vBulletin یا php bb

alireza-metal

Active Member
با سلام خدمت اساتید فروم ساز

من میخوام برای سایت یه انجمن نصب کنم --- ولی موندم بین این دو برنامه --- در ضمن vb رو رایگانشو دارم و ورژن 3.6.1 -- میخواستم بدونم آیا خطر نداره نصبش و نمیبندن سایتو --- و گذشته از این اگه از این مسئله بگذریم آیا فارسی برای vb راحت گیر می آد و مودهاش و تم هاش و ..... و در مجموع ما رو گیر نمیندازه --- چون من با bb کار کردم و به نظرم خوب بوده و اذیت نکرد و رایگان هست و مشکلات نداره --- لطفا منو راهنمائی کنید در مورد این دو برنامه --- و هر کدوم بهتره لطفا لینک دانلود و فارسی ساز اون رو بزارید برای دانلود --- ممنونم از شما

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز اگر می خواهی پول بدی از vb استفاده کن و شک هم نکن ! هیچ سیستمی به پاش نمیرسه و قابل مقایسه نیست با بقیه خوب پولی هم هست ! استفاده از نسخه کرک شدش هم توصیه نمیشه قبلاً خیلی دربارش بحث شده ممنکنه سایتت رو با مشکل مواجه کنند !

در بین سیستم های رایگان هم من mybb را پیشنهاد میکنم !

نسخه جدید بسته کاملاً فارسی را از لینک زیر دریافت کن و آزمایش کن خیلی از امکانات vb را داره ظاهرش رو هم میشه مثل vb کرد به راحتی مثل : www.forum.webshahr.com

http://www.forum.webshahr.com/showthread.php?tid=404

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر از نسخه نال شده ی وی بی استفاده کنی شک نکن که به 1 ماه نخورده سایتت بسته خواهد شد !!!

البته رایگان همون phpbb:lol:

mybb امکانات خیلی بیشتری نسبت به phpbb داره و قابل مقایسه با phpbb در حالت عادی نیست ولی یکی از سایت های ایرانی روی phpbb کار کرده و سیستم قدرتمندی ازش ساخته با نام phpbb Persia که می توانید در سایتش مشاهده کنید : forum.persia-cms.com

alireza-metal

Active Member
بسیار از شما ممنونم --- پس یعنی phpbb رو بیخیال بشم ؟؟؟ در ضمن از شما آقای desperados desperados بسیار ممنونم -- آیا در اون فایل زیپ فارسیش هم هست یا نه ؟

alireza-metal

Active Member
راستی برای My bb قالب هم وجود داره -- چون دنبال قالب مشکی هستم ؟؟؟ و نصب my bb مثل php bb هست ؟؟؟

alireza-metal

Active Member
آقایه despraso من تو نصب در قسمت پیکربندی بانک اطلاعاتی مشکل دارم -- گیر میده -- میخوام روی سیستم نصب کنم نه روی هاست -- بجای نام بانک و کلمه عبور و ..... چی بزنم ؟؟؟-- با easy php هم کار میکنم -- مرسی

S4DEGH

Well-Known Member
بنظرم از persia استفاده كن !
چون قدرت ايندكس شدنش از VB بيشتره !!

h.khafan

Active Member
آقایه despraso من تو نصب در قسمت پیکربندی بانک اطلاعاتی مشکل دارم -- گیر میده -- میخوام روی سیستم نصب کنم نه روی هاست -- بجای نام بانک و کلمه عبور و ..... چی بزنم ؟؟؟-- با easy php هم کار میکنم -- مرسی

سلام:
باید یه دیتا بیس با پاسورد درست کنی (نمیدونم چرا بدون پاسورد قبول نمیکنه) اگه تو درست کردن دیتا بیس مشکل داری بگو

موفق باشی
حامد:wink:

h.khafan

Active Member
راستی despersdos این phpbb persia که روی سایت http://forum.persia-cms.com/ نصبه رو از کجاش دانلود کنم؟
اگه قابل دانلود کردنه لینکشو بزار با همون قالب سایت اگه ممکنه.

alireza-metal

Active Member
نه تو ساختن data base مشکلی نیست -- پسورد هم نباید بخواد -- چون من php bb رو راحت نصب کردم و الان که میخوام my bb رو با یک db دیگه نصب کنم این مشکل رو دارم

h.khafan

Active Member
نه تو ساختن data base مشکلی نیست -- پسورد هم نباید بخواد -- چون من php bb رو راحت نصب کردم و الان که میخوام my bb رو با یک db دیگه نصب کنم این مشکل رو دارم

مشکل از پاسورده چون منم این مشکلو داشتم که phpbb راحت نصب میشد ولی myBB ایراد میگرفت بعد رفتم روی DB پاسورد گذاشتم درست شد برای پاسورد گذاشتن این طوری عمل کن:

easy php رو باز کن رو ایکون کوچیکش تو تسک بار کلیک راست کن از configuration>PhpMYAdmin .

حالا تو Create new database hsl إِ مورد نظرو بنویس .خوب تا اینجا که فکر کنم توضیح اضافه بود.

حالا روی ایکون خونه تو قسمت سمت چپ (در صورت انگلیسی بودن) یا سمت راست (در صورت فارسی بودن) کلیک کن.
بعد روی Databases از صفحهی اصلی کلیک کن حالا لیست DB هایی که تا حالا ساختی باز میشه حالا روس ایکون روبه روی DB مورد نظر (که یه آدمه با یه قفل کلیک کن) حالا یه لیست دیگه باز میشه که روی edit هر کدوم کلیک کنی میتونی تو پایین صفحه اسم یوزرتو تغییر بدی از root به هر چی دلت میخواد .localhost رو هم اگه تغییر ندی بهتره .اخرشم اون دو تا فیلد مر بوط به پاسورد رو پر کن و اینتر ...........

موفق باشی
حامد

جدیدترین ارسال ها

بالا