water splash.....///

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام به همگی بچه های دو بعدی کار .....

همینطور که میدونید من بیشتر سه بعدی کار میکنم ولی جدیدا ترغیب شدم که فتوشاپ رو یاد بگیرم...

یه کار تمرینی زدم که خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم...:rose:

فقط یه چیزی تصویر رو زیاد از نزدیک نگاه نکنید نمای دور بهتری داره.... :green:

------------------------------------------------------------

این تصویر هست قبل از ادیت:

اینم تصویر بعد از ادیت:

منتظر نظراتتون هستم ....

خیلی خوشحال میشم که این کار رو ایشالا با راهنمایی شما بهتر کنم..

:rose::rose::rose:

پیوست ها

• 134.jpg
    134.jpg
    314.3 کیلوبایت · بازدیدها: 135
  • Water Splash.jpg
    Water Splash.jpg
    704.3 کیلوبایت · بازدیدها: 147
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خسته نباشی
خوب شدن
فقط کار دومی ،پایین کار ، چرا انقدر بد پاک کردی؟ خیلی تابلو شده

کار یه دونست اون اولی خودش یه عکسه که من روش کار کردم...

راست میگی پایینش یه ذره بد شد روش کار میکنم ممنون :rose:

دیگه ناشی گریه دیگه ببخشید

منتظر نظرات بقیه هستم...:rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
آها ببخشید
من الان متوجه شدم
شما اون عکس رو ادیت کردین
یه چیز دیگه
اون قسمت لبه ی لیوان که آب زده بیرون
جالب شده ولی اگه دقت بدی سمت چپ ... از لیوان زده بیرون

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
آها ببخشید
من الان متوجه شدم
شما اون عکس رو ادیت کردین
یه چیز دیگه
اون قسمت لبه ی لیوان که آب زده بیرون
جالب شده ولی اگه دقت بدی سمت چپ ... از لیوان زده بیرون

ممنون متوجه شدم کجا ر ومیگی حتما اصلاحش میکنم.... :rose:

دوستایه دیگه نظری ندارن؟

سلامجید جان
پیرشدی پدر جان !
ممنون از دعوت. اگه خودم میدیدم هم حتما خدمت میرسیدم.
آقا خوش آمدی به فتوشاپخانه :rose:
دوست خوبم دو تا نکته خوب رو اشاره کرد.
یه چیزی که خودت هم اشاره کردی رو من دوست دارم تکرار کنم. باید کار گرافیکی رو از چند نما دید. از دور برای دید عمومی و از نزدیک برای شناسایی دقیق تکنیک و مهارت. اما دید actual size و یکی به یک از همه چی مهمتره.

یه نکته دیگه: وقتی روی یه عکس ظریف و با یه افکت خاص کار میکنی باید تمام سعی رو داشته حس کار رو گرفته و تقویت هم کنی. این که یه عکس خوب رو برداری ریسک کارتو بالا میبره که گه خوب دربیادنشونه مهارت بالاست اما خب راحت خراب میشه.
کیفیت تصویر پایین اصلا همخونی نداره. خب باید 100 درصد نگاه کرد!... من فکر میکنم تو این کار یه مونتاژ با قطرات رو که انتخاب کردی باید روی ماسکینگ و مچ کردن قطعات مونتاژی مانور بدی. باید مثالی رو برای کار انتخاب کنیم که یا فوتیج ها و تصاویر مناسبی داشته باشیم ازش یا کل داستان رو بعدش به یه ترفندی مثل فوکوس موضعی یا افکت های ساده کننده یا هر چیز دیگه به هم بدوزیم. هیچ چیز کار رو از اینکه احساس بشه چند تا چیز به هم چسبونده شده مصنوعی تر نمیکنه.

دوست گلم چون به ایرادای من عادت داری دیگه خیلی تعارف و شرمنده نشدم. دوست دارم کارای بسیار بی نقصی ازت ببینم. دوست دارم بتونی دهنمو قفل کنی. البته برای یه مدت محدود ...

عزیزم شهادت حضرت صادق تسلیت
یا علی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلامجید جان
پیرشدی پدر جان !
ممنون از دعوت. اگه خودم میدیدم هم حتما خدمت میرسیدم.
آقا خوش آمدی به فتوشاپخانه
دوست خوبم دو تا نکته خوب رو اشاره کرد.
یه چیزی که خودت هم اشاره کردی رو من دوست دارم تکرار کنم. باید کار گرافیکی رو از چند نما دید. از دور برای دید عمومی و از نزدیک برای شناسایی دقیق تکنیک و مهارت. اما دید actual size و یکی به یک از همه چی مهمتره.

یه نکته دیگه: وقتی روی یه عکس ظریف و با یه افکت خاص کار میکنی باید تمام سعی رو داشته حس کار رو گرفته و تقویت هم کنی. این که یه عکس خوب رو برداری ریسک کارتو بالا میبره که گه خوب دربیادنشونه مهارت بالاست اما خب راحت خراب میشه.
کیفیت تصویر پایین اصلا همخونی نداره. خب باید 100 درصد نگاه کرد!... من فکر میکنم تو این کار یه مونتاژ با قطرات رو که انتخاب کردی باید روی ماسکینگ و مچ کردن قطعات مونتاژی مانور بدی. باید مثالی رو برای کار انتخاب کنیم که یا فوتیج ها و تصاویر مناسبی داشته باشیم ازش یا کل داستان رو بعدش به یه ترفندی مثل فوکوس موضعی یا افکت های ساده کننده یا هر چیز دیگه به هم بدوزیم. هیچ چیز کار رو از اینکه احساس بشه چند تا چیز به هم چسبونده شده مصنوعی تر نمیکنه.

دوست گلم چون به ایرادای من عادت داری دیگه خیلی تعارف و شرمنده نشدم. دوست دارم کارای بسیار بی نقصی ازت ببینم. دوست دارم بتونی دهنمو قفل کنی. البته برای یه مدت محدود ...

عزیزم شهادت حضرت صادق تسلیت
یا علی

سلامبرهانی...

خب چیکار کنیم زیر بار مشکلات پیر شدیم رفت....

ممنون بابت نقدت واقعا استفاده کردم سعی میکنم کارام در حد انجمن باشه که

پرتمون نکنن بیرون...

راستی برهانی جان این قضیه +180 که هی میره بالاتر چیه؟

منم به شما تسلیت میگم شهادت حضرت صادق امام علم واندیشه رو....

moslancer2

Member
سلام دوست عزیز...
خسته نباشی... ورود به جمع دو بعدی کارها رو تبریک میگم... :paint:
ادامه بده دوست جان جای کار زیاد داری... یه tip کوچیک میگم برای انتخاب اون آب که گذاشتی تصویر اصلی رو باز کن بعد در پنل لایه ها به tab کانال رنگها برو و از اونجا مثلا کانال رنگ سبز و یا آبی رو با نگه داشتن کلید ctrl و کلیک کردن روی عکس (همون تصویر کوچیک کنار نام رنگ) لایه رو انتخاب کن و بعد به قسمت لایه ها برگرد و حالا کپی کن کار رو و در یک لایه جدید بازش کن و رنگ لایه زیر رو هم عوض کن تا موارد اضافه رو راحت پاک کنی... اگر متوجه نشدی بگو برات با تصویر توضیح بدم... :wink:
موفق باشی... :rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام دوست عزیز...
خسته نباشی... ورود به جمع دو بعدی کارها رو تبریک میگم...
ادامه بده دوست جان جای کار زیاد داری... یه tip کوچیک میگم برای انتخاب اون آب که گذاشتی تصویر اصلی رو باز کن بعد در پنل لایه ها به tab کانال رنگها برو و از اونجا مثلا کانال رنگ سبز و یا آبی رو با نگه داشتن کلید ctrl و کلیک کردن روی عکس (همون تصویر کوچیک کنار نام رنگ) لایه رو انتخاب کن و بعد به قسمت لایه ها برگرد و حالا کپی کن کار رو و در یک لایه جدید بازش کن و رنگ لایه زیر رو هم عوض کن تا موارد اضافه رو راحت پاک کنی... اگر متوجه نشدی بگو برات با تصویر توضیح بدم...
موفق باشی...

سلام عزیز ممنون درسته هنوز جای کار زیاد دارم من قبلا بیشتر از فتوشاپ برا پست پروداکشن استفاده میکردم ولی

حالا میخوام به صورت جدی ادامش بدم...

اگه با عکس توضیح بدی که عالیه هم برا من و هم برا بقیه دوستان یه اموزش خوب میشه :rose:

moslancer2

Member
سلام عزیز ممنون درسته هنوز جای کار زیاد دارم من قبلا بیشتر از فتوشاپ برا پست پروداکشن استفاده میکردم ولی

حالا میخوام به صورت جدی ادامش بدم...

اگه با عکس توضیح بدی که عالیه هم برا من و هم برا بقیه دوستان یه اموزش خوب میشه :rose:
سلام...:rose:
دوست جانم خوشحالم که تصمیم گرفتی:rose:
واقعا خوشحالم که استارت زدی و بجای فقط یه ویرایش و یه کم اضافه کردن ریزه کاری میخوای از این برنامه استفاده بهینه ببری ...:oops:
چشم من هم در اولین فرصت آموزش تصویری میذارم برای اینکار...:rose::rose:
موفق باشی مجید جان...:rose:

تبریک مجید جان میبینم دوستان اومدن سرت شلوغه.
فتوشاپ ابزار دست هر سی جی کاریه.
ضررررر نمیکنی.
دوستای جدیدم مبارک.
راستی در مورد + هم یهنی جدید
... معنیش سادس :rose:
یا علی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
جالب شده. من کلا از طرحهایی که به آب و حباب مربوط می شه خیلی خوشم میاد

ممنون عزیز شما لطف داری :rose:

رای شروع خوبه اما رو جزئیات بیشتر کار کن . مخصوصا روی cutکردن کار و eras کردن اونها ....................

ممنون اره یکم بد اریزر کردم ولی ببخشید دیگه کاره اوله سعی میکنم پیشرفت کنم :rose:

تبریک مجید جان میبینم دوستان اومدن سرت شلوغه.
فتوشاپ ابزار دست هر سی جی کاریه.
ضررررر نمیکنی.
دوستای جدیدم مبارک.
راستی در مورد + هم یهنی جدید
... معنیش سادس
یا علی

ممنون استاد اره دوستای جدید پیدا کردم :green:

Saeed

Well-Known Member

طرح جالبیه ! آب بنفش که نداریم ! سعی کن روشنترش کنی ! آبی که توی لیوان هم هستش همینطور بهش رنگ بده :rose:

Morteza1371

Active Member
خوبه

ولی تصویر دوم اون آب زیر لیوان هم کیفیتش پایینه و هم خوب با لیوان ترکیپ نشده.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا