خوشحال میشم در مورد جدیدترین کار فلشم نظر بدید

NAKOOT

Well-Known Member
میشه چرا نمیشه ؟ فلش 8 که افکت سایه داره. تازه میتونی سایه رو جدا از نوشته کنی که جالبتر بنظر بیاد یعنی حرکتشون جدا از هم باشه:mrgreen:

من چند وقتی بیشتر نیست به فلش گیر دادم و دارم کار می کنم ...
این افکت سایه کجای فلش 8 هستش ...
ممنون رفیق ...

YazdSwf

New Member
اووووه!
48.gif
48.gif
48.gif

تعجبم از اينه که دقيقا روي اين مطلب کار کردم ، اين به فکر خودم هم رسيد اتفاقا ! ولي وقتي تقسيم 1024 کردم ديدم اعشار زياد مياره ! خواستم تا 1 رقم اعشار گردش کنم هر چي گشتم تابعي که تا رقم اعشار دلخواه گرد کنه پيدا نکردم ، سرچ و سند تو آل و.... جواب نداد ! round هم کردم ولي نخواستم عدد صحيح بشه چون کمي غير واقعي ميشد. بنابراين بيخيال شدم و از همون بايت استفاده کردم .
درست تا به همين لحظه هم هنوز به اين فکر ميکردم که چه تابعي براي گرد کردن تا يه رقم اعشار وجود داره ! چون زياد اکشين اسکريپت کار نکردم .
شما تابعش رو داري بهم بگي ممنون ميشم .
بازم ممنونم
نبي
17.gif

لام خیلی کارت قشنگ بود من که خودم تو این زمینه ها ضعیفم یعنی از بس کار کشیدم از این تفلی نمی کشه باید بهم بگن بسازم ولی تابع اون که خواستی من امتحان نکردم ولی باید float 3.1 کار کونه موفق باشی بای بای

NabiKAZ

Well-Known Member
لام خیلی کارت قشنگ بود من که خودم تو این زمینه ها ضعیفم یعنی از بس کار کشیدم از این تفلی نمی کشه باید بهم بگن بسازم ولی تابع اون که خواستی من امتحان نکردم ولی باید float 3.1 کار کونه موفق باشی بای بای

سلام
این float که گفتی منظورت تابعه ؟! اما همچین چیزی ندیدم ! به هر صورت تابع گرد کردن اعداد رو جناب CMAX در صفحه قبل گذاشته .

NabiKAZ

Well-Known Member
میشه چرا نمیشه ؟ فلش 8 که افکت سایه داره. تازه میتونی سایه رو جدا از نوشته کنی که جالبتر بنظر بیاد یعنی حرکتشون جدا از هم باشه:mrgreen:

سایه بله ! توی 7 هم هست ...
اما نه اون جور سایه ای که من دادم ، سایه ای که من استفاده کردم گرادینت هست که تو فلش ندیدم.
در مورد جدا سازی سایه از نوشته هم به ذهن خودم رسید ولی بعدش به نظرم غیر منطقی اومد ، چون از نظر حجم هیچ تفاوتی نمیکرد. و در سایز 100% هم اصلا مشخص نبود که عکس استفاده شده یا با قلم فلش نوشته شده . در نتیجه دلیلی برای جدا سازی سایه از نوشته ندیدم و هر دو رو گرافیکی از تو فتوشاپ آوردم .

ممنون
نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
در فلش 8 قسمت فیلترها
[LTR]window>properties>filters[/LTR]
البته فقط روی movieclip و text اعمال میشه و گرادیانت هم هست :cool:
غیر از اون افکت های دیگه ای هم داره

درسته !
کاملا حق با شماست .
من از فلش 7 استفاده میکنم به همین خاطر نمیدونستم .
اما مخصوصا از فلش 7 سعی میکنم استفاده کنم و اون به خاطر اینه که ممکنه خیلی ها Flash Player شون بروز نباشه.
یعنی اگر من از این filter های فلش 8 استفاده کنم ، کسی که flash player 7 نصب داره ، میتونه این افکت ها رو مشاهده کنه ؟
فکر نمیکنم !
به همین خاطر از فلش قدیمی تر سعی میکنم استفاده کنم.

shahabworks

Member
درسته !
کاملا حق با شماست .
من از فلش 7 استفاده میکنم به همین خاطر نمیدونستم .
اما مخصوصا از فلش 7 سعی میکنم استفاده کنم و اون به خاطر اینه که ممکنه خیلی ها Flash Player شون بروز نباشه.
یعنی اگر من از این filter های فلش 8 استفاده کنم ، کسی که flash player 7 نصب داره ، میتونه این افکت ها رو مشاهده کنه ؟
فکر نمیکنم !
به همین خاطر از فلش قدیمی تر سعی میکنم استفاده کنم.

منم از همین روش استفاده میکنم منتها چون فلش پلیر 9 خیلی وقته ارائه شده من از پلیر 8 استفاده میکنم یعنی همیشه از یک نسخه قبل:wink:

CMAX

Member
من همین طوری اودم یه نکته دیگه هم به ذهنم رسید
چرا تکست لودینگت قابل Select است
براش از این کد استفاده کن و یا تو قسمت Property دکمه Selectable رو غیر فعال کن

کد:
txt.selectable = false

بهر حال موفق باشی ..

salam .
khobin .
mazayaaa------------
kareton ghashange
onja ke teraktor avalin bar miyofte va hamechi tekon mikhore jalebe.
moshkelat ---------------
vaghean bad select kardin cheghad aksa renje dareeee ro tamome kareton tasir gozashteeee
benazare man hatman dorostesh konid .
az ye harekat be nazare man ziyad estefade kardi yani ziyad hame chiz mikhore be in varo on var
albate in akhariiii nazareeeee mane moshkele baner nist
---------------------------------
movafagh bashi

ye darkhasti ham daram misheeeee in loadingo be ma yad bediiiii
[email protected]
vaghean yad midin man hanoz balad nistam

pasima67

New Member
عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

NabiKAZ

Well-Known Member
من همین طوری اودم یه نکته دیگه هم به ذهنم رسید
چرا تکست لودینگت قابل Select است
براش از این کد استفاده کن و یا تو قسمت Property دکمه Selectable رو غیر فعال کن

کد:
txt.selectable = false

بهر حال موفق باشی ..

جالبه که هر چی نکته ریز دوستان میگن قبلش به ذهن خودم هم رسیده بوده !!
درسته خودم هم خوشم نمی اومد که سلکت بشه ، اما من این دستور رو نمیدونستم ;-) گفته بودم که مبتدی هستم .

ممنون از توجهت

NabiKAZ

Well-Known Member
salam .
khobin .
mazayaaa------------
kareton ghashange
onja ke teraktor avalin bar miyofte va hamechi tekon mikhore jalebe.
moshkelat ---------------
vaghean bad select kardin cheghad aksa renje dareeee ro tamome kareton tasir gozashteeee
benazare man hatman dorostesh konid .
az ye harekat be nazare man ziyad estefade kardi yani ziyad hame chiz mikhore be in varo on var
albate in akhariiii nazareeeee mane moshkele baner nist
---------------------------------
movafagh bashi

ye darkhasti ham daram misheeeee in loadingo be ma yad bediiiii
[email protected]
vaghean yad midin man hanoz balad nistam

در مورد سلکت عکسها در یکی دو صفحه قبل توضیح دادم که چرا اینطوریه ! بیشتر به خاطر حجم کار بود و اینکه از gif 256 رنگ بیشتر از این انتظار نمیره ، البته سایز و کیفیت اصل عکسها بالا بود و من حتی در حالت لبه های ملایم شده با feather=2 و خروجی png-24b هم امتحان کردم ولی هر عکس حدود 90 کیلوبایت شد ! الان تصاویر لبه تیز و به صورت خروجی gif-128 رنگ هستند و باز هم هر عکس حدود 20 کیلو شده که به نظرم زیاده ! در واقع اشکال از بریدن عکس نبوده ، مشکل از نوع خروجی آب میخوره که برای ملایم شدن لبه ها باید png باشه که حجم بالا میره ...
از کدوم حرکت خیلی استفاده کردم ؟! یعنی چی خیلی زیاد همه چیز به این ور و اون ور میخوره !

بازم از نظرت ممنون
نبی

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

وا ! این همه ؟!!!
آدم روحیه میگیره !
از وقتی که این تاپیک رو زدم کلی به خودم امیدوار شدم ، خیال میکنم خیلی حالیمه ;-)

smmousazadeh

Well-Known Member
كنار combo>line type‌ كه single line يا multi line بودن رو مشخص ميكنه يه دكمه است كه با Ab مشخص شده و به صورت پيش فرض فعاله و مخصوص selectable بودن TF است.

parham85

Member
سلام دوستان بزرگوار
لطفا يكي بنده رو راهنمايي كنه.
يه سايت فلش ساختم اما متاسفانه روي سيستم‌هايي كه فلش پلير ندارن اجرا نميشه
بايد چه كنم؟
www.e-mdf.com
آيا مشكل از طراحي است يا خير اين يك امر عادي هست

جدیدترین ارسال ها

بالا