(WALLPAPER) اگه ياهو بفهمه كلمو ميكنه......................D:

mehrdad-k

Member
آقا راستش رو بگم من اين نشان ياهو مسنجر رو با Adob illustrator طراحي كردم اما دلم نيومد اينجا نذارمش در هر صورت شرمنده :oops: (كپي برداريه ديگه)

yahoo.jpg

Pooriya_Online

Active Member
ايول... ياهوي پروانه اي... :lol:

راستي من تاحالا با Adob illustrator كار نكردم... چه فرقي با فوتوشاپ داره؟

راستي اون فونت Persian Graphic Resource هم اگه بزاري خوب ميشه....

mehrdad-k

Member
عزيزم تفاو تش اينه كه illustrator برداريه يعني Vector Base مثل Corel
اون فونتم فونت Arial كه فكر كنم رو هر سيستم عاملي باشه.. :wink:

toranj_1455

Member
ميبينم كه اين آقا مهرداد ما illustrator را هم داره استاد ميكنه . منتظر كارهاي بعدي illustrator شما هستم

موفق باشيد
عليرضا

Mandana

Active Member
خيلي توپه.ميگم ميشه يه مقاله بنويسي (مثل 3پنتا)و در اون يكم اين برنامه رو شرح بدي و خوبيها و چند نمونه كارشو هم بذاري؟ممنون ميشم

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا مهرداد عزيز قشنگ شده انتقاد هم داره ها
1-اون هپي فيس شما كه طراحي شده دهنشو اون قرمزه رو ميگم ببر زير دندانها اون يه تيكه سياهه ضايش كرده !
2-اقا من خودم كابر مسلم ايلستريتورم ولي وقتي اكسپود ميكنم كارم را در فتوشاپ همچين تيغ تيغي يا اليلز هاي دور كارم بوجود نمياد شما در دور دايرت پر است از رنجه يا همون الياز چه كردي اينجوري شده ؟

درضمن اينم بايد بگم كه خود ياهو با برنامه وكتور اين سمپل را درست كرده البته با خوده فلش كه وكتور بيس هم داره

ما پروژه كارت را ميخواهيم با فرمت AI

من با فتوشاپ گذاشته بودم تو هم بايد بزاري! :lol:

Gt-Max

Member
دمت گرم خيلي چيزه خفن و جالبي شده...

نميشه شما ها آموزش مرحله به مرحله اين ها رو هم به زبون ساده بديد...

فكر كنم اين طوري مبتدي ها و تازه كار ها هم با ديدن طرح هاي جذاب شما بيشتر مشتاق بشن كه بخوان اين طرح ها رو تمرين كنند تا يه چيزي نه حالا در حد شما استادان ولي يه چيزي كمتر ياد بگيرند...

ازتون ممنون ميشم اگه اين لطف بزرگ رو قبول بكنيد...

البته اين همش نظر شخصي منه و نظر بقيه بچه ها هم برام مهترمه ...

با تشكر...

مكس

mehrdad-k

Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
اقا مهرداد عزيز قشنگ شده انتقاد هم داره ها
1-اون هپي فيس شما كه طراحي شده دهنشو اون قرمزه رو ميگم ببر زير دندانها اون يه تيكه سياهه ضايش كرده !
2-اقا من خودم كابر مسلم ايلستريتورم ولي وقتي اكسپود ميكنم كارم را در فتوشاپ همچين تيغ تيغي يا اليلز هاي دور كارم بوجود نمياد شما در دور دايرت پر است از رنجه يا همون الياز چه كردي اينجوري شده ؟

درضمن اينم بايد بگم كه خود ياهو با برنامه وكتور اين سمپل را درست كرده البته با خوده فلش كه وكتور بيس هم داره

من با فتوشاپ گذاشته بودم تو هم بايد بزاري! :lol:

آرتا جان ممنون از انتقاداتت شايد بجات البته اگه اجازه بدي من اين مسله ها رو توجيه كنم:
1- قضيه خط مشكي كه بين دندانها و زبان فاصله انداخته واز نظر شما ضا يست شايد درست باشه اما در اين مورد من بي تقصيرم شما مي تونيد مستقيما به كمپاني ياهو مراجعه كنيد و اين قضيه رو با طراحان اين FACE در ياهو در ميون بذاريد من كه عرض كردم كاملا كپ زدم يا بهتر بگم Illusterكردم (يه شكل توجه كنيد :!: )

tojih.jpg

2- مورد Pixele شدن اطراف كاره من :
فقط دليلش اين بود كه من چون به فكر شما بچه ها هستم كه بايد با خطوط تلفني آنلاين بشيد پس مجبور شدم تا اونجا كه ميتونم حجم رو كم كنم اين شايد دليل اصلي قضيه باشه و گرنه من هم ميدونم Export از Illustrator در نهايت كيفيت.. :?:

3-اگر اينFACE به صورت Vector در اينترنت موجوده ممنون ميشم به من بگيد كجاست در ضمن لينكش رو بذاري تا بقيه هم مستفيض بشن..ممنون :wink:

4-در ضمن اگر ابن FACE رو به صورت Vector داريد پس كاره من با فرمت AI رو باسه چي ميخوايد؟؟ :?:

Norik

Active Member
مهرداد جان بازم پروانه (گل) کاشتی
حالا AI اش رو هم بزار ديگه

اشکالات که نميشه گفت ولی radial gradiant رو يه کم از پايين تر شروع ميکردی بهتر بود

در کل خيلی قشنگه

a Truth Seeking

Active Member
مهرداد جان از زحمتي كه مي كشي و اين طرح هاي زيبا رو مي سازي واقعا متشكرم اميدوارم شما و ساير دوستان هميشه موفق باشين.

جدیدترین ارسال ها

بالا