Vps رايگان !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام :

دوستاني كه فقط و فقط به دليل بازديد زياد ، و بار زياد سرور دنبال VPS مي گردند ، لطفا با من تماس بگيرند ...
هر چي هست رايگانه !
اينم ايدي من : [email protected]

چند نكته :
اول اينكه فقط و فقط به خاطر بازديد زياد قصد خريد وي پي اس دارند ...
دوم اينكه بي خودي مزاحم نشيد ، چون گفتم رايگانه
سوم اينكه اين ايدي ياهو هست ، لطفا ايميل نفرستيد

با تشكر

kitiran

Active Member
سلام
کاره خوبی می کنی اما:
جریان چیه؟ یکم توضیح بدی بد نیستا..
نذری می دی؟ :d

hadiroohi

Member
منم مشتاقم بدونم جریان این چیه؟ چه جوریه که رایگانه؟ و چه جوری می تونیم تهیه کنیم! لطفاً اگه میشه همین جا جواب بده! ممنون میشم

با سلام :

دوستاني كه فقط و فقط به دليل بازديد زياد ، و بار زياد سرور دنبال vps مي گردند ، لطفا با من تماس بگيرند ...
هر چي هست رايگانه !
اينم ايدي من : [email protected]

چند نكته :
اول اينكه فقط و فقط به خاطر بازديد زياد قصد خريد وي پي اس دارند ...
دوم اينكه بي خودي مزاحم نشيد ، چون گفتم رايگانه
سوم اينكه اين ايدي ياهو هست ، لطفا ايميل نفرستيد

با تشكر
سلام دوست گرامی امکانش هست شما یکم توضیح بدین در مورد وی پی اسی که رایگان می دین در مقابلش چی می خواین واسه چی این کارو می کنید مطمئنن که کسی چیزی رو رایگان میده که براش سود داشته باشه اونم ایران!!!!!!!!100% تضمین می کنم!

DANG3R

Member
سلام دوست گرامی امکانش هست شما یکم توضیح بدین در مورد وی پی اسی که رایگان می دین در مقابلش چی می خواین واسه چی این کارو می کنید مطمئنن که کسی چیزی رو رایگان میده که براش سود داشته باشه اونم ایران!!!!!!!!100% تضمین می کنم!

تایید میشه ...

در ضمن میتونم مشخصات سرور و دیتاسنتر و محل دیتاسنتر رو بپرسم ؟
شما با چه آماری کار می کنید ؟

با سلام :
ببخشيد ها ... من نگفتم كه قراره به كسي وي پي اس رايگان بدم ...
گفتم اگر كسي به علت بار زياد سرورش مي خواد بره وي پي اس بگيره بياد اينجا من ...... مشكلش رو حل مي كنم حالا يا وي پي اس رايگان مي دم يا .... اما شما ها همه خودتون تو كار فروش هستيد .... شما شرايط رو نداريد .. با عرض معذرت

MJ Rayaneh

Well-Known Member
متاسفانه فرهنگ فعالیت در فروم ها هنوز برای بعضی ها جا نیفتاده تا مثلا برای تاپیک عنوان دروغین نگذارند!

متاسفانه فرهنگ فعالیت در فروم ها هنوز برای بعضی ها جا نیفتاده تا مثلا برای تاپیک عنوان دروغین نگذارند!

اون چيزي كه براي بعضي ها فرهنگ نيست خوب نخوندن مطلب و توفع بي جا داشتنه ...
گفتم هر چي هست رايگانه .... شما اگه شرايطش رو داري بيا صحبت كن .. اگر نداري هيچ لزومي نداره خودت بندازي وسط و نرح تعيين كني ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا