن!!
خیلی روی روحیم تاثیر داشت و دنبال میگرفتم !!!
خوب باید همین بزرگوار ها هم نظر بدن تا بچه ها دل خوش بشن دیگه!!

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آره درست میگی
و یه نتیجه ش هم اینه که وقتی تاپیک یه عضو جدید جواب نداشته باشه کم کم پایین میره و کسی نمیبینش!
من به سهم خودم سعی میکنم اینکار رو ادامه بدم!
همچنان امیدوار

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوستان نظری ندارن؟
بنده اولین آموزش رو طبق قولم گذاشتم:
لینک
یه درخواست هم از ماندانا دارم :
اگه میشه محدودیت تعداد عکس ها در پست رو حداقل از انجمن مباحث آموزشی بردارین
چون اینجوری که لینک میدیم زیاد جالب نیست!
ممکنه بار صفحه زیاد بشه اما به نظرم ارزشش رو داره

این تغییرات و ارتقاء کاربران رو که دیدم واقعا خوشحال شدم ایشالا که انگیرنه ای بشه برای هرچه بهتر شدن انجمن
همچنان امیدوار...

Mandana

Active Member
منم خودم تعجب کردم چرا عکسها رو اونطوری نشون میده.منتها با گوشی بودم فکر کردم درست لود نشده:|
چش.ببینماز کجا باید اوکی بشه.درستش می کنم:rose:دستت درد نکنه کلی اموزش خوبی بود^_^ با اجازه ت میذارمش جزو اموزشهای صفحه اول سایت. موفق بباشی

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
منم میخواستم یه نظر بدم :)
ببخشید اگه یه سر به کار بچه هایی که همیشه هستند بزنید میبینید خیلی ها نظر میدن مثلا
مدیر سایت یا دستیار یا...
یا تشکر نمیکنن حالا نه که کسی تشنه تشکر باشه نه !
مثلا خود من حالا مونده تا کار یاد بگیرم ولی خوب اون موقع ها که کار گرافیکی میکردم واقعا کسایی چون آقای بهرامی یا آقا صادق ،ابوالفضل ،ممد نویز و.. نظر میدادن و من خودم خوشحال میشدم که انتقاد میکنن!!
خیلی روی روحیم تاثیر داشت و دنبال میگرفتم !!!
خوب باید همین بزرگوار ها هم نظر بدن تا بچه ها دل خوش بشن دیگه!!

سلام آقا نادر عزیز
درست میگید این هم نکته ی خوبی هست
من تا بتونم نظر میدم راجب کارها ولی خوب بعضی اوقات میام میبینم دوستان دیگه کار رو کامل نقد کردند و به تشکر بسنده میکنم , خیلی از دوستان و مدیران یا کاربران حرفه ای ما هم همینطور هستند
ولی در کل استفاده کردیم و انشاالله نقد هارو بیشتر میکنیم چشم :)

دوستان نظری ندارن؟
بنده اولین آموزش رو طبق قولم گذاشتم:
لینک
یه درخواست هم از ماندانا دارم :
اگه میشه محدودیت تعداد عکس ها در پست رو حداقل از انجمن مباحث آموزشی بردارین
چون اینجوری که لینک میدیم زیاد جالب نیست!
ممکنه بار صفحه زیاد بشه اما به نظرم ارزشش رو داره

این تغییرات و ارتقاء کاربران رو که دیدم واقعا خوشحال شدم ایشالا که انگیرنه ای بشه برای هرچه بهتر شدن انجمن
همچنان امیدوار...

مرسی محمد جان دستتون درد نکنه
ایشون تا دیروقت بیدار بودن و آموزش رو قرار میدادن واسمون که مشکل پیوست تصاویر داشتند اینجا هم ازشون تشکر میکنم
اشناالله مدیران حل میکنند مکشل اون قسمت هم
ممنون از همه ی دوستانی ک توی بحث شرکت کردند
باز هم اگر نظری بود خوشحال میشیم نظرشون رو بدونیم و استفاده کنیم.

farik

Well-Known Member
باسلام خدمت دوستان مجید آنلاینی...
خوب بحث کم کاری بچه ها شد...و من با توجه به کم کاری خودم توی این مدت حس کردم به عنوان یک نمونه بارز بد نیست بیام و یک چند تا از دلایل رو که شاید دوستان بهش کم توجهی کردن رو بگم..
مورد اول رو که بچه ها هم گفتن این بود که خیلی هم اساسی بود این بود که کاربرا و بچه های قدیمی اکثرا درگیر کار و زندگی شدن و وقت کم دارن...اما مورد دیگه ای که شاید کمتر بهش اشاره شد این بود که ما نتونستیم کاربر جدید به جاشون جذب کنیم که فعال هم باشن...مثلا من خودم یادمه اوایل با آموزشهای دوستان قدیمی تر جذب انجمن ها شدم....ولی حالا که نگاه میکنم ...واقعا آموزش ها کمتر شده...و البنه مقصر رو هم اول خودم و بعد بچه های هم ورودی(!!!) میدونم...چرا که اونقدر که به پاسخ دادن به سوالها اهمیت میدادیم شاید مثلا به آموزش ها اهمیت نمیدادیم و کسایی که اموزش میدادن رو هم تشویق نمیکردیم.
مورد بعدی هم که کسی بهش اشاره نکرد سایتهای رقیب بودن...که مثلا توی طمینه طراحی وب خیلی سایتهای تازه استارت زدن و متاسفانه یا خوشبختانه خیلی از بپه های ما رو قاپ زدن...و خوب یادمه که مثلا بچه های php کار اکثرا به یکی از همین فرومهای معروف دیگه مهاجرت کردن...:(
و مورد آخر اینکه شاید اگه یک سمت با اسم گوره آموزشی توی انجمن درست بشه و هر هفته یک یا دو تا آموزش بزاره و مستقل از مدیریت عمل کنه حتی آموزش{یعنی اینکه مسئولیت آموزش رو یکم از روی دوش مدیرا برداریم} بتونیم کاربرای فعال جدید رو دوباره جذب کنیم....برای شروع هم میتونیم از سایتهای خارجی مقاله های آموزشی جالب رو دانلود کنیم...
خوب ببخشید اگه روده درازی کردم...چون خودمم هر وقت تازگیها سر میزدم دلم برای مجیدآنلاین قدیمی تنگ میشد....امیدوارم دوباره برگردیم به قدیما...
با تشکر...موفق باشید...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اول خودم و بعد بچه های هم ورودی(!!!) میدونم...چرا که اونقدر که به پاسخ دادن به سوالها اهمیت میدادیم شاید مثلا به آموزش ها اهمیت نمیدادیم و کسایی که اموزش میدادن رو هم تشویق نمیکردیم.
من هم متاسفانه به اندازه شما و بعضی از دوستان واقعا خوب انجمن سابقه فعالبت ندارم
اما به نظرم پاسخ دادن به سوالات هم نوعی آموزش به حساب میاد!
ولی خب در کل هم نباید جای آموزش مستقیم رو بگیره
و مورد آخر اینکه شاید اگه یک سمت با اسم گوره آموزشی توی انجمن درست بشه و هر هفته یک یا دو تا آموزش بزاره و مستقل از مدیریت عمل کنه حتی آموزش{یعنی اینکه مسئولیت آموزش رو یکم از روی دوش مدیرا برداریم} بتونیم کاربرای فعال جدید رو دوباره جذب کنیم....برای شروع هم میتونیم از سایتهای خارجی مقاله های آموزشی جالب رو دانلود کنیم...
موافقم ایده ی جالبی بود!
اما یه مطلب که هست اینه که با این موافق نیستم که بحث آموزش از مدیران جدا بشه آموزش یه چیزی هست که جزو مدیریت هست
و عملا کار مدیران این نیست که بخوان پست ها رو پاک سازی کنند و... بلکه این کار با ناظم ها هست.
همچنان امیدوار...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوستان و عزیزان گرامی
آموزش جدید آماده شد و قرار گرفت:
ایجاد Blur محوری
کاربران فعالیت نمیخوان انجام بدن؟
به نظرم خوبه که کاربران همونطوری که صحبت میکردند و از مشکلات می گفتند خودشون هم گامی در حل این مشکل بردارند!
همچنان امیدوار...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
mamad.noise
دستتون درد نکنه
بله محمد جان حالا فکر کنم یکم متوجه مشکل شدید
یک دست صدا نداره , ولی امید به خدا , انشاالله بهتر میشه

مانی اون اساسنامه آماده نشد ؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
من هم الان متوجه میشم که بقیه دوستان چرا سر نمیزنن به انجمن.
واقعاً اگر آدم سرش شلوغ باشه، وقت نمیکنه.
من خودم چند ماهی میشه که واقعاً سرم شلوغه. خیلی دلم میخواست که مثل محمد جان آموزش بذارم، ولی هر کاری میکنم وقت نمیکنم.
امیدوارم سرم یه کم خلوت تر بشه تا این استارت دوباره که زدیم رو بتونیم به خوبی مدیریتش کنیم و به جلو ببریمش.
سعی میکنم که زودتر به شما اضافه بشم.
یا علی :rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
یک دست صدا نداره , ولی امید به خدا , انشاالله بهتر میشه
ایشالا...
امیدوارم سرم یه کم خلوت تر بشه تا این استارت دوباره که زدیم رو بتونیم به خوبی مدیریتش کنیم و به جلو ببریمش.
ایشالا
منم شلوغ بودم اما خدا رو شکر تونستم این دوتا رو انجام بدم
کم کم برنامه ریزی میکنم که روزی یکی دو خط ترجمه کنم تا بتونم آموزش های بیشتری بزارم
امیدوارم که تمهیداتی هم اندیشیده بشه از طرف مدیران تا کاربران بیشتری فعالیت کنند چی گفتم دی:
همچنان امیدوار...

farik

Well-Known Member
باسلام..
منم اوضاع مشابهه علاوه بر اینکه چون ترم آخره 25 واحدی رو دانشگاهم...:)...به هر حال به زودی ان شالله یم سلسه آموزش میگذارم...با عرض شرمندگی از دوستان بابت کم کاری ..
موفق باشید..
+تشکر بابت آموزشهای خوب دوستان..

Amir storm

Well-Known Member
پستهای مشابهی هم بوده که از این بحث ها توش شده
چیزی که من بهش رسیدم این بود که قدیم ها یعنی 7-8 سال پیش مدیران انجمن سنشون کمتر بود و وقت آزادتری برای فعالیت داشتن
مثلا تو مایه های 20 سال و با حضور مستمرشون و فعالیت های جانبیشون مثل قرار دادن پلاگینها و ابزار مناسب برای کار گرافیک و آموزش های قوی
بچه ها رو جمع می کردن و هرازگاهی با مسابقات شور و اشتیاق کار در بچه ها ایجاد میشد
ولی الان کمی مدیران سنشون بالاتره و اکثرا یا درگیر کار هستن یا همزمان دانشجو هستن و کار میکنن و وقتی برای فعالیت در انجمن نمیمونه
پیشنهاد من اینه که برای انجمن ها مدیرانی با سن پایین که درگیر کار نیستن انتخاب بشه و البته من چنین کسی رو در بین بچه ها نمیبینم
دلیل دومش هم اینه که بچه هایی که قدیم میومدن و قدیمی محسوب میشدن از طراحان خوب شهرشون بودن و کارهای قوی ارائه میدادن
ولی الان اکثرا برای یادگیری میان و البته جای خوبی رو هم برای این کار انتخاب کردن.

100% موافقم

جدیدترین ارسال ها

بالا