yek soal

Narcisus

Member
اگه منظورت كارت ويزيت هست دو اندازه استاندارد داره 8.5*4.5 و 8.4*4.6 البته دومي رو كمي شك دارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا نوید فکر کنم اشتباه میکنین. میدونین 50*70 چقدر میشه!!!!؟

منظور ایشون قطع وزیری هست که همون سالنامه ها و سررسیدها هستن. دوست عزیز سایز دقیقش رو نمیدونم ولی میتونی از روی سالنامه های وزیری اندازه دقیقش رو بدست بیاری.

Broken-home

Member
اندازه کاغذ :50 در 70. اندازه هر صفحه 24.5 در 17.5 قبل از برش و بعد از برش 17 در 23.5. فارسی تایپ کنی درستره.اصلا فینگلیش چرا ؟ اینجا سایته ایمیل که نیست.

آخرین ویرایش:

Narcisus

Member
وااااااااااااااااااااي من اونقدر تند خوندم كه فكر كردم نوشته كاغذ ويزيت :shock:
عزيزم لطف كني فارسي تايپ كني ممنون ميشم
در ضمن عزيزاني كه نميدونن تا اونجا كه من از كتاب ها يادم هست اطلاعات قطع وزيري رو در اختيارتون ميذارم
اندازه بر حسب سانتي متر 16.8 * 24 يعني اندازه سررسيد:cool:
طول سطر مناسبش 11.7 تا 12.5
و كاغذ مناسب اين قطع 7. * 100
اينا اطلاعاتي كه به دست آوردم
در ضمن من نميدونم چرا بعضيها اينجا رو با ميدان جنگ عوضي ميگيرن خب ممكنه كسي اطلاعاتش غلط باشه كه اينجا تصيحش مي كنه:neutral:
قربوستون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شیطونک خواهشا با کنایه صحبت نکین!! اگر شما چند وقته که به این سایت اومدین ما چندین و چند ماهه که با هم هستیم و منم اگر به نوید اینجوری گفتم چون اولا چند وقتی هست که با نوید تو سایت آشنا هستم و ثانیا هیچ برخورد بدی نبوده و منم هیچ منظوری از حرفم نداشتم. پس خواهشا جو تاپیک رو خراب نکنین.

Narcisus

Member
عجبا ديدين ميگم همه دعوا دارن
چرا وجه خوب حرفامو نمي گيرين حالا اين تاپيك نه اينجا همه دختر خاله پسر خاله هستن منم كه غريبم :cry:
من در كل گفتم، شما تنها اين تاپيك رو نگاه نميكنيد خيلي ها هستن كه ديدم با دعوا براي هم پيغام ميفرستن ممكنه يكي از اون ها هم اينو ديده باشه :mad:
درضمن ممنون كه از اطلاعاتي كه دادم تشكر كردين خير سرم رفتم براش تمام كتابامو زيرو رو كردم :oops:
زحمتي نبود قابلي هم نداشت:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا