بی بی کد Villa

vila (2).jpg m5.jpg سلام به دوستان عزیز این کار رو برای مسابقات عید نوروز زدم و با تغییرات پست پروداکشن اون رو آپلود کردم تمام پوشش گیاهی دستی پخش شد و از هیچ عکس دو بعدی استفاده نشده
موتور رندر برای این کار مکسول رندر بود
دوست دارم نظرتونو در موردش بدونم :rose:
مرسی از همه دوستان

maxpin206

Well-Known Member
سلام سعید جان بسیار عالی کار کردی بنده تو رندر و نورپردازی هیچ نظری ندارم چون عالی عمل کردی
فقط کلبه ت خیلی شبیه کلبه است:lol:نه؟
خیلی سبک کار کردی البته ایده هات برای طراحی بسیار جدید اشتباه نکنم دیکانستراکشن کار شده ولی تو این مسابقه کمی با دیتیل تر بود و سناریو خوبی داشت نمره کامل تری میگرفتی

[h=3][/h]

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام سعید جان.کارت خیلی خوب شده.
چون قبلا نقد کردم دوباره نقد نمیکنم.خدائیش کار به لحاظ تکنیکی نمره 100 میگیره.
اما نورش خیلی داغ هست.توی کار هم نقاط روشن باید باشه هم نقاط تاریک.کارت اینقدر روشن شده باعث سر درد میشه.نور سبز اون زیر رو اصلا درک نمیکنم.
موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
محیط کارت بینهایت زیبا و طبیعی شده ...
کلا در سطح بالایی به سر میبرد هووووو
یه مقدار خود ساختمون جای کار داره
آوورین بر شما

سلام سعید جان بسیار عالی کار کردی بنده تو رندر و نورپردازی هیچ نظری ندارم چون عالی عمل کردی
فقط کلبه ت خیلی شبیه کلبه است:lol:نه؟
خیلی سبک کار کردی البته ایده هات برای طراحی بسیار جدید اشتباه نکنم دیکانستراکشن کار شده ولی تو این مسابقه کمی با دیتیل تر بود و سناریو خوبی داشت نمره کامل تری میگرفتی
سلام داوود جان در واقع موضوع مسابقه کلبه رویاهای من بود و تصویر ذهنی هر کسی متفاوته از کلبه رویاهاش یکی می تونه خونه آبشار باشه سبک کار مدرنیتست و هیچ قشسمتی از کار دیکانس نشده البته ویژگی های ارگانیک و مینیمالیسم مشهوده البته کار یکم انتزاعی و Abtract هستش از لحاظ معماری درست حس شاخص بودن و نوستالژیک کلبه رو نداره که تو ذهن جا افتاده رو نداره مثل یک تابلو نقاشی انتزاعی که پاشش رنگها رو می بینی در نقطه مقابل یک تابلو رئالیسم وجود داره در نقطه نظر فردی abtract painting حس مسخره بودن رو داشته باشه :green: ولی من عاشقشم چون بیانگر احساس فرده و صداقت درونش وجود داره که تحسین برانگیزه مرسی ازنظرت
سلام سعید جان.کارت خیلی خوب شده.
چون قبلا نقد کردم دوباره نقد نمیکنم.خدائیش کار به لحاظ تکنیکی نمره 100 میگیره.
اما نورش خیلی داغ هست.توی کار هم نقاط روشن باید باشه هم نقاط تاریک.کارت اینقدر روشن شده باعث سر درد میشه.نور سبز اون زیر رو اصلا درک نمیکنم.
موفق باشی
سلام عارف جان مرسی از نقدت نور سبز اون زیر نور پردازی led واسه شبه

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام سعید جان. به نظر من که محیط پرفکته . رندر روزت هم خیلی عالی شده . مینیمالیسم هم که مسلک منه:wink:
_فقط اون بوته پایین سمت چپ روی زمین و شاخه بالا سمت راست خوب نشدن ، ( به این میگن ایراد بنی اسرائیلی )

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خیلی خوب شده از همه نظر
من بیشتر از فضا سازیش خوشم اومد
راستی انقدر دارو درخت تو کار هست موقع رندر چقدر رم اشغال کرده بود؟ البته اگر یادت مونده!

max vray

کاربر VIP
سلام سعید جان مثل همیشه عالیه فقط متریال خود بنا کمی کثیفی تو قسمت های پایینش که با خاک در ارتباط هستش میزاشتی خیلی خوب میشد الان خیلی بنا خودش از زمین کنده
موفق باشی داداش.

.:BehzAd:.

Active Member
سعید کاش رندر میگرفت .وایر رو تا بهتر میشد نظر داد.

حیف که خوده ساختمون دیتیل کم داره وگه نه محیط اطرافش خوبه.

جدیدترین ارسال ها

بالا