پشتیبانی *** ...wherever you are ... there is HOPE***

*farshid*

کاربر VIP
سلام
یه کار شخصی هست ...
در مورد ایدش توضیح نمیدم هر کسی برداشت خودش رو میتونه داشته باشه :wink:
کاراکتر اسمش دامبو ه :دی

مدلینگ : 3ds max 2012 sp2
رندرینگ: vray2
پست پروداکشن برای رندر سفیا: looks builder

این رندر پست پروداشکن نداره

attachment.php

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام کار خوب و زیبایی شده.من هم عاشق این کارکترم همیشه صفحه اول سیستمم هستش:)
قدرتت تو کنترل dof دوربین ویری واقعا عالی هستش.
فقط کمی حس میکنم کانتراست کار کم هستش.
موفق باشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چه کار خوبی شده.اولا خوشحالم بیشتر برای گالری وقت میزاری.جدیدا هم کارات رو میزاری هم روی کار بچه ها نظر میدی و این قضیه باعث پویایی و شور و هیجان توی فضای سایت میشه.
راستش برداشت من اینه
اون علف زار در حقیقت نخ های ضخیم بسته بندی هست درسته؟ خیلی خوب در آوردی
دامبو که نخ خودش باز شده ( یعنی در جعبه باز شده ) در حال گشت و گزار هست که یهو به یه پروانه خوشگل بر میخوره که میتونه نماد همین سایت مجید آنلاین باشه
نظرشو جلب میکنه... با تعجب به رنگ های خوشگلش نگاه میکنه.چون به اطرافش نگاه میکنه و فقط سفیدی و بی رنگی و یکنواختی رو می بینه.پس فکر این براش بوجود میاد که باید توی زندگیش یه تغییری رو اعمال کنه.( مثلا بیاد عضو سایت بشه و با فعالیتش زندگیشو دوباره رنگ آمیزی کنه )
همگی خوب و خوش و سلامت بودن... قصه ما به سر رسید عارف به خونش نرسید!
در مورد فاز تکنیکی کار خیلی موفق بودی.جعبه و نخ های اطراف همگی خوب شدن.یه خورده پست پروداکشن خوب میطبه که کنتراست زیادش رو یه خورده به فضای بازی لیمبو نزدیک کنی...
موفق باشی.

javadgonbadi

Well-Known Member
چی بگم همه در حال تعریفن در حالی که بعضی ها منتظر ه یه راهنمایی هستند تو گالری همه اینجا جمعند نمی دونم چی بگم خدایی

این قسمت باید یه کلمه گفته بشه که جاش نیست من بگم چرا تا یه نفر که معروفه میاد همه سریع می *** تو گالریش در حالی که مثلا یه کسی که مثل اون دوسته گلم که اسمشم نمی گم کارشو می زاره ولی کسی نظر نمی ده اون یا اگه می ده هم می گه آفرین ---هههههههههههههه اینجا ایرانه خودتونو خسته نکنین اوه

*farshid*

کاربر VIP
مرسی از همه
محمد-سعید-علی- عارف-سینا- تایماز- مکس
عارف جان داستان خوبی بود ولی با اون چیزی که من توذهنمه فرق داره

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیـــــــلی خیلی خیلی قشنگه، خیلی! من همون رندر عادی رو دوست دارم، زرده خوب نشده.
تاپ گالری

maxpin206

Well-Known Member
اقا فرشید بعد از نقد بچه ها اگه میشه سناریو کارو بگذارید
بدونیم پشت این کار زیبا فکر زیبایی هم بوده؟
100 البته بوده

m.n1362

Member
سلام فرشيد خوبي؟كار خوبي شده....من فقط رندري ميتونم بگم خيلي خوبه داف خيلي خوبه ....فرشيد معروفه؟؟؟؟؟؟javad من با كسي كاري ندارم اما كار خوب خوبه كسي رو هم نميشه وادار كرد واسه نظر دادن من نه فرشيد و ديدم نه چيزي فقط واسم يه دوست اينترنتي اما.................هميشه كسي كه خوبه رو چرا ميخواييم بكوبيم؟اقا خوبه ديگه..تو اورموشن بار اول كه كار گذاشت همه كف كردن نكنه فرشيد اونجام رفيق داره:wink:

*farshid*

کاربر VIP
در مورد سناریو کار ...
دنیایی رو در نظر بگیرین که اوج مصرف گرایی داره درش رخ میده ... مصرف گرایی هم جز با تخریب محیط زیست نمیتونه وجود داشته باشه ... مزرعه ای که گیاهانش از کاغذ روزنامه ساخته شده میتونه نمادی از دنیای مصرفگرا باشه و نابودی طبیعت و اون کاراکتر مقوایی سرگردان دنبال هویت خودش میگرده ناگهان پروانه رو میبینه ... دست هاش رو رو به پروانه دزار میکنه پروانه نمادی از طبیعت ویران شدس و کورسوی امیدیه برای دامبو
:green:

3D Art

Member
فوق العاده زیبا
درسته کاراکتر خیلی معروفه ولی سناریوی کارت به اندازه ایده اصلی کاراکتر زیباست ...
فرشید جان اورموشن فراموش نشه :wink:

*farshid*

کاربر VIP
مرسی مهدی
مرسی افشین جان ... کار رو قبلا گذاشتم تو 3dgallery evermotion . البته کار های اورموشن بسیار دیتیله و پخته هستند و این کار من حرفی برای گفتن نخواهد داشت ... اگه حرفی هم داشته باشه میگه چغچغ :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا