Windows xp نصب نميشه...!

Tyros

Member
با سلام.
مدتيه كه ميخوام ويندوز xp رو نصب كنم ولي پس از گذشتن از مراحل انتخاب پارتيشن و تغييرات مربوط به درايوها(قسمت مربوط به انتخاب FAT ,...) كه هميشه گزينه آخر رو انتخاب ميكردم و در نهايت مرحله چك كردن درايو انتخاب شده پيغامي به معني زير ظاهر ميشود:

درايو سي شما مساله دارد. صدمه ديده و قابل تعمير نيست. دكمه F3 را بزنيد تا خارج شويد.

كسي ميدونه مشكل از كجاست و چطوري ميشه ويندوز ره نصب كرد!؟؟

ACTIVE

Active Member
شما ميتونيد كارهاي زير رو انجام بديد :

1- يكبار ديگر عمل نصب را با استفاده از يك سي دي ديگر XP امتحان كنيد .
2- درايو C خود تون رو با عمل فرمت يكبار ديگر غالب بندي كنيد اما بدون بكارگيري سويچهاي مربوطه
3- از نرم افزار Hard Repair جهت تعمير هاردتون استفاده كنيد .

من تا اين حد به نظرم رسيد .
موفق باشيد

Tyros

Member
ACTIVE عريز خيلي از راهنمايي شما متشكرم.
فقط بي زحمت سايت دانلودش و كرك يا سريال(اگه داره) واسه ما بفرست...

Tyros

Member
ACTIVE عريز خيلي از راهنمايي شما متشكرم.
فقط بي زحمت سايت دانلود Hard Repair و كرك يا سريال(اگه داره) واسه ما بفرست...

ACTIVE

Active Member
آقا من قبلا به اين و به خيلي از سوال هاي ديگه جواب داده بودم ولي از ساعت 11~12 ديروز جمعه همه اونا پاك شده ... جريان از چه قراره الله علم ... بگذريم .

دوست عزيز من اين برنامه رو توي اينترنت گشتم ولي دانلود پيدا نكردم . ولي يكبار يادمه تو سي ديه برگ سبز ديدم ولي شماره سي دي يادم نيست .
در ضمن از طريق داس ميتونيد از NU8.0 هم استفاده كنيد از بخش Disk Doctor ميتونيد ديسكتون رو چك كنيد و رفع بد سكتور هم بكنيد .

متشكرم .

ACTIVE

Active Member
:!: راستي اون برنامه كه گفته بودم پيدا كردم ميزارمش تا استفاده بكنين
موفق باشيد .

Ali_chi

Member
فكر كنم بهتره قبل از اينكه كاري انجام بدي هاردت رو يه بار Low Level Format كني برنامه اي كه آقاي اكتيو گفتند احتمالا قابليتش رو داره ولي حدس ميزنم براي بدسكتورهاي فيزيكي باشه و به نظر من اول يه بار اونو از طريقه بالا فرمت كني بعد دوباره پارتيشن بندي كني بد نباشه در مورد اون عمليات هم بگم كه عمل Low Level Format مثل شخم زدن ميمونه و حتي پارتيشنها رو هم از رو هارد پاك ميكنه و كلا بدسكتورهاي نرم افزاري رو بر ميداره در ضمن شما اگر كه ايكس پي رو خواستيد پاك كنيد و دوباره نصب كنيد بهتره هميشه فايلهايي كه به جا ميزاره رو هم پاك كنيد مثل Volume Informatin و فايلهاي Restorاونو راستي يه چيز ديگه لينك برنامه اي كه فرمت بالا رو انجام بده ندارم اما Badfixer يا خود برنامه Lowlevelformat رو سرچ كني فكر كنم راحت پيداش كني

Tyros

Member
از آقاي ACTIVE جهت برنامه اي كه در اختيارم قرار دادند و از آقاي Ali_chi در خصوص پشنهادي كه به من كردند تشكر ميكنم
موفق باشيد...

hamidreza093

New Member
من قبلا با اينمورد برخورد كرده ام قبل از هر كاري از -
اطلاعات خود backup تهيه كنيد و هارد خود را مجددا
پارتيشن بندي كنيد احتياجي به استفاده از ابزاري
مانند low level format هم نداريد كه بسيار هم وقت گير هستند مشكل شما در ناحيهMBR(master boot record) ميباشد كه در حقيقت اطلاعات مربوط به ظرفيت پارتيشن ها در آن نگهداري ميشود شايد با فرمانfdisk /mbr هم بتوانيد نتيجه بگيريد

saman_sweden

Active Member
ACTIVE گفت:
آقا من قبلا به اين و به خيلي از سوال هاي ديگه جواب داده بودم ولي از ساعت 11~12 ديروز جمعه همه اونا پاك شده ... جريان از چه قراره الله علم ... بگذريم .

دوست عزيز من اين برنامه رو توي اينترنت گشتم ولي دانلود پيدا نكردم . ولي يكبار يادمه تو سي ديه برگ سبز ديدم ولي شماره سي دي يادم نيست .
در ضمن از طريق داس ميتونيد از NU8.0 هم استفاده كنيد از بخش Disk Doctor ميتونيد ديسكتون رو چك كنيد و رفع بد سكتور هم بكنيد .

متشكرم .
پوزش در مورد پاك شدن بعضي مطالب بدليل انتقال سرور ميباشد و شايد هم در روزهاي آينده هم ادامه داشته باشه
آقا مجيد سعي در انتخاب يك سرور سريع هستند و عرض شود بيش از 500مگا فايل از سروري به يه سرور ديگر انتقال مي يابد
و اين پوزش را از طرف مجيد آن لاين پذيرا باشيد
در مورد سوال دوستمون عزيزان ديگر پاسخ كامل داده اند در ضمن قبل از انيستال يه برنامه بهتره هارد را اسكن ديسك كنيد

ACTIVE

Active Member
ممنون سامان جان
بله بعدا متوجه شدم قضيه چيه ٬ از توجه شما هم نهايت تقدير رو دارم .
شاد باشيد

Tyros

Member
با تشكر از تمامي شما دوستان.
مشكلم حل شد ولي به بخشيد كه دير جواب شما را دادم.
موفق باشيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا