سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
پاسخ داد.
apt install lxde-core دستور بالا را که زدم گفت جدیدترین ورژن را داری ، یعنی دیروز زده بودم.... و این را deepseek گفت بزن: apt install...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک : تا اینجا در مورد نصب لینوکس چه کردیم؟ خلاصهای از کارهایی که تا الآن انجام دادیم: ✅ مراحل انجام شده: ۱. نصب Termux (فرض شده...
Jan 30, 2026
bemia
ارسال کرد در موضوع
What are the real trade offs between white label exchange software and custom built platforms at scale?
در
نیازمندیهای عمومی
.
White label platforms are great if you want to get live quickly. Most of the trading engines, wallets, admin tools are already built...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تعریف و کاربرد ترموکس و لینوکس https://sophosfirewall.ir/difference-between-termux-and-linux
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
https://www.zoomit.ir/mobile-learning/434995-ubuntu-android-how-to در سایت بالا هم لیتوکس بر ترموکس گفته شده و گفته ترموکس گیت هاب نصب...
Jan 30, 2026
Soderberg3w
updated their
status
.
If you find yourself in a similar situation, I recommend starting with DCS's complimentary consultation . They will assess your case...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
دسکتاپ lxde-core apt install lxde-core -y دستور بالا برای نصب دسکتاپ برای دبیان است. سالک: تابحال که زیاد حافظه اشغال نشده...زیر یک...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تبریک! نصب کامل شد! عالی! دبیان با موفقیت نصب شد! ✅ --- نتایج: · ✅ دانلود کامل: ۳۳.۷۶ مگابایت Log in with: proot-distro login...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: داخل دبیان چه کار می تونم بکنم؟ به اندازه ترموکس اختیارات داره؟ داخل دبیان چه کار میتونی بکنی؟ جواب کوتاه: خیلی بیشتر از...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: pkg install proot-distro proot-distro install debian proot-distro login debian در مورد این ۳ دستور توضیح بده ، دومی چه کار می...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: دبیان پایدارتره ، توصیه به نصب دبیان می کنم ، بعدا خودتون ابونتو را می توانید سر فرصت تست کنید. من کل تاپیک را ادیت کردم هر جا...
Jan 30, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چگونه قیمت لوله استیل و خرید لوله اسپیرال میتوانند پروژه شما را بهینه کنند؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چگونه قیمت لوله استیل و خرید لوله اسپیرال میتوانند پروژه شما را بهینه کنند؟ در صنعت و ساختمانسازی، تصمیمگیری درست درباره انتخاب مواد...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
لیست مطالب: در صفحات یک و دو ، با هوش مصنوعی deepseek مشغول نصب لینوکس بودیم.ولی اون موقع من درست نمی دونستم با vnc viewr کار کنم و صفحه...
Jan 30, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
منطق و الگوریتم برنامهنویسی
.
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی خلاصه تاپیک و مشکلات اصلی کار: ابتدا لینوکس در ترموکس با proot نصب می کنیم. اکثر بحث های این تاپیک پیرامون...
Jan 30, 2026
joseph65q
به موضوع
"HOW DO I RECOVER MY MISSING USDT OR BITCOIN? USE THE SERVICES OF ALMIGHTY RECOVERY COIN
پاسخ داد.
It's a joy to write this review. Since I began working with Marie at the beginning of 2018, the service has been outstanding. Hackers...
Jan 30, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چرا انتخاب جرثقیل دکل بلند میتواند پروژه شما را حرفهای کند؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چرا انتخاب جرثقیل دکل بلند میتواند پروژه شما را حرفهای کند؟ در پروژههای ساختمانی و صنعتی بزرگ، حمل بارهای سنگین در ارتفاع بالا یک...
Jan 30, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چطور انتخاب درست تجهیزات، آشپزخانه را به یک فضای لوکس و حرفهای تبدیل میکند؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چطور انتخاب درست تجهیزات، آشپزخانه را به یک فضای لوکس و حرفهای تبدیل میکند؟ وقتی صحبت از آشپزخانه مدرن میشود، دیگر فقط کابینت و صفحه...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
Termux ترموکس در گوشی اندروید ، برنامه نویسی
پاسخ داد.
یک مرحله قبلش اون آیکونهای بالای صفحه بود ولی قسمت سبز کم رنگ میان صفحه که عکس موش داره نبود.....به عکس بالای این پست نگاه کنید. فقط یک...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تصویر زیر دسکتاپی است که من دارم در vnc viewer: یک راه اینه deepseek را نصب کنید و هر دستوری در ترموکس می زنید ، جواب ترموکس را کپی...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
یک چیزایی را deepseek خوب نگفت و ممکن است باعث اشتباه شما بشه. در vnc viewer چکار کنیم؟ دکمه بعلاوه را می زنیم تا یک اتصال درست کنیم...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بگذارید از ابتدا و با زبان ساده و مرحله به مرحله توضیح بدهم، انگار که به یک نفر که اولین بار است با این چیزها کار میکند، درس میدهم...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
فصل 1: مفاهیم پایه 1.1 VNC چیست؟ VNC مخفف Virtual Network Computing یک پروتکل ارتباطی برای کنترل از راه دور کامپیوتر است که اجازه...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
روشهای ساخت فایل پایتون در Termux: 1. با ویرایشگر micro (پیشنهادی): # ساخت فایل جدید micro new_file.py # یا ساخت و ویرایش فایل...
Jan 30, 2026
تازه چه خبر
بالا