amirhossin
Member
اي بابا.ديگه بي جنبه بازي در نيارين ديگه.كاري نكنيد مجيد از كرده خودش پشيمون بشه.
والپيپر مات نيست؟
والپيپر مات نيست؟
toranj_1455 گفت:سلام
از دوستان تقاضا دارم بحث تاپيك را از مسير اصلي خارج نكنند. كار آقا مهرداد يك كار كاملا گرافيكي هستش كه روش كار شده و به اين انجمن مربوط ميشه. ولي بحث هاي اضافي و خارج از موضوع اين انجمن غير قابل قبوله ! لطفا مراعات كنيد
مهرداد جان شما هم اگه فكر ميكنيد كه تاپيكتون ممكنه اون هدفي را كه شما مد نظر داريد ازش خارج بشه عنوانشو تغيير بديد
ممنون و موفق باشيد
عليرضا
Pooriya_Online گفت:toranj_1455 گفت:سلام
از دوستان تقاضا دارم بحث تاپيك را از مسير اصلي خارج نكنند. كار آقا مهرداد يك كار كاملا گرافيكي هستش كه روش كار شده و به اين انجمن مربوط ميشه. ولي بحث هاي اضافي و خارج از موضوع اين انجمن غير قابل قبوله ! لطفا مراعات كنيد
مهرداد جان شما هم اگه فكر ميكنيد كه تاپيكتون ممكنه اون هدفي را كه شما مد نظر داريد ازش خارج بشه عنوانشو تغيير بديد
ممنون و موفق باشيد
عليرضا
كسي بحث تاپيك رو عوض نكرد...
بحث درمورد بوسيدن ديگه...![]()
saman_sweden گفت:Pooriya_Online گفت:toranj_1455 گفت:سلام
ممنون و موفق باشيد
عليرضا
كسي بحث تاپيك رو عوض نكرد...
بحث درمورد بوسيدن ديگه...![]()
اره اين تايپك به زندان مجيد آنلاين نميره براي اينكه به نفع آقابون مريخي بقول شما است حداقل ميتونن آب دهنشون را با ديدن عكس قورت بدن
اما تايپكهاي من عكسهاي من جاير نيست براي اينكه اون قسمت مورد دلخواه آقابون مريخي را خودم سانسور كرده بودم
سامان ادمين نبود...parsa1991 گفت:مجيد جان يه سوالل ببخشيد بي ربطه اما شما اول اقا سامان را آدمين ميكني بعد دسترسيشو قطع ميكني ؟
Majid گفت:سامان جان شما با بقيه كاربران فرق داريد..
شايد خيلي از آزادي هايي كه به بقيه كاربران بديم رو به شما نديم.. چون شما تا به حال دو بار دسترسيتون قطع شده ده ها بار هم بهتون تذكر داده شده و مطمئنا موقعيت شما با بقيه فرق داره براي همين روي شما سخت گيري بيشتري ميشه
موفق باشيد
مجيد
parsa1991 گفت:چرا ! از مجيد بپرس يه ماهي هم آدمين بود !
Peyman-Pop گفت:آقا سامان اون عکس شمارو هر کسی از کاربر عادی تا قدیمی ترین کاربر سایت اگر در انجمن قرار میداد حذف میکردیم .
در اون مورد برای شما استثنا قائل نشدم.
پیمان