جدیدترین ارسال های پروفایل

سلام سجاد

داشتم توی بوتیوب دنبال آموزش نصب ویندوز 10 می گشتم یکدفعه دیدم ویندوز 11 می خواد بیاد. ویدئو زیر از دقیقه 2:25 به بعد که وارد ویندوز می خواد بشه نگاه کن.

لینک
سلام
این سایتی که من بتونم برای ویندوز 10 نظرات خودم رو بفرستم می دونی کجاست. قبلا یک سایتی مایکروسافت داشت که می تونستم بفرستم و رده بندی داشت. مثلا از منو انتخاب می کردم برای مثلا start menu یا ظاهر ویندوز 10. الان هر چی می گردم نیست. فقط نوشته باید ویندوز 10 داشته باشید و از feedback hub استفاده کنید.
هنوز وارد بحث power director نشدم . یه نیم ساعت ، یک ساعت جلوتر بزنی ، آموزش power director شروع میشه .

ضمن اینکه نمیدونم میخوای گرافیک و ویرایش ویدئو یاد بگیری یا نه ، اگه آره ، قطعا محصولات آدوب مثل پریمیر و افترافکت را توصیه میکنم .
power director وقت تلف کردنه .
ما از گرافیک اومدیم توی برنامه نویسی ، تو بعکس ما از برنامه نویسی میری سمت گرافیک آیا؟ :green:
سلامی مجدد
پیام اول ات را اصلا جریانش را متوجه نمیشم که منظورت چیه.
پیام دومت هم که من اون آهنگ را نشنیدم . (اگه شنیده هم میبودم ،حال و حوصله ی ترجمه نداشتم :) ) . من بیشتر آهنگ حامد زمانی گوش میکنم . آهنگ هایی که کلا محتوا داشته باشن .

پیام آخری هم درسته . اون قسمت ، همون قسمت اولش هست . اون تیکه ، مکملِ آموزش color director بود که قبلش آموزش داده شد .
مثل اینکه آموزش powrdirector از اولش نیست گرچه part01 هستش. چون من از همون اول می خواستم که اصلا چطوری یک ویدئو رو از کامپیوتر واردش کنیم و افکت گذاری کنیم و با تایم لاین آشنا بشم. یعنی کلیات کار یاد بگیرم ولی این از همون اول رفته سراغ تغییر رنگ پیراهن نقی معمولی.
یه خواهشی هم دارم. این آهنگ بار جنگی من شلوار پلنگی من که خیلی کولاک کرده رو می شه برای توی فایل ورد متن مازندرانی اونو بنویسی و زیرش معنیش رو بنویسی. یعنی هر مصرع یا بیت که تموم می شه یه اینتر بزن. می دونم کار داری ولی اگه وقت داشتی. الان به صورت ناقص متن و ترجمش هست ولی هم کامل نیست هم اون چیزی که وحید مرادی میگه با اون چیزی که به صورت مازندرانی نوشته شده فرق داره. خیلی این آهنگ قشنگه با powerdirector ساختنش
برای نصب ویندوز10: توی همه عکس ها جایی که طرف انتخاب کرده عین فیلمه فقط عکس دوم 2.jpg که می بینی روی send requred اولی رفت کلیک کرد که توی تصویر زودتر عکس گرفتم پایینی رو نشون میده. فکر کنم به صورت مجازی نصب کرده و بعضی از جاهای نصب رو نشون نمیده . ببین این مراحلی که رفته درسته. اگه فیلم کاملی از مراحل نصبش هست لینکش رو برام بفرست

سلام سجاد

این آموزش powerdirector که توی سایت p30download بود حذف شده? چون نمی تونم پیداش کنم
سلام خوب هستین این مطلب ک نوشتین به درآمد نود میلیونی برسیم یعنی چی توضیح بدین؟
بالا