Windows 2003 Server

akaveh

Member
آقا كسي مي تونه منو راهنمايي كنه كه چه طوري محدوديت 30 روزه بودن ويندوز 2003 سرور رو از بين ببرم
كركExchange Server 2003 Enterp رو كه كسي پيدا نكرد اگه بتونيد تو اين مورد كمكم كنيد ممنون مي شم

saman_sweden

Active Member
akaveh گفت:
آقا كسي مي تونه منو راهنمايي كنه كه چه طوري محدوديت 30 روزه بودن ويندوز 2003 سرور رو از بين ببرم
كركExchange Server 2003 Enterp رو كه كسي پيدا نكرد اگه بتونيد تو اين مورد كمكم كنيد ممنون مي شم
بري اولين بار ميشنوم كه ويندوز 2003 محدوديت 30
دوست عزيز آيا مطمن هستيد ويندوز 2003 محدوديت 30 روزه داره
تا اونحا كه من ميدونم ويندوز بتا محدوديت 120 روزه و يا 260 روزه داره نه محدوديت 30 روزه
براي اينكه من با microsoft همكاري دارم

mehdi_fel

Member
آقاي saman_sweden همكاري شما با microsoft چيه .
در ضمن من ويندوز 2003 سرور را از سايت microsoft دانلود كردم و الان هم اكتيو شده و هيچ مشكلي هم نداره كه مثلا چند روز كار ميده .

ما مخلص همه هستيم :wink:

saman_sweden

Active Member
mehdifel گفت:
آقاي saman_sweden همكاري شما با microsoft چيه .
در ضمن من ويندوز 2003 سرور را از سايت microsoft دانلود كردم و الان هم اكتيو شده و هيچ مشكلي هم نداره كه مثلا چند روز كار ميده .

ما مخلص همه هستيم :wink:
من تو قسمت تست براي كشورهاي ايسكانديتاوي هستم

akaveh

Member
saman_sweden گفت:
akaveh گفت:
بري اولين بار ميشنوم كه ويندوز 2003 محدوديت 30
دوست عزيز آيا مطمن هستيد ويندوز 2003 محدوديت 30 روزه داره
تا اونحا كه من ميدونم ويندوز بتا محدوديت 120 روزه و يا 260 روزه داره نه محدوديت 30 روزه
براي اينكه من با microsoft همكاري دارم
همكار مايكروسافت پس ي سوال بكن از مايكروسافت كه 30 روزه است يا ...
اين نسخه اي كه من دارم 30 روزه است 2003 serverاگه نصب كرده باشيد متوجه مي شيد
موفق باشيد

kienshien

New Member
سلام دوستان
راهنمايي مي خواستم براي نفوذ به ويندوز سرور 2003 من به يك سرور كه ويندوز سرورش همين ميتوانم با Remote desktop وصل شم و login كنم البته ادمينش پس داره و اكنت guest اون غير فعال . چطوري ميتوانم به اين سرور وصل شم.
ممنون ميشم كه كمكم كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا