سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
Termux ترموکس در گوشی اندروید ، برنامه نویسی
پاسخ داد.
در اینجا هوش مصنوعی پیشنهاد نصب لینوکس در ترموکس را داد که برای اینکه تاپیک خراب نشه ، اون پستها را به تاپیک دیگری منتقل کردم: نصب...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
pkg update && pkg upgrade pkg install x11-repo pkg install termux-x11-nightly سه دستور بالا را درترموکس زدم اجرا شد قبلا از گیت هاب ،...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در این پست و پست بعدی ، تلاش برای گرافیکی کردن ترموکس با یک نرم افزار کمکی دیگر بود.یعنی ترموکس ایکس ۱۱.ولی هنوز موفق نشدم.در پست...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: آیا opencv روی ترموکس در گوشی نصب میشه؟ Deepseek: بله، OpenCV روی Termux قابل نصب است، اما این فرآیند نیاز به کامپایل از سورس...
Jan 30, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
pkg install termux-api....سالک: باید ترموکس و نرم افزار termux:api را از f droid دانلود کنید تا به سخت افزار دسترسی داسته باشید. پست اول...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxdebug.acodefree Acode editor......یک ادیتور است ، شاید بشه جایگزین nano و vim...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
وقتی apt list می زنیم در ترموکس کلی اسم میاد ، deepseek میگه اینها لیست repository است.برای خروج از لیست q را بزنید. apt list...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
با زدن cd و اینتر به ریشه برمی گردیم. منبع: https://virgool.io/coderlife/termux-q7law1fhveje مطالب دیگر سایت بالا: آموزش اضافه کردن...
Jan 29, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
آیا میتوان با یک انتخاب درست، هم جذابتر دیده شد و هم ماندگارتر در ذهنها ماند؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
آیا میتوان با یک انتخاب درست، هم جذابتر دیده شد و هم ماندگارتر در ذهنها ماند؟ زیبایی در دنیای امروز فقط به ظاهر لحظهای خلاصه...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
جمع بندی تا اینجا سالک به هوش مصنوعی deepseek: خوب ، با کمکهای تو رسیدیم به ساختن فایل پایتون در ترموکس آفرین! بهت تبریک میگم...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:این را زدم: ساختار درختی نصب کن pkg install tree ساختار درختی نصب شد. اینو بزن: tree -L 2 که ساختار درختی بگیری. در زیر ساخت پوشه...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: رفتم داخل استوریج ، چطوری بیام بیرون؟ برای خروج از پوشه storage/shared: موقعیت فعلی تو: pwd خروجی احتمالاً...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چطوری برنامه ام را حالا اجرا کنم؟ برای اجرای برنامه پایتون در ترموکس: اگر فایل را قبلاً ساختهای: ۱. برو به پوشهای که فایلت...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
راههای خروج از نانو وقتی گیر کردی: روشهای فوری خروج: ۱. خروج عادی (اگر تغییرات ندادی): ``` Ctrl + X ``` اگر تغییراتی داده باشی،...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
برنامه اول: import random number = random.randint(1, 10) for i in range(3): guess = int(input("Guess (1-10): ")) if guess ==...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک :صفحه ترموکس را چطوری از پیامهای قبلی پاک کنم؟ در ترموکس چند روش برای پاک کردن صفحه (clear) وجود داره: روشهای پاک کردن صفحه...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: requests برای چیه بیست خط Deepseek: Requests یک کتابخانه پایتون برای ارسال درخواستهای HTTP است. کاربرد اصلی: ارتباط با...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در بیست خط بگو pandas چیه Deepseek: Pandas یک کتابخانه پایتون برای کار با دادههای جدولی است. کاربرد اصلی: تحلیل، پاکسازی و...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
.سالک: سه پست از اینجا به بعد برای این بود که سرعت پایین بود می خواستم ببینم numpy و پاندا و رکوئست چیه تا فعلا نصب نکن بزارم برای بعد...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: به deepseek گفتم می خوام پایتون کار کنم ، گفت: عالی! برای برنامهنویسی پایتون در ترموکس، این مراحل رو دنبال کن: نصب پایه پایتون...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: طبق راهنمایی هوش مصنوعی در پست قبل این را زدم: pkg install nano vim این ها دو تا ادیتور هستند برای کدنویسی. بعد زدم: pip install...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من مجدد ترموکس را نصب کردم ، چی باید الان نصب کنم؟ Deepseek: عالی که ترموکس رو نصب کردی! حالا میتونی خیلی چیزها رو امتحان کنی...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
نحوه فعال کردن دسترسی به حافظه کارت SD موبایل برای کار با پایتون در ترموکس برای ذخیره بسته و دستورات Termux روی گوشی، باید دسترسی خواندن...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
اگر یکسال پیش این اپلیکیشن را نصب کردهاید و حالا مجددا میخواهید بستههای نصب شده را ارتقا دهید، باید در قسمت تایپ دستورات، کد زیر را...
Jan 29, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
کارهای ضروری بعد از نصب ترموکس در قسمت پایینی نوار اعلان، دو گزینه Exit و Acquire wakelockTermux وجود دارد. گزینه Exit نرمافزار را...
Jan 29, 2026
تازه چه خبر
بالا