پشتیبانی woman

hosienmax100

3D Artist
سلام

خسته نباشید

این کار جدید با منتال ری ..

دیگه از این کارا انجام نمیدم ...:green:

خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بگید _گاما هم خاموش بوده :wink:

موفق باشید /

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
خیلی قشنگ شده.
ولی به نظر من فرم بدنش بشتر به مرد میخوره تا زن.:lol:

درکل زیباستـــ

موفق باشید.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی حسین جان.خدا قوت
ببین آناتومی بدن انسان تو این عکس اصلا رعایت نشده.منظورم نسبت اندازه ها هست.الان این گردن خیلی کلفت شده نسبت به گردن واقعی
پوستش بدک نشده.موهاهم جالب شده.
اما یه جورایی انگار طرف عقب افتادست!:lol:
اگه میخوای این تیپ کارها بکنی باید از صفر صفر آناتومی رو بشناسی
یه مثال بزنم برات.من اولین باری که خواستم اسکیس بزنم از داداشم اول چشم رو کشیدم.بعد گوش ... لب ... چشم .... دماغ ... گردنش....
شکل داغون شده بود.داغون!‌البته روایت ماله 10 سال پیش هست
اما وقتی اصول رو یاد گرفتم اول اومدم گردی صورت و نسبت گردن رو کشیدم.بعد پله پله از کل به جز رسیدم.قبل از اینکه مثلا دماغ رو با جزئیات بکشم اول کار فرم کلی رو با مثلث کشیدم.اینقدر کم زیاد کردم.وقتی به چشمم دلنواز اومد حالا رفتم سراغ جزئیات
حالا تو چیکار کنی!
ببین اگه میخوای ادامه بدی باید از صفر استراکچرش رو بشناسی. از کل به جز برس.نمی دونم تونستم مطلبم رو برسونم یا نه.

hosienmax100

3D Artist
بابا زن به این خوشگلی چرا عیب رو مردم میزاری عقب افتاده کجا بود این تحصیل کردست :wink:

خودمم همین نیت رو دارم دیگه تری دی مکس رو باز نمیکنم واسه این کارا تو پست اول هم گفتم ..

واو 10 سال پیش اناتومی کار کردی الان باید خدا باشی چرا کاری چیزی نزدی تا امروز ؟

بهرصورت ممنونم :rose:

hosienmax100

3D Artist
مرسی علی جان :rose:

فقط زمانی که به حد مطلوب برسم تو اناتومی دیگه وارد فاز تکسچر و رندر و این حرفا میشم البته این نظر خیلی از دوستان هم بوده خب حقیقتش اینه من ضعف دارم تو این مورد ..اینم بخاطر اینه تمرین ندارم ینی زیاد وقت نمیزارم ..من بعد میزارم /

midos

Member
ولی مدل سازی خیلی از قسمت ها رو خواستی بپیجونی ها! مخصوصا قسمت گوش که واقعا تابلو شده که فقط تکسچر کار کردی و مدلش درنیومده! راستی خانومه خیلی گردن کلفت شده ها!! :lol:

Ultra3D

Well-Known Member
از لحاظ فن تری دی کار بسیار شایسته ای هست !

خود رنه ماشا الله آرنولدی برای خودش ! ...

emadmax

Well-Known Member
سلام

به نظر من متریال پوست ، مو و عینک خیلی عالی شدن . حالت مو هم خیلی طبیعی شده. نورپردازی و رندر هم عالیه . :clap:
ولی مدل سازیش رو به قول بچه ها میشد بهتر کار کنی.

نکته:
* البته هر قیافه ای یه زاویه ی خاص داره که زیبا دیده بشه!..... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا