WireLess Lamp !- Maxwell Render

h.khafan

Active Member
دوستان اينجارو داشته باشيد :

This image was suggested for and included in The Best in 3D & 3D Manipulations : Week of July 14 - July 21, 2008 Collection.
http://news.deviantart.com/article/53467/

و همچنين در سايت Deviantart در Daily Deviations :
http://today.deviantart.com/dds/

آقا حامد تبريك
موفق باشيد

ممنون رضا جان خجالتم دادی. :wink:
وقتی فهمیدم شوکه شدم :دی (امان از بی جنبگی :D)

بنده هم تبريك ميگم .

از شما هم ممنونم سروش جان .:)

موفق باشی
حامد

Farrokh

Active Member
بابا حامد
تبریک
راستشو بگو جریان این سایته چیه؟
چرا زود تر بروز ندادی ناقلا؟

h.khafan

Active Member
علی هستم
آتی ... خب چرا زود محو نشدن ؟ یکم کمرنگ و ریز شدن ... درسته ... ولی به نظرم یکم یکم پر رنگ تر می کردی تا همین نزدیکی های لامپ ...
ولی جسارت نشه حامد جان ... انصافا خیلی کار شاخی هست و هیچ حرفی هم توش نیست
به به ... می بینم که deviantart رو ترکوندی ... دمت گرم

سلام علی جان / شرمنده نوشتهی قبل رو که فرستادم هنوز شما چیزی ننوشته بودی جا موندی :دی

بابا اون که گفتم نه شوخی بود / جدی نگیر :) اینجوریم که شما گفتی آره جالب میشد / اون موقع به فکرم نرسید.:cry:

چه جسارتی تمام نظرات شما (اعم از فوح و دیری بری . انتقاد و تعریف و تمجید !) را پذاراییم ...

ممنون از لطفت.:oops:

بابا حامد
تبریک
راستشو بگو جریان این سایته چیه؟
چرا زود تر بروز ندادی ناقلا؟

بابا فرخ :D اینا کارای سریه نباید درز پیدا میکرد ولی کرد :دی
دویانت آرتو نمیشناسی؟ جریان خاصی نیست / امرزو این کارمو گذاشته بودن تو گالری روزشون / منم کلی ذوق کردم :cool:
همین

از لطف شما نیز ممنانیم

موفق باشید
حامد

[REZA]

Member
سلام
نه بابا چرا بي جنبگي!!!!من از اين فاصله دور كف كردم(البته به همراه خوشحالي :دي )

درباره daily deviants هم بايد بگم كه (دوينت ارت يا همون دا خودمون D: )ميگردن هر روز كاراي تاپ رو (از جمله كار آقا حامد مارو :دي) ميزارن تو يه گالري روزانه(يعني هر روز آپديت ميشه) كه واسه خودش افتخاريه!!!(بي شوخي ميگم.)

راستي حامد جان بابت توضيحاتت درباره كار(مولتي لايت و اينا تو صفحه قبلي :دي) ممنونم....كلي استفاده كردم.
موفق باشيد
رضا

h.khafan

Active Member
هه هه
اینیکی دیگه نامردی بود

بازم تبریک می گم

میخندی ؟ بخند :دل

بازم ممنون

سلام
نه بابا چرا بي جنبگي!!!!من از اين فاصله دور كف كردم(البته به همراه خوشحالي :دي )

درباره daily deviants هم بايد بگم كه (دوينت ارت يا همون دا خودمون D: )ميگردن هر روز كاراي تاپ رو (از جمله كار آقا حامد مارو :دي) ميزارن تو يه گالري روزانه(يعني هر روز آپديت ميشه) كه واسه خودش افتخاريه!!!(بي شوخي ميگم.)

راستي حامد جان بابت توضيحاتت درباره كار(مولتي لايت و اينا تو صفحه قبلي :دي) ممنونم....كلي استفاده كردم.
موفق باشيد
رضا

ممنون از توضیحت رضا جان :rose:
اون تویضحات هم وضیفه بود.:wink:

موفق باشید
حامد

جدیدترین ارسال ها

بالا