(WALLPAPER) مرا ببوس....(اگه جرات داري.....D:)

اي بابا.ديگه بي جنبه بازي در نيارين ديگه.كاري نكنيد مجيد از كرده خودش پشيمون بشه.
والپيپر مات نيست؟

Mandana

Active Member
من شرمنده.با موهي هم موافقم.در مورد رنگها اصلا به نظر من جالب نيستن

a Truth Seeking

Active Member
آقا از اين حرفا بگذريم در كل كارهاي آقا مهرداد قشنگ و موضوع هاي انتخابيش جديد هست.

EHSAN_J

Active Member
مهرداد جان كارت خيلي جالب بود مرسي

آقا اين تاپيك در مورد چي بود چي شد
فكر كنم تا چندتا ارسال ديگه تاپيك بره تو انبار

ady_constantine

Active Member
دوستان !‌در مورد عكس هايي كه من گذاشتم آنها هم فوتوشاپ انجام شده و شما مي توانيد كارهايي كه بر روي عكس انجام گرفته ايده بگيريد ..

mehrdad-k

Member
ممنون از نظراتتون ...كاملا بجا بود اما تصوير مات نبود؟؟ اين يكي رو قبول ندارم...
در ضمن اگه امكان داره موضوع اصلي تاپيك رو منحرف نكنيد من دوست ندارم بازم تاپيكم بره تو زندان مجيد آنلاين....
ممنون از همتون شرمنده اين 2 -3 روز چون در گيره انتقال بودم به تاپيك رسيدگي نكردم..

Pooriya_Online

Active Member
toranj_1455 گفت:
سلام
از دوستان تقاضا دارم بحث تاپيك را از مسير اصلي خارج نكنند. كار آقا مهرداد يك كار كاملا گرافيكي هستش كه روش كار شده و به اين انجمن مربوط ميشه. ولي بحث هاي اضافي و خارج از موضوع اين انجمن غير قابل قبوله ! لطفا مراعات كنيد
مهرداد جان شما هم اگه فكر ميكنيد كه تاپيكتون ممكنه اون هدفي را كه شما مد نظر داريد ازش خارج بشه عنوانشو تغيير بديد

ممنون و موفق باشيد
عليرضا

كسي بحث تاپيك رو عوض نكرد...

بحث درمورد بوسيدن ديگه... :lol:

saman_sweden

Active Member
Pooriya_Online گفت:
toranj_1455 گفت:
سلام
از دوستان تقاضا دارم بحث تاپيك را از مسير اصلي خارج نكنند. كار آقا مهرداد يك كار كاملا گرافيكي هستش كه روش كار شده و به اين انجمن مربوط ميشه. ولي بحث هاي اضافي و خارج از موضوع اين انجمن غير قابل قبوله ! لطفا مراعات كنيد
مهرداد جان شما هم اگه فكر ميكنيد كه تاپيكتون ممكنه اون هدفي را كه شما مد نظر داريد ازش خارج بشه عنوانشو تغيير بديد

ممنون و موفق باشيد
عليرضا

اره اين تايپك به زندان مجيد آنلاين نميره براي اينكه به نفع آقابون مريخي بقول شما است حداقل ميتونن آب دهنشون را با ديدن عكس قورت بدن
اما تايپكهاي من عكسهاي من جاير نيست براي اينكه اون قسمت مورد دلخواه آقابون مريخي را خودم سانسور كرده بودم

Pooriya_Online

Active Member
saman_sweden گفت:
Pooriya_Online گفت:
toranj_1455 گفت:
سلام

ممنون و موفق باشيد
عليرضا

اره اين تايپك به زندان مجيد آنلاين نميره براي اينكه به نفع آقابون مريخي بقول شما است حداقل ميتونن آب دهنشون را با ديدن عكس قورت بدن
اما تايپكهاي من عكسهاي من جاير نيست براي اينكه اون قسمت مورد دلخواه آقابون مريخي را خودم سانسور كرده بودم
:lol:

بابا دست خودشون نيست كه...

دختراي زميني خوب خوشكلن ولي دختراي مريخي همشون سبزن تازه پسر و دخترشون يه شكلن... :lol:

اصلا تو مريخ فرقي بين زن و مرد وجود داره؟ :lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سامان جان شما با بقيه كاربران فرق داريد..
شايد خيلي از آزادي هايي كه به بقيه كاربران بديم رو به شما نديم.. چون شما تا به حال دو بار دسترسيتون قطع شده ده ها بار هم بهتون تذكر داده شده و مطمئنا موقعيت شما با بقيه فرق داره براي همين روي شما سخت گيري بيشتري ميشه

موفق باشيد

مجيد

parsa1991

Member
بچه ها مجيد داره كلكمون ميزنه ! هرچي دختر خوشگل بذاريد واسه عشق كردن برش ميداره ميبرش آرشيو كه فقط خودش بتونه كيف كنه 1 عين بعضي مامانا شكلاتا رو از بچشون ميگيرن ميذارن بالا يخچال كه فقط خودشون دستشون برسه خورن !

parsa1991

Member
مجيد جان يه سوالل ببخشيد بي ربطه اما شما اول اقا سامان را آدمين ميكني بعد دسترسيشو قطع ميكني ؟

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
سامان جان شما با بقيه كاربران فرق داريد..
شايد خيلي از آزادي هايي كه به بقيه كاربران بديم رو به شما نديم.. چون شما تا به حال دو بار دسترسيتون قطع شده ده ها بار هم بهتون تذكر داده شده و مطمئنا موقعيت شما با بقيه فرق داره براي همين روي شما سخت گيري بيشتري ميشه

موفق باشيد

مجيد

يعني با اين حساب حكم ابد بمن داده ايد و من روي آزادي را نخواهم ديد

:cry: :cry: :cry:

آقا مجيد عفو گذشت كجا رفت Please

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان اون عکس شمارو هر کسی‌ از کاربر عادی تا قدیمی‌ ترین کاربر سایت اگر در انجمن قرار میداد حذف میکردیم .

در اون مورد برای شما استثنا قائل نشدم.

پیمان

saman_sweden

Active Member
parsa1991 گفت:
چرا ! از مجيد بپرس يه ماهي هم آدمين بود !

سلام رييس سايت شما صاحب سايت هستيد پس شما بهتر مي دونيد

اولا بمن بگو تو توي خانواده ات بهت ادب ياد ندادند معمولا به كسي كه دو سال از خودش بزرگتر باشه يه كلمه آقا يا خانم بكار ميبرند

آقاي علوي زاده حداقل دو سه سال از شما بزرگتره

اين فهم و ادب شما كجا رفته ديگه نبايد انجمن ادب براي تو درست كنيم خودت بايد بفهمي
من هرچه سعي مي كنم در مورد تو آرام باشم و از كوره در نرم نميشه

خلاصه كلام

ما در سويد تقريبا توي هر خانه يه سگ خونه داريم منم يكي دارم اسمش شيپر است
وفتي بهش ميگم شيپر بشين راحت حرف گوش ميكنه اما نمي دونم چرا تو جرف گوش نمي كني

banned

Member
البته در مورد آقاش راست ميگي ! من بايد بگم آقاي مجيد علوي زاده ! يا جناب مجيد علودي زاده ! آقا مجيد حدود 10 سال از من بزرگتره !
اما ببينم شما خيال ميكني منو با سگت مقايسه ميكني خيلي مودبانه تره !؟

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
آقا سامان اون عکس شمارو هر کسی‌ از کاربر عادی تا قدیمی‌ ترین کاربر سایت اگر در انجمن قرار میداد حذف میکردیم .

در اون مورد برای شما استثنا قائل نشدم.

پیمان

ممنون

من از اون عكس منظورم نوشته هاي بالاي كه نوشته بودم برام مهم بود و خودتون ديده بوديد كه اون قسمتها را سياه كرده بودم

در هر حال نظر لطف شماست حتما قابل حذف بود كه اقدام كرديد بحثي ندارم و در هم در بالا پيامي نسبت بخودم داده ام كلي است نه مربوط به اون عكس
يادتون ميايد اون عكس ماشين كه خودتون هم نوشته بوديد ايرادي نداشت و....

اما آقا پيمان بگذريم مردي خيلي گذشته را نبايد تكرار كنيم
و خواهش داشتم و علت اينكه عمومي مي گويم خود دوستمون بفهمه يكم قبل از اينكه شما چيزي بهش بگيد خودش شرم كند

لطف كنيد به آقاي parsa1991 يگوييد زياد به آقا مجيد علوي زاده متلك نپراند من واقعا نسبت به اين خيلي ناراحت مي شوم اون عزيز آقا مجيد اونقدر صبور است كه خودش به اين مسايل چيزي نمي گويد ولي طبيعي هر كسي باشد ناراحت مي شود
من اينجا براي آخرين بار مي گم اگر يبار ديگر از آقاي parsa1991 در مورد مجيد جان موردي بشنوم هرچه از دهنم برآيد مي نويسم

جدیدترین ارسال ها

بالا