بی بی کد villa sanandaj

*farshid*

کاربر VIP
سلام دوستان عزیز
کار ویلای سنندج هست ... رندر روز و ... رو بعدا اضافه میکنم :wink:
طراح : همایون نجایی
پرزانته : فرشید هاشمی

3ds max 2013-vray 2.3-ps5-looks builder-mighty tiles
terrace view.jpg mj1.jpgmj2.jpgmj4.jpg

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
سلام آقا فرشید. خسته نباشید و خدا قوت
مثل همه کارهاتون عالیه ققط میخوام یه ایراد بگیرم مثل بچه ای که از کار بزرگترا سردر نمیاره اما دوست داره تو کارشون دخالت کنه و نظرای قلمبه میده.
توی رندر دوم و چهارم از سمت راست به نظرم ورتیکال شیفت خیلی زیاد شده و انگار که کار بالاش بزرگتر از پایینشه (به قول دوستان متخصص انگار اگزجره شده)... در هرصورت شما استادید و منم یه شاگرد تازه وارد امیدوارم ناراحت نشید نظرم رو از دید یه آدم عادی گفتم نه یک متخصص.
ولی همیشه کاراتون جلای چشمام بوده توی معماری. همین الان داشتم کار
The Zeidler Residence by Ehrlich Architects شما رو نگاه می کردم که دیدم این نکته اونجا خیلی خوب رعایت شده.
مثل همیشه موفق و پیروز باشید.

emadmax

Well-Known Member
باز از اون نگاه های عمیق .....

سلام

رندر عالی.

ولی مهندس میخواستم بدونم نظر خودت در مورد طراحیش چیه!؟ .... بو طرحی سویسن یا یُخ ؟

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.مخصوصا گیاهان جلو دوربین خیلی هنرمندانه انتخاب شده.درخت ها مال r&d Group هست؟
به نظرم یه خرده زیادی آبی شده.گاما این HDRI رو یه پرده تاریک تر بشه بهتر جواب میده.
طراحی معماری خیلی قشنگ هست.از دیوار با الوار چوبی که لاش نور میاد بیرون گرفته تا فرم آجر نما.راستی آجر نمای که گرد میشه رو ساختی؟ تکچسر یا Unwarp دادی؟
موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام مرسی از دوستان
واقعیتش بنده خودم هم مشکلم با این کار آبی بودن بیش از حده ... ولی دیگه فرصتی نشد اصلاح کنم و همه رندر ها رو با همون مود رنگی گرفتم
درخت ها مال r&d Group هست
مال اورموشن هستند عارف جان vol 124 & 126 و 117 اگه اشتباه نکنم
استی آجر نمای که گرد میشه رو ساختی؟ تکچسر یا Unwarp دادی؟

در مورد قسمتی که آجر کاری فرق میکنه ...
یک باکس هست که bend شده . unwrap نیاز نداشت

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
یک باکس هست که bend شده . unwrap نیاز نداشت
به نظرم حرفه کسی هست که از ابزارهای ساده بهترین استفاده مثل این رو بکنه.دمت گرم. تائید حرفم کارهای کمپانی vis corble هست.آدم وقتی متریال سازی هاشون رو نگاه میکنه میفهمه خفن ترین کارها خیلی نیاز به تکنیک عجیب ندارن
ممنون باسه توضیحات خوبت و شیر کردن کار عالی.موفق باشی

behzad999

Member
از رندر چپ اولی خیلی خوشم اومد.ولی ای کاش آسمان رو عوض میکردی به نظرم خیلی آبی هست و یجورایی کار رو خراب کرده

.:BehzAd:.

Active Member
کار خوبی شده فرشید آفرین به تو و طراحش

راستی از وقتی این mighty tiles شیر شده تو نت خیلی ها ازش استفاده های خوبی کردن و کلی طرفدار پیدا کرد دمشون گرم که همچین چیزهای رو شیر میکنند؛ ول 124 و 126 هم جدید هستن و شیر شدن بگذریم از اینا همیشه کارهات رو دوست داشتم؛کلا حسه خوبی بهم میدن

mahdave-m

Member
سلام کار خوب شده ولی اون ماشین یخورده کارو مصنوعی جلوه میده بقیه کار خوبه
خسته نباشید

جدیدترین ارسال ها

بالا