Venus

coelho

Member
درود
قرار بود من دیگه بدلیل خلوت بودن بخش 2 بعدی و کم لطفی دوستان اینجا کار نزارم.ولی ببینم چی میشه دیگه.اگه اوضاع دوباره مثل قبل بود که که دیگه کاری نمیزارم.خوب وقتی که یه جا کاری قرار می دیدم انتظار بازخورد داریم ،به هر حال امیدوارم که از این کار خوشتون بیاد:rose:

پیوست ها

• another versionmj.jpg
    another versionmj.jpg
    549.1 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • wipnopt.jpg
    wipnopt.jpg
    480.7 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام رفیق.
خب به نظرت مقصر کیه؟ همه مون نیستیم؟ همه داریم کم لطفی میکنیم و مثل قبل با شور و حال به تاپیکا جواب نمیدیم.
امیدوارم به مرور مثل قبل درست بشه اوضاع.
طرحت هم که مثل همیشه خاص و قشنگه. خسته نباشی.
یا علی :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام دوستان
الان مثل قبل حس و حال نظر دادن نیست
ون تعداد کارها خیلی کم شده
امیدوارم کارها بیشتر از قبل و قوی تر از قبل بشه.
کار شما هم کار نویی (جدید) هست و جالب شده.

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام هنرمند.
منم دوماه غیبت کردم تو سایت بعد دوباره برگشتم و سایت یه سری مشکلاتش با پا قدمم حل شد :green:
بخش دوبعدی خیلی داغونه :wink:
ببخشید اینا میگم ولی دیدم خیلی وقتا کار عالی هست ولی ازش تشکر نمیکنید کاره طرف رفته تاپ گالری ازش زیره 20 تا تشکر شده.:-?
طرف پست زده کارت خیلی قشنگه شده ولی این دکمه ی تشکر رو نمیزنه
با همین یه تشکر میتونیم به طرف روحیه بدیم و چیزی هم از ما کم نمیشه
جدیدا کار کم شیر میشه تو 2d دو حالت داره یا اینکه بچه ها بیکار شدن یا اینکه کارها رو میترسید شیر کنید :green:
خلاصه خودتون این بخشو کم رنگ کردید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارت مثل همیشه عالی
خسته نباشی:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عالی شده !!! عاشق این کار های Noise تصویری و .. دارم ، کار از لحاظ رنگ عالیه اما من با تصویر کلا مشکل دارم . اون عکس دختره میشد خیلی بیشتر روش افکت داد .

منم اومدم تو این سبک با اجازه ... :green:

ببخشید این رو میگم ، خیلی عذر میخوام ، اما من شخصا از مدیر این بخش میترسم که کار بگذارم ، تا الان هر کاری گذاشتم یک ایرادی ازش گرفته شد . :cry:

یک دلیلش هم مهران جان گفتن ...
کسایی که میگن چرا اینجوری شده ، خودشون هیچوقت نمیان نظر بدن و انتظار دارن بقیه نظر بدن و تشکر هم که هیچ !!!
بخش سه بعدی هم تشکر ها شده رفیق بازی ... ! فقط به بخش اطلاعات موضوع توجه کنید ! خیلی ها هستن اما نه نظری ازشون میبینیم و نه تشکری ! این واقعا زشته ...

برای همین این حس و حال دیگه برام نیست و گرنه کار دو بعدی هم زیاد دارم .
به هر حال چند تا کار دیجیتال پینتم رو میزارم تو گالری ... امیدوارم مثل همیشه نباشه ...

:rose:

Mandana

Active Member
کار خوش رنگ و لعابی شده.با اون مربع ها مشکل دارم اما سلیقه ای هست و کلن از فرم مربع خوشم نمیاد.و الا کاره تون خیلی هم جذابه
در کل خوشگل شده
با دوستان هم در بعضی موارد موافقم.در تلاشیم کم کم سایت رو بهبود بدیم ولی بدون کمک و همکاری دوستان و کاربران امکان پذیر نیست.ما به نوبه ی خودمون سعی مونو می کنیم حداقل :)
موفق بباشین:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام عزیز ، خسته نباشی :wink:
درکل کار قشنگیه و ازش خوشم میاد ولی بعنوان نظر شخصی دوست داشتم صورت نمای واضح تری داشته باشه مخصوصا سمت چپ صورت ، البته از مربع های کوچیک و بزرگ بیشتری استفاده میشد
موفق باشی

coelho

Member
سلام رفیق.
خب به نظرت مقصر کیه؟ همه مون نیستیم؟ همه داریم کم لطفی میکنیم و مثل قبل با شور و حال به تاپیکا جواب نمیدیم.
امیدوارم به مرور مثل قبل درست بشه اوضاع.
طرحت هم که مثل همیشه خاص و قشنگه. خسته نباشی.
یا علی :rose:
درود بر تو
چرا تقصیر خود کاربرا هم هست ولی 80 درصد بار روی دوش مدیرا هست که دارن کم لطفی میکنن شما فرض کن مسئولین یه کشور به وضع یه کشور به درستی رسیدگی نکنند بعدش چی میشه خوب معلومه که اوضاع کشور به هم میریزه و از مردم هم کاری ساخته نیست جز گله و زاری وظیفه یه رهبره که شور نشاط رو در مردم ایجاد کنه و شرایط مناسبو برای فعالیت درست مهیا کنه تا کشور به پویایی برسه.به هر حال ممنون که اومدی و نظر دادی...
سلام دوستان
الان مثل قبل حس و حال نظر دادن نیست
ون تعداد کارها خیلی کم شده
امیدوارم کارها بیشتر از قبل و قوی تر از قبل بشه.
کار شما هم کار نویی (جدید) هست و جالب شده.
بله حق با شماست
هم سطح کارها و هم تعداد کارها اومده پایین.مار چه شده آیا؟کجایند ان کارهای خفن؟کجایند آن مردان بی ادعا :green:
سپاسگذارم عزیز:rose:

سلام هنرمند.
منم دوماه غیبت کردم تو سایت بعد دوباره برگشتم و سایت یه سری مشکلاتش با پا قدمم حل شد :green:
بخش دوبعدی خیلی داغونه :wink:
ببخشید اینا میگم ولی دیدم خیلی وقتا کار عالی هست ولی ازش تشکر نمیکنید کاره طرف رفته تاپ گالری ازش زیره 20 تا تشکر شده.:-?
طرف پست زده کارت خیلی قشنگه شده ولی این دکمه ی تشکر رو نمیزنه
با همین یه تشکر میتونیم به طرف روحیه بدیم و چیزی هم از ما کم نمیشه
جدیدا کار کم شیر میشه تو 2d دو حالت داره یا اینکه بچه ها بیکار شدن یا اینکه کارها رو میترسید شیر کنید :green:
خلاصه خودتون این بخشو کم رنگ کردید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارت مثل همیشه عالی
خسته نباشی:rose:
خودت هنرمندی:snap:
اوضاع اقتصادی ریخته به هم فک کنم به خاطر همین بیکاری بچه ها باشه.به هر حال امیدوارم این بچه های مستضعف بخش دوبعدی دوباره کارشون بگیره و این بخشو یه سرو سامونی بدن:green:
و بگم که خودت و کارات هم واقعا عالی هستین:rose:

عالی شده !!! عاشق این کار های Noise تصویری و .. دارم ، کار از لحاظ رنگ عالیه اما من با تصویر کلا مشکل دارم . اون عکس دختره میشد خیلی بیشتر روش افکت داد .

منم اومدم تو این سبک با اجازه ... :green:

ببخشید این رو میگم ، خیلی عذر میخوام ، اما من شخصا از مدیر این بخش میترسم که کار بگذارم ، تا الان هر کاری گذاشتم یک ایرادی ازش گرفته شد . :cry:

یک دلیلش هم مهران جان گفتن ...
کسایی که میگن چرا اینجوری شده ، خودشون هیچوقت نمیان نظر بدن و انتظار دارن بقیه نظر بدن و تشکر هم که هیچ !!!
بخش سه بعدی هم تشکر ها شده رفیق بازی ... ! فقط به بخش اطلاعات موضوع توجه کنید ! خیلی ها هستن اما نه نظری ازشون میبینیم و نه تشکری ! این واقعا زشته ...

برای همین این حس و حال دیگه برام نیست و گرنه کار دو بعدی هم زیاد دارم .
به هر حال چند تا کار دیجیتال پینتم رو میزارم تو گالری ... امیدوارم مثل همیشه نباشه ...

تو هم بیا تو این سبک دوستاتم بیار،بالاخره یه نون پنیری پیدا میشه دور هم بزنیم:green:
اره والا همش شده پارتی بازی و رانت خواریو پولشوییو و ....انجمنه داریم آیا؟:green:

خوشم اومد
کار زیبا و جالبی شده
موفق باشی
کار خوش رنگ و لعابی شده.با اون مربع ها مشکل دارم اما سلیقه ای هست و کلن از فرم مربع خوشم نمیاد.و الا کاره تون خیلی هم جذابه
در کل خوشگل شده
با دوستان هم در بعضی موارد موافقم.در تلاشیم کم کم سایت رو بهبود بدیم ولی بدون کمک و همکاری دوستان و کاربران امکان پذیر نیست.ما به نوبه ی خودمون سعی مونو می کنیم حداقل :)
موفق بباشین:rose:
ممنون ماندنا خانوم هنر همینه دیگه نمیشه همه رو راضی نگه داشت و جالبیش هم به همینه.اگه همه میگفتنWOW که دیگه مزه نداشت:green:
بله من شوما ر وبه عنوان یه مدیر نمونه قبول دارم خسته نباشی.
موفق بباشیمــــــــ......
سلام عزیز ، خسته نباشی :wink:
درکل کار قشنگیه و ازش خوشم میاد ولی بعنوان نظر شخصی دوست داشتم صورت نمای واضح تری داشته باشه مخصوصا سمت چپ صورت ، البته از مربع های کوچیک و بزرگ بیشتری استفاده میشد
موفق باشی
درود بر تو ابر قهرمان تنهای شبهای تار.خدا قوت کارگران در حال کارند:green:
نظرت قابل احترامه کلا راضیم ازت.:green:به قول ماندانا خانوم موفق بباشی:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا