خوشحال میشم در مورد جدیدترین کار فلشم نظر بدید

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام .
بنر فلش این سایت رو ببینید:

www.pikor.ir

این جدیدترین کارمه ، خوشحال میشم نظرتون رو بدونم .

البته توی FF نمیدونم چرا کمی سرعتش پایینه، ولی توی IE بهتره !

نبی

آخرین ویرایش:

overcrash

Active Member
ضربه ها قشنگ شده - خوب بود
اما کلا حرکت ماشینها (اومدن و رفتن) و سفید شدنشون خوب نیست
موفق باشی

shahabworks

Member
کار خوبیه ، میتوانستی برای ماشین هااز اقکت blur استفاده کنی قشنگتر میشد ، دیگه چشمکهای سفید یه کم قدیمی شده.

CMAX

Member
برای PerLoader از فرمول زیر استفاده کن تا از این حالت بایتی خازج شود و قابل فهم تر باشه
کد:
Math.round(getBytesLoaded()/1024);
Math.round(getBytesTotal()/1024);
مثلا
کد:
txt.text = Math.round(getBytesLoaded()/1024)+" of "+Math.round(getBytesTotal()/1024)+"Kb"
اینجوری بنظر بهتر و زیباتر می یاد

NabiKAZ

Well-Known Member
برای PerLoader از فرمول زیر استفاده کن تا از این حالت بایتی خازج شود و قابل فهم تر باشه
کد:
Math.round(getBytesLoaded()/1024);
Math.round(getBytesTotal()/1024);
مثلا
کد:
txt.text = Math.round(getBytesLoaded()/1024)+" of "+Math.round(getBytesTotal()/1024)+"Kb"
اینجوری بنظر بهتر و زیباتر می یاد

اووووه!
48.gif
48.gif
48.gif

تعجبم از اينه که دقيقا روي اين مطلب کار کردم ، اين به فکر خودم هم رسيد اتفاقا ! ولي وقتي تقسيم 1024 کردم ديدم اعشار زياد مياره ! خواستم تا 1 رقم اعشار گردش کنم هر چي گشتم تابعي که تا رقم اعشار دلخواه گرد کنه پيدا نکردم ، سرچ و سند تو آل و.... جواب نداد ! round هم کردم ولي نخواستم عدد صحيح بشه چون کمي غير واقعي ميشد. بنابراين بيخيال شدم و از همون بايت استفاده کردم .
درست تا به همين لحظه هم هنوز به اين فکر ميکردم که چه تابعي براي گرد کردن تا يه رقم اعشار وجود داره ! چون زياد اکشين اسکريپت کار نکردم .
شما تابعش رو داري بهم بگي ممنون ميشم .
بازم ممنونم
نبي
17.gif

YTERROR

Active Member
خیلی شلوغ شئده همه جزیات سایزشون بزرگه برا یهمین زیاد جالب نمیشه گفت شده

اگه سایز عکسها و افکتهات و کمتر کنی + سرعت اجرای فلش خیلی بهتر میشه

NabiKAZ

Well-Known Member
کار خوبیه ، میتوانستی برای ماشین هااز اقکت blur استفاده کنی قشنگتر میشد ، دیگه چشمکهای سفید یه کم قدیمی شده.

در نظر خودم هم بود ولی به نظرم اومد که بلور بیشتر برای کارهای ملایم که از تحرک کمتری برخوردارند مناسبه، برای همچین کاری نیاز به یه افکت که تحرک و جنب و جوش رو بیشتر تداعی کنه نیاز بود که ترجیح دادم اینجوری برن و بیان...
در مورد چشمکهای سفید هم قبول دارم کمی قدیمی شده ولی من هنوز باشون حال میکنم.

در کل از نظرتون ممنونم.
نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
خیلی شلوغ شئده همه جزیات سایزشون بزرگه برا یهمین زیاد جالب نمیشه گفت شده

اگه سایز عکسها و افکتهات و کمتر کنی + سرعت اجرای فلش خیلی بهتر میشه

شلوغ شده ؟!!! کجاش شلوغه ! به نظر من که خیلی خلوته !
"همه جزئیات سایزشون بزرگه" این یعنی چی متوجه نشدم !

منظورت از کم کردن سایز عکسها اینه که کل بنر رو کوچیکتر طراحی میکردم تا تصاویر هم کوچیکتر بشن و سرعت بالا بره ؟! خب اولا من فکر نمیکنم یه عکس کوچیک و یه عکس کوچیکتر چندان روی سرعت تاثیر داشته باشند نمیدونم منظورتون همین بود یا خیر، ضمن اینکه سایز کلی بنر خیلی بزرگ هم نیست چون عرضش که ناچار بودم تمام عرض صفحه رو (995 پیکسل) بگیره و ارتفاعش هم فکر کنم 60 پیکسل خیلی زیاد نباشه و به نسبت عرض متناسبه !

و اینکه نفهمیدم منظورت از کم کردن سایز افکت ها چی بود !!

در مورد سرعت اجرا هم فکر نمیکنم اشکال از بنده باشه ، و اشکال به مرورگر مربوطه همون طور که گفتم در IE مشکلی نداره و فقط در FF کمی سرعت پایینه که اون هم به وقفه اسکرول صفحه فکر کنم مربوط باشه چون اگر فلش رو save کنید و از روی هارد اجرا کنید ، سرعت اجراش هیچ مشکلی نداره .

ممنون از نظر شما
نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
نکته اینکه در این فلش به جز اون 4 تا عکس ماشین و نوشته پیکور که دارای سایه است و نمیشد تو فلش درش بیارم ما بقی جزئیات تماما از ابزارهای فلش استفاده شده و از تصویر استفاده نشده .

راستی میشد اون نوشته پیکور هم با همون سایش توی فلش در بیارم !؟

NAKOOT

Well-Known Member
قشنگ شده ولی یکم از رنگهای زنده تر استفاده می کردی بهتر بود ...
مخصوصا رنگ بک گراند ...
حاشیه عکس ها هم سفیدی داشت ...
موفق باشی ...

behto

New Member
من فتوشاپ كارم ولي فكر مي كنم در انتخاب رنگ آبي با زرد و سفيد دقت بيشتري بكني چون بايد يكي از آنها تند باشند مثلا چون منظور نشون دادن تراكتورهاست بهتر يا از رنگ سورمه اي تيره استفاده بشه يا يك رنگ تيره ديگه انتخاب بشه ولي در مورد كار flash
كار خوبيه با توجه به اين كه سرعت خوبي هم داره
در ضمن من لازم دارم flash را به طور اصولي ياد بگيرم اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد.

CMAX

Member
سلام

این تابعی که می حواستی و البته کار دوست خوب ما مدیر انجمن فلش یعنی amir_s است .

کد:
function roundD(num:Number, num_d:Number):Number {
    num_str = String(num);
    num_arr = num_str.split(".");
    num_str2 = num_arr[1];
    num_str2 = num_str2.slice(0, num_d)+"."+num_str2.slice(num_d, num_str2.length);
    num_str2 = Math.round(Number(num_str2));
    if (num_str2 == 100) {
      return Number(num_arr[0])+1;
    }
    num_ret = num_arr[0]+"."+num_str2;
    return num_ret;
}

بارامتر اول برای عددی که می خوای رند کنی (num)و بعدی برای تعداد رقم اعشاری که داشته باشد

کد:
txt.text = roundD(Math.round(getBytesLoaded()/1024),1)+" of "+roundD(Math.round(getBytesTotal()/1024),1)+"Kb"
خوش باشی و موفق :wink:

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
قشنگ شده ولی یکم از رنگهای زنده تر استفاده می کردی بهتر بود ...
مخصوصا رنگ بک گراند ...
حاشیه عکس ها هم سفیدی داشت ...
موفق باشی ...

اگه منظور از رنگ مرده ، رنگهای تیرست که خب سیاست کلی و قالب کلی سایت اینطور انتخاب شده بود و بنر هم از قالب کلی سایت پیروی میکنه ...

حاشیه عکسها شاید بهتر میتونستم در بیارم که سفیدی نداشته باشه ولی چون حجم فایل خروجی برام خیلی مهم بود ، این بود که تا حد امکان پالت رنگ رو کوچیک کردم و از تصاویر gif با 128 رنگ استفاده کردم . البته خیلی تفاوتی با 256 رنگ نداشت . اما میتونستم از png با 24 هزار رنگ هم استفاده کنم که دیگه هیچ سفیدی دور کار نباشه ولی حجم کار بسیار بالا میرفت.
در کل این کمترین حجم و بهترین کیفیتی بود که تونستم در بیارم.

بازم ممنون
نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام

این تابعی که می حواستی و البته کار دوست خوب ما مدیر انجمن فلش یعنی amir_s است .

function roundD(num:Number, num_d:Number):Number {
num_str = String(num);
:
:

ای ول !
کد جالبی بود ، خوب کار کرد.
از لطفت ممنونم.

NabiKAZ

Well-Known Member
من فتوشاپ كارم ولي فكر مي كنم در انتخاب رنگ آبي با زرد و سفيد دقت بيشتري بكني چون بايد يكي از آنها تند باشند مثلا چون منظور نشون دادن تراكتورهاست بهتر يا از رنگ سورمه اي تيره استفاده بشه يا يك رنگ تيره ديگه انتخاب بشه ولي در مورد كار flash
كار خوبيه با توجه به اين كه سرعت خوبي هم داره
در ضمن من لازم دارم flash را به طور اصولي ياد بگيرم اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد.

نظر شما متین .
شما نظرتون این است که یک رنگ باید نسبت به بقیه تند تر باشه تا توی چشم بیاد؟ خب رنگ نارنجی ماشین ها به نسبت زمینه تیره ، خیلی تو چشم نمیزنه؟ در ضمن فکر میکنم یکم سلیقه ای هم باشه و هیچ الزامی نباشه...

گفتی رنگ سورمه ای تیره ، اگر منظور خود ماشینهاست که نمیشه سورمه ای تیره باشن چون طبیعت تصاویر رو نباید تغییر داد. اگر هم منظور این بود که زمینه باید این رنگ باشه ! که خب هست ! نیست؟! :->

از لطفت هم ممنونم.

راستش من نه تنها فلش، بلکه هیچ شاخه کامپیوتر رو اصولی یاد نگرفتم و همینجوری از هر جایی شروع میکردم ... در مورد کار کردن اصولی باید از اساتید کمک گرفت نه مایی که همینجوری یه چیزایی دیدیم و انجام دادیم ...;-)

چاکریم
نبی

shahabworks

Member
نکته اینکه در این فلش به جز اون 4 تا عکس ماشین و نوشته پیکور که دارای سایه است و نمیشد تو فلش درش بیارم ما بقی جزئیات تماما از ابزارهای فلش استفاده شده و از تصویر استفاده نشده .

راستی میشد اون نوشته پیکور هم با همون سایش توی فلش در بیارم !؟

میشه چرا نمیشه ؟ فلش 8 که افکت سایه داره. تازه میتونی سایه رو جدا از نوشته کنی که جالبتر بنظر بیاد یعنی حرکتشون جدا از هم باشه:mrgreen:

بالا