با سلام مجدد --- woooooow !
من که واقعا توش موندم این چجوری درست شد !!!!!!!!!!!!!!!
همون کاری که شما گفتید کردم - پوشه my bb رو ریختم توی این آدرس J:\Program Files\EasyPHP1-8\www\mybb
بعد همون my bb رو در اینجا هم ریختم J:\Persian MyBB
و آدرسی که easy php میخواد در قسمت آپاچی 1.3.3.3 این رو دادم = J:\Persian MyBB
و روش کلیک کردم و مانند همیشه صفحه اول نصب اومد و همه مراحل رو رفتم و بدون اینکه db جدید بسازم و با همون قبلی بهش ارتباط دادم و پسوردشم زدم و جداولو ساخت -- و در کمال نا باوری دیدم درست شد و با قالبی زیبا تکمیل اومد بالا -----
و یه سوالم اینه که آیا mybb راحت قالب قبول میکنه -- آخه من دنبال قالب مشکی میگردم و تو یه سایت خیلی قالب برای my bb داشت و میخواستم بدونم هر قالبی باشه با فارسی مشکل پیدا نمیکنه ؟
بعد چند تا چیز که عجیبه ! من اینو پاک کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاده = J:\Persian MyBB
بعدی اینکه شما این آدرسو دادی
http://127.0.0.1/MyBB/install/install.php
یعنی اینکه تو پوشه install فایلی وجود داره به نام install.php ولی من هر چی دیدم چنین فایلی نبود !!!
پس این از رو چه فایلی نصب کرد این فروم رو ؟!!!
و آخری اینکه من رو database و روی my bb پسورد گزاشتم ولی دیگه نمیتونم به manage database در صفحه اول easy php وارد بشم و میگه اخطار
1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
بازم از شما خیلی خیلی ممنونم --- و هر کاری که از دستم بر بیاد با افتخار حاظرم براتون انجام بدم تا از خجالتتون در بیام ---- مرسی از شما به خاطر زحماتتون --- امیدوارم همیشه هر جا هستید موفق باشید و بیشتر بتونیم از زحمات شما در این سایت بهره مند بشیم --- فعلا با اجازه