راسنش رو بخواید چند روز ÷یش تو یکی از تایپیک ها دیده بودم که یکی از بچه ها خواسته بود لوگین اول ورود به ویندوز xp راعوض کنه . منم که گفتم همه چیزای ما که مجید آنلاینی است بزار این قسمتش رو هم مجید آنلاینی کنم
. البته شرمنده من زیاد تو فتوشاپ وارد نیستم . برای همین یکم طرحش بد دراومد . بابت این قضیه ما رو ببخشید
حجمش هم حدود 213 کیلو بایته :arrow:
البته تو همون تایپیک قبلی روش استفادش گفته شده بود ولی من یه بار دیگه جهت یادآوری طرز استفاده رو میگم .

حجمش هم حدود 213 کیلو بایته :arrow:
البته تو همون تایپیک قبلی روش استفادش گفته شده بود ولی من یه بار دیگه جهت یادآوری طرز استفاده رو میگم .

برای عوض کردن Windows Logon ابتدا باید ویندوز خودتون در حالت Safe mode بالا بیارید و بعد از اون فایل logonui.exe رو کپی کنین و وارد درایوی که ویندوزتون توش نصب شده بشین.
خوب حالا قسمت مهم کار اینه که وارد شاخه Windows بشید و پس از اون هم وارد شاخه System32 بشین و فایل کپی شده رو همون جا Paste کنین.
در این جاست که یک پیام مبنی برا جایگزینی فایل ما با فایل موجود ظاهر میشه که در این مرحله باید این کار رو تایید کنید و پس از تایید کار تعویض widnows logon تمومه.
خوب! حالا برای اتمام کار ویندوز رو Restart کنین و در حالت معمولی بالا بیاین و از windows logon جدیدتون لذت ببرید.
اگر کنجکاوین که چرا حتما باید در حالت Safe mode بالا امود باید بگم که این کار بدلیل جایگزینی مجدد فایل های پشتیبانی شده ویندوز میباشد و اگه شما در حالت معمولی اینکارو انجام بدید دوباره فایل قبلی ویندوز جایگزین فایل شما میشه و در اینصورت انگار که هیچ عملی رخ نداده!