WIP: Dark Futuristic Alley

hλdi

New Member
سلام.
این نقاشی رو برای صفحه اول وب سایتم انجام دادم. تقزیبا رو به اتمام هست. مراحل کار رو میتونین تو عکسهای زیر ببینین. میخوام بازدید کننده رو قسمتهای مختلف نقاشی که میره لینک بشه به قسمتهای مختلف سایت مثل گالری و ... .
نظرتون رو بگین لطفا
مرسی.

02mar2009_03.jpg
02mar2009_04.jpg
02mar2009_05.jpg

02apr2009_02.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Wow!

ورودتون رو به انجمن تبریک میگم. تا حالا ندیده بودم کسی اولین پستش بره تاپ گالری!! :دی

واقعا قوی کار کردید. پروفایلتون توی cg رو هم دیدم واقعا عالی بود.

فقط طبق روال انجمن کارهایی که به تاپ گالری میرن توی شماره ی بعد مجله هم گذاشته میشن.

اگر لطف کنید و یه سایز بزرگتر (در حد a4 با رزلوشن 72) از طرحتون رو بدید تا توی مجله استفاده کنیم ممنون میشم.

موفق باشی.

hλdi

New Member
مرسی خانم سارا. لطف دارین. :)
تاپ گالری کجاست؟ من که لینکی ندیدم!
حتما کار بزرگتر رو هم میدم. ولی فعلا از اینا استفاده نکنین چون هنوز کار تموم نشده.

arasharia

Member
سلام به شما تبریک می گم بابت کارتون واقعا با دقت کار می کنید. می تونید بگید از چه نرم افزار هایی برای این نوع طراحی استفاده می کنید ؟ ممنون می شم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی خانم سارا. لطف دارین. :)
تاپ گالری کجاست؟ من که لینکی ندیدم!
حتما کار بزرگتر رو هم میدم. ولی فعلا از اینا استفاده نکنین چون هنوز کار تموم نشده.

صفحه ی اول انجمن اگر برید اون منوهای سمت راست یه تصویر کوچیکی هست که مدام عوض میشه.

اونجا تاپ گالری هست و برترین کارهایی که برای نظرخواهی گذاشته میشه اونجا قرار میگیرن.

منتظر کار بزرگتر هم هستم.

موفق باشید. :rose:

hλdi

New Member
خانم سارا این کار نهایی هست. بی زحمت اینو تو تاپ گالری بزارین. اون قبلی رو حذف کنین:

02apr2009_05.jpg

کار بزرگ رو هم براتون پی ام میدم.

@arasharia: مرسی دوست عزیز. اینو با دست کشیدم بعد بردم تو فوتوشاپ سایه روشن زدم و نهایتا تو همون فوتوشاپ رنگ کردم. عکسهای بیشتر بخواهی از مراحل کار ببینی:
http://conceptart.org/forums/showthread.php?t=151483

fery4u69: متشکرم. :)

Saeed-masih

Member
کار زیبایی شده انصافاً جاشم تو تاپ گالریه.......ورودتم به جمعمون تبریک میگم.....

datasun

Member
پسر عالیه خیلی حال کردم :rose:
عین اسکرین شات های بازی ها شده خیلی باحاله شبیه بازی بیوشاک :D
تبریک میگم

<3pehr>

Active Member
سلام
کار خیلی قشنگی شده،خسته نباشی.
فقط واسم یه سوال پیش اومد،چرا نوشته ها چینین؟چرا فارسی نه!!!

سپهر

hλdi

New Member
<3pehr> : متشکرم.
نوشته ها چینی هستن. به دلایل متعدد. از علاقه خودم به فرهنگ خاور دور که بگذریم. میرسیم به تاثیر فرهنگ خاور دور در فیلمهای علمی تخیلی سایبر پانکی و باز هم از اینها بگذریم میریم توی این نظریه که قرن 21 قرن آسیاست ( منظور شرق آسیا هست نه غرب ).

نمی فهمم چی بگم. :-?
آفرین . عالیه کارت:oops:
اما یه چیزی میگم . ایران با وجود گرافیست هایی مثله شماها نمی دونم چرا فیلم یا کارتون نمیسازه که تو دنیا حرفی داشته باشه. واقعا برای ایران متاسفم. آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟

MEGA WAVE

Active Member
عالیه ...

حسابی لذت بردم از کارت و ممنون چون انگیزه بزرگی برای کار بهمم دادی .

شاد زی

RaminAzimi

Member
Perfect!!!
گفتنی ها رو دوستای عزیز گفتن. منم بابت این همه ابتکار بهت تبریک میگم.:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
waoooyy!!
کار بسیار زیبایی شده دوست من ... ترکیب بسیار جالبی شده فقط پخش نور در کارکتر یکم (خیلی کم) مشکل داره .. اون چراغای اطرافش زیاد روی کاراکتر تاثیر نذاشتن از لحاظ رنگ

ولی در کل کار بسیار عالی از آب در اومده ....

تبریک می گم به این سلیقه زیبا و تبریک بابت تاپ گالری .... و تبریک بابت رکوردتون !!!

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا