Zone Alarm

با سلام
من از فايروال Zone alarm استفاده مي كنم.
ولي اين فايروال سرعت من را در كل بسيار پايين آورده است
چه كنم؟؟
(البته فايروال بسيار خوبي است و به قول يكي از دوستان براي بيرون رتن پشه هم اجازه مي خواهد)

iranexplorer.net

Active Member
با بخش پشتيباني شركتي كه خدمات اينترنت دريافت مي كنيد تماس بگيرين و سوال كنيد از چه نوع فايروالي در شبكه خودشون استفاده مي كنند.

در حالت كلي استفاده از فايروال توسط كاربر باعث اختلال در سند/رسيو ميشه. بخاطر همون وجود فايروال در سرورهاي شبكه.

iranexplorer.net گفت:
با بخش پشتيباني شركتي كه خدمات اينترنت دريافت مي كنيد تماس بگيرين و سوال كنيد از چه نوع فايروالي در شبكه خودشون استفاده مي كنند.

در حالت كلي استفاده از فايروال توسط كاربر باعث اختلال در سند/رسيو ميشه. بخاطر همون وجود فايروال در سرورهاي شبكه.
سلام
جناب iranexplorer.net عزيز منظور من كند شدن خود ويندوز است.
در هنگام بالا آمدن ويندوز+خاموش شدن+كار داخل ويندوز

iranexplorer.net

Active Member
سيروس فخر گفت:
سلام
جناب iranexplorer.net عزيز منظور من كند شدن خود ويندوز است.
در هنگام بالا آمدن ويندوز+خاموش شدن+كار داخل ويندوز

سلام.

ZAP هيچ تاثير منفي اي روي سرعت كار شما در سيستم نخواهد داشت؟! تنها كاركرد آن كنترل پاكت هاي دريافتي و ارسالي و اسكن آنهاست.

شايد بتازگي سيستم شما ويروسي شده كه باعث كند بودن اون شده.

پيشنهاد مي كنم نرم افزارهاي زير را دريافت و سيستم خود را از ويروس و تروجان هاي مخرب پاكسازي كنيد:

ٍRegistry Clean Expert : http://www.registry-clean.net
AD-Aware SE : http://www.lavasoftusa.com

مقدار CPU Usage هم در بخش Task Manager - Ctrl+Alt+Del کنترل کنید نرمال باشه. برنامه های مشکوکی که در حافظه موقت قرار دارند حذف کنید.

با استفاده از ضدویروس بروز شده Norton تمام هارد ديسك ها را چك كنيد.

houtanal

Member
من مدت مديديست که از outpost استفاده مي كنم و راضي هستم
در ضمن به فايروال سرور ربطي نداره

iranexplorer.net

Active Member
houtanal گفت:
من مدت مديديست که از outpost استفاده مي كنم و راضي هستم
در ضمن به فايروال سرور ربطي نداره

بي ربط هم نيست. اون اواپل كه فايروال روي شبكه نصب كرده بودم چند مشترك تماس مي گرفتن و ميگفت سرعت پايينه. البته فقط صفحات وب. وقتي تحقيق كردم ديدم اغلب اونها از يك فايروال اضافي استفاده مي كردند. كه باعث اختلال ميشد.

بسته به نوع شبكه ها البته مسلما فرق مي كنه.

منظور ايشون در ضمن سرعت خود سيستم اشون بود، من فكر كردم بارگذاري صفحات رو ميگن.

آقا من MCafee 9.0 رو كامپيوترم نصب است.
يك لحظه هم نمي گذارم غير فعال بشه(مطمپنم ويروسي نيست)
در ضمن من تازه windows عوض كردم(خواهشا" نگيد اشتباه نصب كردي)
و از وقتي ZAP رو نصب كردم مشكلاتم بوجود آمدند

alireza-metal

Active Member
zone alarm از همه نظر معرکست --- بخصوص آخرین ورژنش که همراه با ویروس یاب قدرتمندی اومده --- از همه نظر عالیه ---- البته اینی که شما میگی یه امر طبیعیه و وقتی ویندوز شما بالا میاد این برنامه به صورت خودکار همه فایلهای شما رو scan میکنه و ,و همین امر باعث میشه تا حدودی سرعت سیتم کاهش پیدا کنه --- ولی هیچ موقع به خاطر این کارش قطعش نکن چون خیلی جاها بهت کمک میکنه و برای کارهای خیلی کوچیک هم اجازه میگیره --- موفق باشی

ممنون
ولي آخه باور كنيد زياد هنگ مي كنه كامپيوتر
يه هفته اين برنامه رو كامپيوترم نصب بود شايد 20 بار دستي Restart كردم كامپيوتر را.

amirhomayoun

Active Member
نه من این قدر مشکل ندارم باهاش . ممکنه که سرعت کامپیوتر بیاد پایین (که میاد!) ولی نه این قدر که هنگ کنه. ببینم شاید آنتی وایرس خود zap رو هم نصب کردی آره؟ اگه این کارو کرده باشی دچار مشکل میشی چون ظاهرا آنتی وایرسش با بقیه آنتی وایرس ها مثل نورتون و مک افی تداخل داره!(که طبیعی هم هست!) نسخه pro ش رو که آنتی وایرس نداره نصب کن تا مشکلت حل شه. (البته اگه اصلا مشکل از اینی باشه که من میگم!)

جدیدترین ارسال ها

بالا