wooden living room

ea_utopia

Active Member
کاش می دونستم طبق چه اصلی می گین "توی همچین صحنه ای که سالن بزرگ نیست رفلکت کف کم باشه بهتره "
من همچین چیزی نشنیدم و قبول هم ندارم
انا در مورد نور هم عکس نظر شما رو دارم."اگه خیلی روشن باشه خوب نیس " من نمی گم حیلی روشن میگم تا اونجایی که لازمه

amin2001

Active Member
اصل نیست عزیز
احساس هستش :) ببین چی به دلت میچسبه
من وقتی سالن بزرگه با رفلکت زیاد یه کار میکنم که محیط پر تر به نظر بیاد
چون خوده رفلکت که هر Object که میگیره یجور شلوغی حساب میشه
همون طور هم که گفتم من از شلوغی خوشم نماد . ارامش رو بهم میزنه
محیط خلوت با رنگ های شاد همیشه آرامش خاصی رو برای آدم میاره

:wink:

roohollah

Banned
فوق العادست، یا از دستت در رفته! یا خیلی خوف کار کردی...
نمیدونم میدونی که با نور چی کار کردیییییییییی!
توپهههههههههه ریییییییس!
چاکرییییییییییییییییم:D
نه جدا از شوخی، از قصد نور رو اینتوری گزاشتی؟ اگر امدی باشه که خیلی کلکی....:wink:

amin2001

Active Member
مسی روحی جان
نور رو راستش من میخاستم یه محیطی پشت دوربین حس بشه
یعنی در واقع اونجوری که نور اومده و سایه تشکیل داده نشون دهنده ی یه محیطی پشن دوربین هست
از قصد بود روحی جان
البته توی تصویر دوم دیگه اون کار رو نکردم . دیدم به دل همه نمیشینه :wink:

MHD3D

Member
خیلی خوب شده فقط تو فضایی با این نور اون سایه ها چشم و اذیت میکنه.

abbasi_0912

Active Member
سلام امین جان
مگه تو یک آف بزاری من بیام سری بزنم، چیکار کنیم دیگه کار های دیگه نمیزاره، بازم از این کارا بکن. فکر کنم آخرین نفری هستم که نظر میدم

در مورد کار
مدلینگ خوبه ولی فکر کنم فرو رفتگی وسط مبل ها کمی زیاد باشه
در مورد متریال، رنگ دیوار زیادی یک نواخت شده، به طوری که اگر سایه ای کم اون در کار نبود اصلا متوجه نمی شدم که سطحی که تلوزیون روی اون قرار گرفته کمی آمده جلو تر. خصوصا اگر به بالای اون نگاه کنی فقط خطی که پایین اون ایجاد شده نشون میده این سطح کمی جلوتر هست.

نحوه نمایش بافت ( تکسچر ) ها خوبه اما رنگ نه. همین امر باعث شده که سطحی که گفتم خودش رو نشون نده.

به عکس های پایین نگاه کن. اجسام خودشون رو از دیوار جدا کردن. اون هم به خاطر تفاوت رنگ

اما در مورد نور. نور بخشی از طبیعت هست. من به خیلی از افرادی که از دنیای سه بعدی خبری ندارند چند تا کار حرفه ای سه بعدی نشون دادم و ازشون پرسیدم که به نظرت این عکس رو با دوربین عکاسی گرفتن یا با کامپیوتر ساختن . اکثر اونها به خاطر وجود نور خورشید توی صحنه میگفتند که با دوربین عکاسی گرفته شده . وقتی بهشون میگفتم با کامپیوتر ساخته شده باورشون نمی شد. تازه بعضی هاشون هم میگفتن سرکارمون گذاشتی.

اگر بقیه با زیادی نور مشکل دارند به عکس دوم نگاه کنند. بازم اگر مشکلی بود از عینک دودی استفاده کنند.:wink:

توی عکس های اول می بینی که چطور با چند تا رنگ صحنه طبیعی تر جلوه میکنه .
یک مثال معماری داخلی برات میزنم. به عکس اول نگاه کن سمت راست میز نهار خوری می بینی. زیر میز و صندلی ها یک فرش انداخت شده که مشخص میکنه این قسمت برای ناهار خوری است با توجه به این که در کنار پذیرایی هست به خاطر فرش زیر آن وجه تمایزی بین آنها پدید آمده.

نمیدونم تا حالا با مترو تهران رفتی جایی یا نه توی راهرو ها خطوطی رو می بینی که در کف آن وجود دارد این خطوط نه نقط توی مترو بلکه جاهایه دیگه هم هستند این خطوط به انسان حس حرکت رو القا میکنند. به عبارتی مسیری رو مشخص میکند که انسان روی آن حرکت کند.

ببخشید اگر بخوام توضیح بدم خیلی طول میکشه و ......
به نظر من یه سری به کتاب های روانشناسی رنگ، رنگ، مبانی هنر بزن یا حداقل یک اطلاعات کمی هم که شده در مورد اون پیدا کن و بخون

این کتاب ها ذهنت رو بیشتر باز میکنه

برای این که بهتر متوجه بشی که رنگ چیه، یک فایل فلش پیوست دادم که از یک CD آموزش معماری داخلی که تازگی ها از اینترنت دانلود کردم برات میزارم. اول برات مشخص میکنه که رنگ سرد و گرم چیه . در آخر هم نشون میده چطور از چند تا رنگ هم خانواده یک تصویر معماری داخلی درست شده. حتما ببین بقیه دوستان هم پشیمون نمیشند اگر نگاهی کنند.

ببخشید که اطلاعات بنده ناقص بود.

EG.jpg

099992.jpg

پیوست ها

• 3-1CDa.rar
    94 کیلوبایت · بازدیدها: 4

amin2001

Active Member
خیلی ممنون از اطلاعات
و همینطور از فایل

البته این 2تا عکسی که گزاشتی کاملا معلومه که با کامپیوتر ساخته شده

خیلی ممنون از لطفت :)

amin2001

Active Member
خیلی ممنون

لطف دارید به من

بی زحمت فارسی بنویسید

ممنون

امین

abbasi_0912

Active Member
خیلی ممنون از اطلاعات
و همینطور از فایل

البته این 2تا عکسی که گزاشتی کاملا معلومه که با کامپیوتر ساخته شده

خیلی ممنون از لطفت :smile:
امین جان ببخشید نمیشه گفت اطلاعات

اما مین رو تازه دیدم

کاش می دونستم طبق چه اصلی می گین "توی همچین صحنه ای که سالن بزرگ نیست رفلکت کف کم باشه بهتره "
من همچین چیزی نشنیدم و قبول هم ندارم
و
اصل نیست عزیز
احساس هستش :smile: ببین چی به دلت میچسبه
من وقتی سالن بزرگه با رفلکت زیاد یه کار میکنم که محیط پر تر به نظر بیاد

شاید بشه اینطور عنوان کرد، شما یک فضای کوچک دارید که نور خورشید تا عمق 3 متری آن نفوذ میکنه خوب اگر رفلکس زیاد باشه موجب از بین رفتن آسایش روانی و دید انسان میشود .

اما حال یک فضای بزرگ داریم که نور خورشید تا عمق 7 متری آن نفوذ میکنه با قرار دادن رفلکس در کف زمین این نور به نوعی تا عمق 20 متری رو روشن میکنه که موجب کاهش هزینه انرژی میشه

این مسائل از اهمیت خاصی برخوردارند و باید در طراحی ساختمان ها لحاظ شوند

البته میزان رفلکس هم حائز اهمیت هست

تقریبا طبق چنین اصلی

ببخشید که من دیر به دیر جواب میدم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا