سلام ، دوست عزیز ،
همون طور که شما خواستید من فایل های بالا رو که امیر عزیز گذاشه بودند رو تست کردم و درست جواب می ده .
من یک نمونه دیگه هم ایجاد کردم که مواردی رو که می خواستید درونش قرار دادم . این رو تست کنید ببینید درست کار می کنه یا نه .
یک فایل درست کنید به نام مثلا Visitors.php و کد های زیر رو درونش قرار بدید :
<?php
//|-----------------------------------------------------------------|
//|
www.Majidonline.com - Security9776 |
//|-----------------------------------------------------------------|
if ($module == 'visit') {
$Info = file($db);
$Info = $Info[0];
$Info++;
echo($CreateIn . "=" . $Info);
$OpenOBJ = fopen($db,"w");
fwrite($OpenOBJ,$Info);
fclose($OpenOBJ);
//echo("result" . "= true");
}
if ($module == 'reset') {
$OpenOBJ = fopen($db,"w");
fwrite($OpenOBJ,0);
fclose($OpenOBJ);
echo($CreateIn . "= File Reset to ZiRO!");
}
if ($module == 'about') {
echo($CreateIn . "= Programed By Mohsen Maghsoodi 2006 - All right Reserved . ");
}
if ($module == '') {
echo("result" . "= error : Select File To Read/Write");
}
if ($CreateIn == '') {
echo("result" . "= error : Select File To Read/Write");
}
?>
و اون رو ذخیره کنید .
حالا یک فایل فلش باز کنید و دستورات زیر رو در فریم اول قرار بدید :
function LoadInformations(PHP,Command , VAR , TextFile) {
loadVariables(PHP+"?module="+Command+"&CreateIn="+VAR+"&db="+TextFile, "_root", "POST");
}
حالا در فلش دستور زیر رو هم قرار بدید :
LoadInformations("Visitors.php","visit","visitorsCount","Visitors_db.txt");
توضیحات ،
در قسمت بالا من یک Function تعریف کردم با یکسری پارامتر ،
PHP : نام و آدرس فایل PHP شما - در اینجا Visitors.php
Command : من در اینجا 2 مورد تعریف کردم که می تونه یکی از 2 حالت visit و reset باشه .
--- مورد اول دستور visit که می یاد و مقدار ویزیت ها رو بر اساس پارامتر چهارم ما از سرور لود می کنه .
--- مورد دوم دستور reset که می یاد مقدار ویزیت های ما که در فایل پارمتر چهارم دخیره شدند رو صفر می کنه .
VAR : نام و آدرس متغییر ما که می یاد اطلاعات رو در داخل اون بر می گردونه . مثلا در حالت visit مقدار ویزیت رو بر می گردونه و اگر پارامتر دوم ما reset باشه مقدار The File reset To Ziro رو بر می گردونه . همچنین در صورتی که اطلاعاتی رو وارد نکرده باشید به شما اروری داده می شود . در اینجا ما وقتی فایل رو اجرا می کنیم اگر تکست باکسی در روی صفحه داشته باشیم با نام visitorsCount مقدار اون بر حسب موارد بالا تغییر می کنه .
TextFile : نام فایل تکستی که شما مقادیرتون رو در اون ذخیره می کنید . مثلا اگر شما 4 تا صفحه مختلف دارید و می خواهید هر کدوم رو جداگانه تعداد بازدید هاش رو مشخص کنید می تونید از این پارامتر استفاده زیادی بکنید . فقط کافیه که نام فایل تکست رو که پارامتر چهارم ما هست رو عوض کنید . در اینجا Visitors_bd.txt می باشد .
برای اجرای این فایل هم باید سرور شما پی اچ پی رو ساپورت کنه .
موفق باشید ، محسن