سلام خوب شده .اما موجش تکراری به نظر میاد. توی منتال ری یه مپ ocean داریم. از اون استفاده بکنی بهتر میشه
سلام موجش ترکیبی از wave و bump هست. قبلش اوشن امتحان کردم ولی واقعا برای استخر جواب نمیداد. استخر باید به شدت ملایم باشه. آموزش ویلای مدیترانه ای اور موشن خیلی کمک کرد توی این تیپ کارا.
در مورد انجین خب تعصب نداریم. من الان ویری 3 رو دارم . سال 82 عضو سایت شدم و اون موقع نه منتال ری نه وی ری بودن با اسکن لاین و برزیل رندر می گرفتیم. توی کیفیت خروجی اصلا تعصب ندارم و تا الانم به این نتیجه نرسیدم که یک کدومشون از دیگری بهتره ینی واقعا برام بحث برتری اصلا مطرح نیست فقط و فقط تنها فاکتوری که باهاش منتال انتخاب کردم سرعت بیشتر رندره .
اتفاقا من خودم قبلا گفتم که وی ری برای معمارا بهتره. به هنر جو ها و تازه کارام همه جا وی ری پیشنهاد دادم ولی در کنارش گفتم وی ری رایج تره به همون دلیل که بین سیستم های عامل ویندوز رایج تره. چون آبجکتای آماده به صورت وی ری عرضه میشه و .... و گرنه توی خود انجین منی که دیگه همه تنظیمات منتال دستم اومده واقعا فرقی برام نداره.
اتفاقا توی فیسبوک که کاریو می زارم بعضی وقتا انجین نمیگم همه خیال میکنن وی ری هست یا وقتایم که ذکر میکنم تعجب می کنن که منتال چطور همچین خروجی تولید کرده. به نظرم جوی که در مورد وی ری وجود داره بیشتر به دلیل اینه که جامعه معمار اکثرا با انجینای دیگه آشنایی نداره یا بهتر بگم اونا از معماری وارد تری دی میشن بر عکس من که از 15 سالگی نشستم پای مکس و تو 20 سالگی بعد یه وقفه شروع کردم کارای معماری زدن. در واقع من از مکس رفتم توی معماری. علت اینکه اولش نمیخواستم آبجکت اماده استفاده کنم غرورم بود چون حس میکردم با آبجکت تری دی کار نیستم فقط دارم چیدمان می کنم. واسه همین صبر کردم تا خودم نتونم ابجکتی مشابهش بسازم از اماده استفاده نکنم. البته این دوره ام رد کردم الان تمام گیاهای این کار آبجکت هست و مشکلی از اون نظر ندارم با این فرق که اگرم اینا رو نداشتم دیگه خودم راه ساختنشو حالا با speed tree یا چیزای دیگه یاد گرفتم
پس کلا این بحثا نیست.
یه سری دیگه از آبجکتام هستن که اصلا اگه بلد باشمم سمتش نمیرم مثل مواد غذایی که خود اورموشن با اسکنر سه بعدی تولیدشون میکنه پس مدل سازیشون واقعا بیهوده اس